Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar menümü yaziyimm derse kaçıyım 3 günlük yemek yaptim daha sporda yapamadim ooooofff yanmışım

Kahvalti
2 yum. Ile omlet ,peynir zeytin domates ve nescafe

Ara incir kayısı 1 avuç ve nescafe

Öğlen 4 minicik parca fırında patates

Akşam
Yogurda meyve dograyacagim yanina yeşil smoothie

Su 2 lt

Kolay gelsin çiçek bestem özledik iyice seni

Sana nefsin beynin oyun oynuyor tatlim
Uyma ona
Ramazan kilo vermek icin büyük avantaj
Biraz kendini versen bayrama 70 olursun
Aynen yaa. Beyin çok güçlü. Tıpkı bağımlılar gibi bahane üretiyoruz. Çok kararlı olmak hiçbir bahaneyi kabul etmemek gerek. Beynim bana arada bahane sunuyor. patlatiyorum bitane susuyor. Habinar sustur sende beynini canım.

Yine bir yarışma var sanırım acaba oyları tuturursam pro üyelik verirler mi yoksa eski üyelere mi veriyolar proluk hadi cevaplayın
Değişiyor canim kriterler sadece kazen biliyor

Ama genelde eski uyeler pro oluyor

Afiyet olsun canım

Yıldızlarım başaracağız.

Ilık bir yaz gecesi yıldızlar umut olur bize,
Bazen dilek tutarız, bazen hayal kurarız,
Ilık bir yaz gecesi yıldızlar ışık olur bize,
Bazen yolumuzu bulur, bazen aydınlanıriz.

Çiçekler, Güneşin bir yıldız olduğunu bilmiyor sanırım. Gündüzleri kayboluyormuşuz. Oysa gündüz daha çok parlıyoruz.

Boy 168 170 öle bişi

Klasik diyetisyenlere göre 6 ögün besleneceğiz zaten, oysa aralıklı oruçla omadla harika sonuçlar alan insanlar var. Hele ki erkekse. Omad pek kadınlara göre değil. Omad ; tek ögün beslenme.

Korona oldu ya, ağır atkatıyor sanırım

Yine bir yarışma var sanırım acaba oyları tuturursam pro üyelik verirler mi yoksa eski üyelere mi veriyolar proluk hadi cevaplayın
Ben oy verdim diye oldum geçen yarışmada ama 2018 de bile oy vermişim baya eskiden yani
5 kilo ne yedin de aldın
Ne yemedin diye sor geçen akşam kazandibi götürdüm pilav,gofret,baklava,cips daha neler nelerrr

Siz hayal kurmaya devam edin cnm
Cuma acı gercekle karsilacaksiniz

Before-after ımı yeniledim
Harika harika görünüyorsun...tam.gaz devam
Vayyy anam vay...içinizdeki şair cikti ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…