- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Hiçbir şey için geç değil, son gün bile dikkat ederek durumu değiştirebilirsin. Kendine güvenİnşallah abla tatlı isteği niye bitmiyor anlamıyorum hele ramazanda
Aslında kendime kızıyorum hedefi tutturamadım ramazana kadar73 olacaktım olmadı ya çöktüm resmen
Olamazsın demişlerdi milleti haklı çıkardım buda sinir etti beni
Neyse 5 kilo kalmış bayrama kadar 5 kilo verecem buraya yazdım
Çok yorma canım kendini hafta içi fırsatın olsa hergün oda oda temizlersen olur mu haftasonu çok yorulmuşsunRamazan öncesi az detaylı da olsa evi biraz toparladım. esim oğlanın odasının halisini sildi. Bende diğer halıları fırçaladım. salonun düzenini degistridim çamaşır bulaşık derken bu saat oldu. Daha banyo tuvalet yıkayacağım ama halim kalmadı. Oğlanı yıkayacağım, herkes duş alacak. Ahhh haftasonu tatil mi eziyet mi belli değilyayla çorbası yapacaktım güya aksama. Salatayla hafif olur dedim . Pirincim bitmişti unutmuşum. Dudukluye mercimek koydum hemen. Oğlan makarna istiyor yanına ama hiçç halim yok.
Senin kızın saçları benim ki gibi deseneEki Görüntüle 2822589
Bunu kullanıyorum hatta şampuanda var ama işe yaramıyor galibasaçları fena dolaşmış
Sporumu yaptım dinleniyorum canım üşenmesem kalkıp yeşilçay demlicemKızlar napiyosunuz ?
1 günde neler değişir nelerBırakın şimdi yıldızı çiçeği böceği pazartesi tartılari nasıl
Gel kizzz alnindan opecemYasmin senin saçını basını yolarimben kaptanin yerinde olsam seni paralarim ne gelip duzgun menu yaziyorsun, nerdesin uzaktan diyete gectin haberimiz yok galiba birinizi tutup getiriyoruz biriniz kayboluyor. @Poni Bon vardı bide ağustosa kadar hedefe ulasalim ağustostan once kaybolmak yok diye zorla takima getirdiniz beni herkes arazi stresini yemeyle cozemezsin kahve icerken bile baksan buraya motiveyi yakalayacaksin. Mezun olacakmis neyle nasil hedefine ne çabuk ulastin ki
Yorulmuşun ama makarnasizda olmazki canimcimRamazan öncesi az detaylı da olsa evi biraz toparladım. esim oğlanın odasının halisini sildi. Bende diğer halıları fırçaladım. salonun düzenini degistridim çamaşır bulaşık derken bu saat oldu. Daha banyo tuvalet yıkayacağım ama halim kalmadı. Oğlanı yıkayacağım, herkes duş alacak. Ahhh haftasonu tatil mi eziyet mi belli değilyayla çorbası yapacaktım güya aksama. Salatayla hafif olur dedim . Pirincim bitmişti unutmuşum. Dudukluye mercimek koydum hemen. Oğlan makarna istiyor yanına ama hiçç halim yok.
Bende tam onu dicektimSanirsam herkes ozellerde
Ayarlardan arjanplanda çalış falan yapılıyor, 2 tane yerden ayarı varAdımsayar kullanırken uygulama ekrand hep açıkmı olmak zorunda,yüksek hassasiyet te ama saymıyor adımları
Çalışıyorum canım başka firsatim olmuyor maalesefÇok yorma canım kendini hafta içi fırsatın olsa hergün oda oda temizlersen olur mu haftasonu çok yorulmuşsun
Afiyet olsun canımSelam...aksam yemegimi yedim gunu kapattım geldim...
Sabah 10
1 dilim.tb
Peynir yagda yumurta biraz labne
Domates salatalik yeşillik biber
2 zeytin
3 ince dilim sucuk
Ortaya karisik meyve
Akşam 16.00
Mantar kabak kavurma acili 3 kasik yogurt
5 kasik.portakallı kereviz
Salata
Su 1 litre ödem cayi 1.5-2 arasi su olur
Spor
30 dk leslie boosted
Gece bi set daha yaparım umudundayim
iftarı bekliyomKızlar napiyosunuz ?
Aksami cok erken kapatmişin cnmSelam...aksam yemegimi yedim gunu kapattım geldim...
Sabah 10
1 dilim.tb
Peynir yagda yumurta biraz labne
Domates salatalik yeşillik biber
2 zeytin
3 ince dilim sucuk
Ortaya karisik meyve
Akşam 16.00
Mantar kabak kavurma acili 3 kasik yogurt
5 kasik.portakallı kereviz
Salata
Su 1 litre ödem cayi 1.5-2 arasi su olur
Spor
30 dk leslie boosted
Gece bi set daha yaparım umudundayim
Eva yaptım elma yedim yeşil çay iciyorum. Sen?Kızlar napiyosunuz ?
Bende şimdi içiyorum kız afiyet olsunEva yaptım elma yedim yeşil çay iciyorum. Sen?
Öğlen menüsünü hafif geciridm bir saat tempolu yurudum şimdi yine kapıya iniyorum turlucamEva yaptım elma yedim yeşil çay iciyorum. Sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?