70.6 ile mezun olabiliyorsun canimEdiyorum ama saatlerim de düzen yok 5 kilom kaldı hedefime korumayw geçeyim ramazandan sonra tekrar devam edeyim diyorum çünkü hiç spor yok listede olmak beni tutuyor açıkçası
Yumurta yemezsen doyurucu olmaz cnmGünaydın kızlar kahvaltı mı yaptım 1 lokmacık çavdar ekmeği klasik peynir 3 zeytin 2 dilim salatalık maydanoz yedim doymadım ama bugün dikkat etmem lazım
Bu hafta çoğu gidecek o artilarinNiye neden diye sormayın her türlü abur cubur yedim çünkülümmmmpismanmiyim biraz Zipzip- at beni freeye kiloda nokta atışı yapmışım
Eki Görüntüle 2822491
Sabah eski kıyafetlerimi denedim, 3 tanesi hariç oldu2 si göbekten kapanmadı, 1i bacaklardan çıkmadı. Hedef o 3ü.
Harikaaaa görünüyorsun cnmBefore-after ımı yeniledim
Buraya gelmezsen tabiki kaybedersen yasimTünaydın hanımlar diyet adına hiçbir şey yapamıyorum. Motivasyonum kayboluyor sanki çok yorgunum temizlik işleri baya yordu belki ondandır
Süpersin canımSabah eski kıyafetlerimi denedim, 3 tanesi hariç oldu2 si göbekten kapanmadı, 1i bacaklardan çıkmadı. Hedef o 3ü.
Canım erkek metabolizması çok hızlı çalışıyor bol salata ve protein ile verir mutlaka kiloyuİşin doğrusu eşim kilo vermek istiyor 86 kilo şuan Ramazan geliyor 9 kilo verecem diye tutturdu iddaya gir benimle hırslanayim diyor . Ben pek mümkün görmedim riskli gibi . Ramazan ayında bir anda orucunu bozmak zorunda kalabilir çok yüklenirse kendine . Biraz inattir kendisi .
Bana yardımcı ol diyor ama ben bilmiyorum nasil yardim edeceğimi beni kıskanıyor biraz . Çünkü ben her şey yiyorum ama dengeli besleniyorum . O ise pilava ekmek banacak nerdeyse . Ekmeksiz yapamıyor . Ve çok fazla abur cubur yiyor kızlar
Kız bana diyetisyen eğer sahurda bişeyler yemezsen kilo veremezsin dediPilavı ekmeği aburcubutu kessin, sahursuz iftae yapsın, erkek verir. Ama sonra yerse alır da. Bencw iddiwya gir, nasılsa pilav yaptığın ilk gün bozar
Before-after ımı yeniledim
Hepsi geldi canim habinar simdi geldiE Elif_Eylul Ciceklerden olup gelmeyen var mi
Çok varmış kaptanım70.6 ile mezun olabiliyorsun canim
Sana nefsin beynin oyun oynuyor tatlimEdiyorum ama saatlerim de düzen yok 5 kilom kaldı hedefime korumayw geçeyim ramazandan sonra tekrar devam edeyim diyorum çünkü hiç spor yok listede olmak beni tutuyor açıkçası
Tamam canım bizde de sadeceHepsi geldi canim habinar simdi geldi
Ne yazik ki 2 ayin dolmadigi icin izin hakkin yokÇok varmış kaptanım
Listedeklere ve size mahcup olmamalıyım hakkım yok ne yapacağım bilmiyorum izin olayı nasıl oluyordu kaptancım listedekiler izine ayrılabilir mi ramazan süresince kendime hiç güvenmiyorum
Oda koptu dimeTamam canım bizde de sadeceFitt_anne gelmedi
Ne yazik ki 2 ayin dolmadigi icin izin hakkin yok
Ramazan da kilo vermek daha kolay aslinda
Sadece tatlı ve pideye dikkat etmek lazim
Çiçek olduğumu gördüm ablacım yasemin çiçeğiYumurta yemezsen doyurucu olmaz cnm
Aksam mantarin yanina salata yogurtta ekle
Bu hafta çoğu gidecek o artilarin
Harikaaaa görünüyorsun cnm
Ilk resimde baya fazla duruyormuşun :))
Buraya gelmezsen tabiki kaybedersen yasimherseyden bihabersin
Daha cicek oldugunu bile bilmiyon
Yani bosvermek gibi bi lüksün yok
Cuma güzel bi eksi gelecek
Kendini topla tatlim
Ne yapacagini biliyorsun tatlimÇok varmış kaptanım
Listedeklere ve size mahcup olmamalıyım hakkım yok ne yapacağım bilmiyorum izin olayı nasıl oluyordu kaptancım listedekiler izine ayrılabilir mi ramazan süresince kendime hiç güvenmiyorum
Korona olmuslardi canim ondan yoktu bir kac gundurOda koptu dime
Mecburum tutacam kendimi kaptancım saolasınTamam canım bizde de sadeceFitt_anne gelmedi
Ne yazik ki 2 ayin dolmadigi icin izin hakkin yok
Ramazan da kilo vermek daha kolay aslinda
Sadece tatlı ve pideye dikkat etmek lazim
Yok cnm baya hastaymis, başı cok agriyormusOda koptu dime
O zaman profiline cicek koy kiÇiçek olduğumu gördüm ablacım yasemin çiçeği
Haklısın abla katılım sağlayamıyorum oda etkiliyor sanırım
İnşallah abla tatlı isteği niye bitmiyor anlamıyorum hele ramazandaSana nefsin beynin oyun oynuyor tatlim
Uyma ona
Ramazan kilo vermek icin büyük avantaj
Biraz kendini versen bayrama 70 olursun
5 kilo ne yedin de aldınNiye neden diye sormayın her türlü abur cubur yedim çünkülümmmmpismanmiyim biraz Zipzip- at beni freeye kiloda nokta atışı yapmışım
Eki Görüntüle 2822491
Ayyy 2 kilo yüzünden mi bu kadar tantanaİnşallah abla tatlı isteği niye bitmiyor anlamıyorum hele ramazanda
Aslında kendime kızıyorum hedefi tutturamadım ramazana kadar73 olacaktım olmadı ya çöktüm resmen
Olamazsın demişlerdi milleti haklı çıkardım buda sinir etti beni
Neyse 5 kilo kalmış bayrama kadar 5 kilo verecem buraya yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?