- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
İddaaya girme erkekler çerez gibi verirler o kiloyu benim eşim ilk hafta 3,5 verdiİşin doğrusu eşim kilo vermek istiyor 86 kilo şuan Ramazan geliyor 9 kilo verecem diye tutturdu iddaya gir benimle hırslanayim diyor . Ben pek mümkün görmedim riskli gibi . Ramazan ayında bir anda orucunu bozmak zorunda kalabilir çok yüklenirse kendine . Biraz inattir kendisi .
Bana yardımcı ol diyor ama ben bilmiyorum nasil yardim edeceğimi beni kıskanıyor biraz . Çünkü ben her şey yiyorum ama dengeli besleniyorum . O ise pilava ekmek banacak nerdeyse . Ekmeksiz yapamıyor . Ve çok fazla abur cubur yiyor kızlar
Benimki de bana yardımcı ol destek ol diyor ilk hafta yapıyor gerisi yok adam 84 oldu boy zaten yokİşin doğrusu eşim kilo vermek istiyor 86 kilo şuan Ramazan geliyor 9 kilo verecem diye tutturdu iddaya gir benimle hırslanayim diyor . Ben pek mümkün görmedim riskli gibi . Ramazan ayında bir anda orucunu bozmak zorunda kalabilir çok yüklenirse kendine . Biraz inattir kendisi .
Bana yardımcı ol diyor ama ben bilmiyorum nasil yardim edeceğimi beni kıskanıyor biraz . Çünkü ben her şey yiyorum ama dengeli besleniyorum . O ise pilava ekmek banacak nerdeyse . Ekmeksiz yapamıyor . Ve çok fazla abur cubur yiyor kızlar
Pilavı ekmeği aburcubutu kessin, sahursuz iftae yapsın, erkek verir. Ama sonra yerse alır da. Bencw iddiwya gir, nasılsa pilav yaptığın ilk gün bozarİşin doğrusu eşim kilo vermek istiyor 86 kilo şuan Ramazan geliyor 9 kilo verecem diye tutturdu iddaya gir benimle hırslanayim diyor . Ben pek mümkün görmedim riskli gibi . Ramazan ayında bir anda orucunu bozmak zorunda kalabilir çok yüklenirse kendine . Biraz inattir kendisi .
İlk fotoya bayıldım daha çok belliBefore-after ımı yeniledim
2. Fotoda ihmal edilmiş bir bebek görüyorsunuzİlk fotoya bayıldım daha çok belli
Bizde aynıyız canım ya durmuyorlar tek sen değilsin inan2. Fotoda ihmal edilmiş bir bebek görüyorsunuzannesi rahat kıyafet denesin diye vermiş elibe youtube ohh ne ala
Tamam canım sağol unutmayalım yeniden yeniden başladık döndük başaEkledim canım
Çok güzel zayıflamışsin.Before-after ımı yeniledim
hoşbuldum. evet yeni katıldım.Canım ben seni bilmiyorum ..
Ben yokken katıldın sanırım hoş geldin
Niye bitsin. Bu hafta O senden çok kilo verecek.
PehhhNiye bitsin. Bu hafta O senden çok kilo verecek.
Kolay gelsin canımÖptüm güzeller gidip temizlik yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?