Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok canım ya ben çok güzel korurum kilomu haftalarca sabit geldim bazen dengelemek benim işim yoksa kutu kutu helva yiyip hele gece yarısı tatlı yiyip hep sabit kalıyordum kilomda
Canım bi an önce diyet kafasından çıkmak istiyorsun ama diyet bitse bile beslenmeme sürekli dikkat edeceksin. Yoksa yine kilo alırsın. Bıktıgının farkındayım. Ama lütfen güzel düşün

Yok canım ya ben çok güzel korurum kilomu haftalarca sabit geldim bazen dengelemek benim işim yoksa kutu kutu helva yiyip hele gece yarısı tatlı yiyip hep sabit kalıyordum kilomda
O biraz da emzirmenin etkisi

Ağzına kilit takarsan verirsin herhal

1 ayda 9 kilo cok fazla ama kilonuz da önemli tabi ki

1 ayda 9 fazla ama kiloluydan 2 ayda garanti verirsin.

İşin doğrusu eşim kilo vermek istiyor 86 kilo şuan Ramazan geliyor 9 kilo verecem diye tutturdu iddaya gir benimle hırslanayim diyor . Ben pek mümkün görmedim riskli gibi . Ramazan ayında bir anda orucunu bozmak zorunda kalabilir çok yüklenirse kendine . Biraz inattir kendisi .

Bana yardımcı ol diyor ama ben bilmiyorum nasil yardim edeceğimi beni kıskanıyor biraz . Çünkü ben her şey yiyorum ama dengeli besleniyorum . O ise pilava ekmek banacak nerdeyse . Ekmeksiz yapamıyor . Ve çok fazla abur cubur yiyor kızlar

Erkeklerin metabolizma si hizli 10kilo 1ayda veren var bence verebilir ama nekadari saglikli olur onu konusmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…