- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Before-after ımı yeniledim
Kolay gelsin canım❤Öptüm güzeller gidip temizlik yapıcam
Kolay gelsin canım
Sağolun kızlarWaavv harika görünüyorsun canim tebrik ederim güzel başarı
Kolay gelsin canım❤
Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Toplam | |
C Chikolata_gozlum | 14.019 | |||||
S sulisim | 11.578 | |||||
| 9.744 | |||||
| 3.359 | |||||
| 2.110 | |||||
@Ytmz | 2.370 | |||||
| 10.071 | |||||
| 8.034 | |||||
| 10.096 | |||||
@Tostombalakanne | 28.575 | |||||
| 7.866 | |||||
| 3.103 | |||||
M MissHayaLet | 2.889 | |||||
| 10.022 | |||||
İddaaya girme erkekler çerez gibi verirler o kiloyu benim eşim ilk hafta 3,5 verdi
Nasıl verdi kiloyu . O da haftada 3 kilo verse havalara uçar kesin :) ekmekten çok abur cubur. Ekmegi alıyorum önünden ne aliyon nasil yicem diyor meselaBenimki de bana yardımcı ol destek ol diyor ilk hafta yapıyor gerisi yok adam 84 oldu boy zaten yokekmek yemese benimki çabucak verirde gelse anlat bir oturuşta 1 ekmekgi gömüyor
Bana gerek kalmıyor zaten hep kendi kendine bozuyor dalga geciyom onla yarın bozarsın ye bi şey olmaz diye . Şimdi bana destek ol sende yeme diyorPilavı ekmeği aburcubutu kessin, sahursuz iftae yapsın, erkek verir. Ama sonra yerse alır da. Bencw iddiwya gir, nasılsa pilav yaptığın ilk gün bozar
HEDEF 63.55 ti 2 buçuk ayda 7 kilo verdim başardım ama tatmin olmadım
Valla herşeyi dün yaptım çocuklarıda dün yıkadım bakım yaptım kendime de bugün dinleniyorumSabahtir iş yapıyorumValla yoruldum az önce çocuğu yıkadım saç taraması işkence valla en sıkıntı yeri saçında tam ortasında fena dolaşmış ağladı sızladı nabim daha kahvaltı hazırlayacağım sizler nasılsın ? Nasıl gidiyor
Sac kremi var mi acaba cocuklar icin kullanilan onu sürüp daha rahat tarayabilirsinSabahtir iş yapıyorumValla yoruldum az önce çocuğu yıkadım saç taraması işkence valla en sıkıntı yeri saçında tam ortasında fena dolaşmış ağladı sızladı nabim daha kahvaltı hazırlayacağım sizler nasılsın ? Nasıl gidiyor
Onu kullanıyorum zaten de ne kadar dikkatle tarasam ağlıyor bende babayı çagirayım mı dedim öyle deyince sustuSac kremi var mi acaba cocuklar icin kullanilan onu sürüp daha rahat tarayabilirsin
Ben kullanıyorumSac kremi var mi acaba cocuklar icin kullanilan onu sürüp daha rahat tarayabilirsin
Oh mis gibi pazar günüValla herşeyi dün yaptım çocuklarıda dün yıkadım bakım yaptım kendime de bugün dinleniyorum
Valla bütün evi işi yıkanmayı kendi bakımımı bir güne sığdırıyorumOh mis gibi pazar günüben hep son güne birakırım
3 4 gibi oluyo canimRamazanda yani
Sabahtir iş yapıyorumValla yoruldum az önce çocuğu yıkadım saç taraması işkence valla en sıkıntı yeri saçında tam ortasında fena dolaşmış ağladı sızladı nabim daha kahvaltı hazırlayacağım sizler nasılsın ? Nasıl gidiyor
Banyoda ve saç kurularken uygulanan 2 farklı saç kremi var. Ben minoris marka kullanıyorum çocuklar için üretilen. Bir de taraklar var nascita nın onlarla çözdük saç işini yoksa asla taratmıyordu, hep kısa kesiyordumSac kremi var mi acaba cocuklar icin kullanilan onu sürüp daha rahat tarayabilirsin
Ben kullanıyorumWilma11 unibaby hem saç kremli hem şampuan
Sahur vaktimi tartılıp paylaşıyoruz sonuçlar ne zamana açıklanıyor3 4 gibi oluyo canim
Kuzum abur cuburu kesecek akşam 6,7 den sonra yeme faslını kapicak başka türlü veremez et yiyorsa firinda ya da ızgara yesin salata sevmez erkekler yeşillik ama yemek zorunda. Bizimki ekmeği kesti kaşık hesabı yedide verdi.Nasıl verdi kiloyu . O da haftada 3 kilo verse havalara uçar kesin :) ekmekten çok abur cubur. Ekmegi alıyorum önünden ne aliyon nasil yicem diyor mesela
Bana gerek kalmıyor zaten hep kendi kendine bozuyor dalga geciyom onla yarın bozarsın ye bi şey olmaz diye . Şimdi bana destek ol sende yeme diyorbana tatlı bir şey al diyorum kendine alıyor bir de benden fazla yiyor hakim olamıyor sonra pişmanlık . Evde volta atmalar falan
Bende süpürge yaptjm çamaşırlar makinada bulasiklar dizildi onlarda bekliyor.Sabahtir iş yapıyorumValla yoruldum az önce çocuğu yıkadım saç taraması işkence valla en sıkıntı yeri saçında tam ortasında fena dolaşmış ağladı sızladı nabim daha kahvaltı hazırlayacağım sizler nasılsın ? Nasıl gidiyor
Anladım canım devam o zamanHEDEF 63.55 ti 2 buçuk ayda 7 kilo verdim başardım ama tatmin olmadımdevam edcm pes edeceğim yere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?