Siz şimdi meşgulsunuzdur. Papatya yaprakları koparıp; yeneceğiz, yenilecegiz, yeneceğiz, yenilecegizzzzz,...................................Siz hayal kurmaya devam edin cnm
Cuma acı gercekle karsilacaksiniz
Yarın görcez
Vardır ucundan azıcık bilgibugün pazar nerden bilelim
He heSiz şimdi meşgulsunuzdur. Papatya yaprakları koparıp; yeneceğiz, yenilecegiz, yeneceğiz, yenilecegizzzzz,...................................
Son yaprak yenilecegizzzzz
Yapıyorsunuzdur....
Boşuna yolmayin yazıkkkk. Yenileceksiniz.
Bak heleGorumcemin eşi kahve yapıp yukarı getirmiş ne kadannnn sevilen bir yengeyim
Afiyet olsun canımGorumcemin eşi kahve yapıp yukarı getirmiş ne kadannnn sevilen bir yengeyim
Sağol canım valla kahve içmeye vaktim bile yok goruyorlar halimiAfiyet olsun canım
Zor tabi canım benim küçük 2.5 yaşında ama inan ki uyanıkken saniye oturtturmuyorSağol canım valla kahve içmeye vaktim bile yok goruyorlar halimi
Yap canım bizim halimizden ancak bizim gibi olanlar anlarZor tabi canım benim küçük 2.5 yaşında ama inan ki uyanıkken saniye oturtturmuyor
Birde seninkiler daha küçük
benim cadı uyudu biraz spor yapacağım 2. Set
Sakın kıskanma
Kız ver sen oğlanı ben biraz mımcırayımYap canım bizim halimizden ancak bizim gibi olanlar anlar
Bir bana gülüyor sıpa babaya bile bakmıyor akşam televizyona çevirdik televizyon izlemiyor beni izliyorKız ver sen oğlanı ben biraz mımcırayım
Erkek çocukları anneye aşık olurlarBir bana gülüyor sıpa babaya bile bakmıyor akşam televizyona çevirdik televizyon izlemiyor beni izliyor
Tünaydın hanımlar diyet adına hiçbir şey yapamıyorum. Motivasyonum kayboluyor sanki çok yorgunum temizlik işleri baya yordu belki ondandır
Yasmin senin saçını basını yolarimÇok varmış kaptanım
Listedeklere ve size mahcup olmamalıyım hakkım yok ne yapacağım bilmiyorum izin olayı nasıl oluyordu kaptancım listedekiler izine ayrılabilir mi ramazan süresince kendime hiç güvenmiyorum
Haklısın canım kendi asima söyleyim burada menü bile paylaşmak çok iyi geliyorYasmin senin saçını basını yolarimben kaptanin yerinde olsam seni paralarim ne gelip duzgun menu yaziyorsun, nerdesin uzaktan diyete gectin haberimiz yok galiba birinizi tutup getiriyoruz biriniz kayboluyor. Poni Bon vardı bide ağustosa kadar hedefe ulasalim ağustostan once kaybolmak yok diye zorla takima getirdiniz beni herkes arazi stresini yemeyle cozemezsin kahve icerken bile baksan buraya motiveyi yakalayacaksin. Mezun olacakmis neyle nasil hedefine ne çabuk ulastin ki
Kuzu herseyi yoluna sokmaya çalışma zaten bırak senin disindakiler ugrassin . Mukemmel insan, mükemmel es, mükemmel anne olmaya çalışma ... Sen ugrastikca dusundukce sarpa saracakYolunda olmasada burdayım canım tam gaz devam temizlik isine gırıstım aksama aktif olurum ınsallah
Nasil yazarım ne derler diye yemiyorum yoksa biraksam bende neler neler yerim hafta içi poğaça yaptım isirik bile almadim yüzüm olmaz yazmayaHaklısın canım kendi asima söyleyim burada menü bile paylaşmak çok iyi geliyor
Anlıyorum canım valla listedeyken herşeye dikkat ediyordum çünkü takimda zayiflamak bunu gerektirir bireysel değiliz sonuçta.Nasil yazarım ne derler diye yemiyorum yoksa biraksam bende neler neler yerim hafta içi poğaça yaptım isirik bile almadim yüzüm olmaz yazmaya
Harikasın canım.gercekten mükemmel degisim.Before-after ımı yeniledim
Kolay gelsin bende aynı uğraşıyorum valla.Sabahtir iş yapıyorumValla yoruldum az önce çocuğu yıkadım saç taraması işkence valla en sıkıntı yeri saçında tam ortasında fena dolaşmış ağladı sızladı nabim daha kahvaltı hazırlayacağım sizler nasılsın ? Nasıl gidiyor
Afiyet olsun canım.. poğaça yemesen iyi olurdu. Lütfen kendini bırakma. Burasi insana sorumluluk veriyor, takimi etkileyecek şeyler yememe hissi oluyor. Lütfen gitmeye değil aramızda olmaya çabala. Dhaa verilecek çok kilo var..Cumartesi menüsü
Sabah 13
2 yumurta ile omlet
Peynir zeytin
Domates salatalık
Akşam 19
1 kase kısır
1 tane küçük poaça
Su 1.5 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımKızlar menümü yaziyimm derse kaçıyım 3 günlük yemek yaptim daha sporda yapamadim ooooofff yanmışım
Kahvalti
2 yum. Ile omlet ,peynir zeytin domates ve nescafe
Ara incir kayısı 1 avuç ve nescafe
Öğlen 4 minicik parca fırında patates
Akşam
Yogurda meyve dograyacagim yanina yeşil smoothie
Su 2 lt
Diyet tatlılar araştırabilirsin,incir uyutması gibi şeyler var,yapan arkadaşlar vardı ben yapmadım,ben inciri yer sütü içerim al sana tatlıİnşallah abla tatlı isteği niye bitmiyor anlamıyorum hele ramazanda
Aslında kendime kızıyorum hedefi tutturamadım ramazana kadar73 olacaktım olmadı ya çöktüm resmen
Olamazsın demişlerdi milleti haklı çıkardım buda sinir etti beni
Neyse 5 kilo kalmış bayrama kadar 5 kilo verecem buraya yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?