İkindi vakti mi gece 3 4 müSaat 3-4 gibi bildirim yapacagiz canim hemen hemen 12 saat gecmis olacak sahurdan itibaren
Allah seni napmasin günduz 3 4 gibi ikindiye dogru yaniSahur vaktimi tartılıp paylaşıyoruz sonuçlar ne zamana açıklanıyor
Sık sık tara canım dalgalı ise öyle oliyor çocukların saçları çabuk dolasiyor benim kızında öyle toka da durmuyor illa örülecekEki Görüntüle 2822589
Bunu kullanıyorum hatta şampuanda var ama işe yaramıyor galibasaçları fena dolaşmış
Camları da sildim iki odanı 4 camıValla bütün evi işi yıkanmayı kendi bakımımı bir güne sığdırıyorum
Sahur vaktimi tartılıp paylaşıyoruz sonuçlar ne zamana açıklanıyor
Aboee ben daha başlamadım bile. Hayır toplamadığım gibi bir de kıyafet dağıttım her yereCamları da sildim iki odanı 4 camısonra kızımı yıkadım kahvaltı hazırlayacağım yoruldum valla yarına hazırlık yapacağım daha ütülerim var
Kuru kuru tarattırmıyorSık sık tara canım dalgalı ise öyle oliyor çocukların saçları çabuk dolasiyor benim kızında öyle toka da durmuyor illa örülecek
Kuru kuru tarama canı acır spreyi sık tüm saça ama sürekli taramak lazım çok dolaşık oluyor gün içinde bile taradigim halde taranmamis gibi olur kiziminda.Kuru kuru tarattırmıyorbanyodan sonra tarıyorum oda işkence maşaallah saçları düz uçları bukle
Dün mutfağı temizledim sildim çamaşırlar vardı onlar yıkadım kurutma makineye attımöğleden sonra 3-4 tartılıp gruba yazarsın sonuçlar 20de açıklanıyor normalde , ramazan diye değişmez sanırım.
Aboee ben daha başlamadım bile. Hayır toplamadığım gibi bir de kıyafet dağıttım her yere
Daha önce oylama yapılmıştı ama kabul edilmemişti saati degissin diyeöğleden sonra 3-4 tartılıp gruba yazarsın sonuçlar 20de açıklanıyor normalde , ramazan diye değişmez sanırım.
Aboee ben daha başlamadım bile. Hayır toplamadığım gibi bir de kıyafet dağıttım her yere
Ben o saatte okulda oluyorum ya 12 de tartılabilirim ya da 5 te. Benim için farketmezSaat 3-4 gibi bildirim yapacagiz canim hemen hemen 12 saat gecmis olacak sahurdan itibaren
12 de olabilir 5 de canimBen o saatte okulda oluyorum ya 12 de tartılabilirim ya da 5 te. Benim için farketmez
Ama listedesin canimTünaydın hanımlar diyet adına hiçbir şey yapamıyorum. Motivasyonum kayboluyor sanki çok yorgunum temizlik işleri baya yordu belki ondandır
Yediğine dikkat et yeter, temizliğin hareket olur zatenTünaydın hanımlar diyet adına hiçbir şey yapamıyorum. Motivasyonum kayboluyor sanki çok yorgunum temizlik işleri baya yordu belki ondandır
Ben ne zaman mezun olabilirim kaptancımAma listedesin canim
Afiyet olsun canım pogaca olmasa guzel olurmuşCumartesi menüsü
Sabah 13
2 yumurta ile omlet
Peynir zeytin
Domates salatalık
Akşam 19
1 kase kısır
1 tane küçük poaça
Su 1.5 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Ediyorum ama saatlerim de düzen yok 5 kilom kaldı hedefime korumayw geçeyim ramazandan sonra tekrar devam edeyim diyorum çünkü hiç spor yok listede olmak beni tutuyor açıkçasıYediğine dikkat et yeter, temizliğin hareket olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?