sagol tatlımmmDeneyelim mi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Süpersin canım
Harikasın tatlimmm
Afiyet olsun, sporun da süper tatlimm
Günaydın
Günaydınnn
Günaydın
Geçmiş olsun canım
Günaydın canım
Gunaydinn
Günaydın canım
Günaydın canımmm
Canım bi an önce diyet kafasından çıkmak istiyorsun ama diyet bitse bile beslenmeme sürekli dikkat edeceksin. Yoksa yine kilo alırsın. Bıktıgının farkındayım. Ama lütfen güzel düşün
O biraz da emzirmenin etkisiYok canım ya ben çok güzel korurum kilomu haftalarca sabit geldim bazendengelemek benim işim yoksa kutu kutu helva yiyip hele gece yarısı tatlı yiyip hep sabit kalıyordum kilomda
Katılıyorum sana ✌O biraz da emzirmenin etkisi
Tamam canım az sonra tablo yapacagim
Canım ben seni bilmiyorum ..
Ağzına kilit takarsan verirsin herhal1 ayda 9 kilo nasil verilir kizlar
1 ayda 9 kilo cok fazla ama kilonuz da önemli tabi ki1 ayda 9 kilo nasil verilir kizlar
Bilmiyorum kuzum düşünce anlicaZGünaydın...bugün cok uyudum 8.00 kalktım...spordu kahvtiydu gecmisi okuma derken anca geldim...
M MissHayaLet biz bu odemli kilomi odemsiz kilomu
1 ayda 9 fazla ama kiloluydan 2 ayda garanti verirsin.1 ayda 9 kilo nasil verilir kizlar
Yemeyerek
Ağzına kilit takarsan verirsin herhal
1 ayda 9 kilo cok fazla ama kilonuz da önemli tabi ki
1 ayda 9 fazla ama kiloluydan 2 ayda garanti verirsin.
Erkeklerin metabolizma si hizli 10kilo 1ayda veren var bence verebilir ama nekadari saglikli olur onu konusmak lazimİşin doğrusu eşim kilo vermek istiyor 86 kilo şuan Ramazan geliyor 9 kilo verecem diye tutturdu iddaya gir benimle hırslanayim diyor . Ben pek mümkün görmedim riskli gibi . Ramazan ayında bir anda orucunu bozmak zorunda kalabilir çok yüklenirse kendine . Biraz inattir kendisi .
Bana yardımcı ol diyor ama ben bilmiyorum nasil yardim edeceğimi beni kıskanıyor biraz . Çünkü ben her şey yiyorum ama dengeli besleniyorum . O ise pilava ekmek banacak nerdeyse . Ekmeksiz yapamıyor . Ve çok fazla abur cubur yiyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?