Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sahur vaktimi tartılıp paylaşıyoruz sonuçlar ne zamana açıklanıyor
öğleden sonra 3-4 tartılıp gruba yazarsın sonuçlar 20de açıklanıyor normalde , ramazan diye değişmez sanırım.
Camları da sildim iki odanı 4 camı sonra kızımı yıkadım kahvaltı hazırlayacağım yoruldum valla yarına hazırlık yapacağım daha ütülerim var
Aboee ben daha başlamadım bile. Hayır toplamadığım gibi bir de kıyafet dağıttım her yere

Kuru kuru tarattırmıyor banyodan sonra tarıyorum oda işkence maşaallah saçları düz uçları bukle
Kuru kuru tarama canı acır spreyi sık tüm saça ama sürekli taramak lazım çok dolaşık oluyor gün içinde bile taradigim halde taranmamis gibi olur kiziminda.

Dün mutfağı temizledim sildim çamaşırlar vardı onlar yıkadım kurutma makineye attım
Katladım yerleşti nevresimleri değiştirdim yatak odasını temizledim çok iş yaptım yani bugün WC banyo temizleyeceğim ütü yapacağım nevresimlerine iç çamaşirları katlayıp koyacağım ramazan öncesi temizlik yapıyorum maşallah bana

Daha önce oylama yapılmıştı ama kabul edilmemişti saati degissin diye
Yine 20 De bitiyor en son bildirim

Yediğine dikkat et yeter, temizliğin hareket olur zaten
Ediyorum ama saatlerim de düzen yok 5 kilom kaldı hedefime korumayw geçeyim ramazandan sonra tekrar devam edeyim diyorum çünkü hiç spor yok listede olmak beni tutuyor açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…