Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İddaaya girme erkekler çerez gibi verirler o kiloyu benim eşim ilk hafta 3,5 verdi

Benimki de bana yardımcı ol destek ol diyor ilk hafta yapıyor gerisi yok adam 84 oldu boy zaten yok ekmek yemese benimki çabucak verirde gelse anlat bir oturuşta 1 ekmekgi gömüyor
Nasıl verdi kiloyu . O da haftada 3 kilo verse havalara uçar kesin :) ekmekten çok abur cubur. Ekmegi alıyorum önünden ne aliyon nasil yicem diyor mesela
Pilavı ekmeği aburcubutu kessin, sahursuz iftae yapsın, erkek verir. Ama sonra yerse alır da. Bencw iddiwya gir, nasılsa pilav yaptığın ilk gün bozar
Bana gerek kalmıyor zaten hep kendi kendine bozuyor dalga geciyom onla yarın bozarsın ye bi şey olmaz diye . Şimdi bana destek ol sende yeme diyor bana tatlı bir şey al diyorum kendine alıyor bir de benden fazla yiyor hakim olamıyor sonra pişmanlık . Evde volta atmalar falan

Valla herşeyi dün yaptım çocuklarıda dün yıkadım bakım yaptım kendime de bugün dinleniyorum

Sac kremi var mi acaba cocuklar icin kullanilan onu sürüp daha rahat tarayabilirsin

Sac kremi var mi acaba cocuklar icin kullanilan onu sürüp daha rahat tarayabilirsin
Banyoda ve saç kurularken uygulanan 2 farklı saç kremi var. Ben minoris marka kullanıyorum çocuklar için üretilen. Bir de taraklar var nascita nın onlarla çözdük saç işini yoksa asla taratmıyordu, hep kısa kesiyordum

Kuzum abur cuburu kesecek akşam 6,7 den sonra yeme faslını kapicak başka türlü veremez et yiyorsa firinda ya da ızgara yesin salata sevmez erkekler yeşillik ama yemek zorunda. Bizimki ekmeği kesti kaşık hesabı yedide verdi.
Bende süpürge yaptjm çamaşırlar makinada bulasiklar dizildi onlarda bekliyor.
HEDEF 63.55 ti 2 buçuk ayda 7 kilo verdim başardım ama tatmin olmadım devam edcm pes edeceğim yere kadar
Anladım canım devam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…