Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Siz hayal kurmaya devam edin cnm
Cuma acı gercekle karsilacaksiniz
Siz şimdi meşgulsunuzdur. Papatya yaprakları koparıp; yeneceğiz, yenilecegiz, yeneceğiz, yenilecegizzzzz,...................................
Son yaprak yenilecegizzzzz

Yapıyorsunuzdur....

Boşuna yolmayin yazıkkkk. Yenileceksiniz.

Sağol canım valla kahve içmeye vaktim bile yok goruyorlar halimi
Zor tabi canım benim küçük 2.5 yaşında ama inan ki uyanıkken saniye oturtturmuyor

Birde seninkiler daha küçük

benim cadı uyudu biraz spor yapacağım 2. Set

Sakın kıskanma

Zor tabi canım benim küçük 2.5 yaşında ama inan ki uyanıkken saniye oturtturmuyor

Birde seninkiler daha küçük

benim cadı uyudu biraz spor yapacağım 2. Set

Sakın kıskanma
Yap canım bizim halimizden ancak bizim gibi olanlar anlar

Tünaydın hanımlar diyet adına hiçbir şey yapamıyorum. Motivasyonum kayboluyor sanki çok yorgunum temizlik işleri baya yordu belki ondandır

Yasmin senin saçını basını yolarim ben kaptanin yerinde olsam seni paralarim ne gelip duzgun menu yaziyorsun, nerdesin uzaktan diyete gectin haberimiz yok galiba birinizi tutup getiriyoruz biriniz kayboluyor. Poni Bon vardı bide ağustosa kadar hedefe ulasalim ağustostan once kaybolmak yok diye zorla takima getirdiniz beni herkes arazi stresini yemeyle cozemezsin kahve icerken bile baksan buraya motiveyi yakalayacaksin. Mezun olacakmis neyle nasil hedefine ne çabuk ulastin ki

Haklısın canım kendi asima söyleyim burada menü bile paylaşmak çok iyi geliyor

Yolunda olmasada burdayım canım tam gaz devam temizlik isine gırıstım aksama aktif olurum ınsallah
Kuzu herseyi yoluna sokmaya çalışma zaten bırak senin disindakiler ugrassin . Mukemmel insan, mükemmel es, mükemmel anne olmaya çalışma ... Sen ugrastikca dusundukce sarpa saracak
Sal biraz birak hersey kendiliginden otursun yerine belki de müdahale etmemek gerek

Nasil yazarım ne derler diye yemiyorum yoksa biraksam bende neler neler yerim hafta içi poğaça yaptım isirik bile almadim yüzüm olmaz yazmaya
Anlıyorum canım valla listedeyken herşeye dikkat ediyordum çünkü takimda zayiflamak bunu gerektirir bireysel değiliz sonuçta.

Before-after ımı yeniledim
Harikasın canım.gercekten mükemmel degisim.
Kolay gelsin bende aynı uğraşıyorum valla.
Cumartesi menüsü
Sabah 13
2 yumurta ile omlet
Peynir zeytin
Domates salatalık
Akşam 19
1 kase kısır
1 tane küçük poaça
Su 1.5 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım.. poğaça yemesen iyi olurdu. Lütfen kendini bırakma. Burasi insana sorumluluk veriyor, takimi etkileyecek şeyler yememe hissi oluyor. Lütfen gitmeye değil aramızda olmaya çabala. Dhaa verilecek çok kilo var..
Afiyet olsun canım

Diyet tatlılar araştırabilirsin,incir uyutması gibi şeyler var,yapan arkadaşlar vardı ben yapmadım,ben inciri yer sütü içerim al sana tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…