çok geçmiş olsun
Cikinca mesaj at canım geçmiş olsun
gecmis olsunncanımm
Gecmis olsun...ins sorunsuz atlatirsin...
Vayy vayyy sporsuz bu kilodaysam cuma yi siz düşünün yikip geccem ortalığı diyon
Geçmiş olsun kaptanım
Geçmiş olsun, inşallah sorunsuz geçer, atlatırsın.
Çook geçmiş olsun, çok dikkat et kendine, biraz toparlanmanıza sevindim, çocuklar nasıl?
Geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatırsın diş çok önemli
Sagolun kizlarCanım geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Kolay gelsin kaptanım.Bugun biraz yogunlugum var kizlar market alisverisi ve temizlik ilerleyen saatlerde gelirim
Geçmiş Olsun canım. Sağlıkla geçsin. Ağrısız sızısız inşallah.Şuanda dişcideyim operasyon olcak canim keyiften degil
Sagol canim cektiler oydular kestiler isteGeçmiş Olsun canım. Sağlıkla geçsin. Ağrısız sızısız inşallah.
Henüz öyle bir tür daha yok ablacımYildizlarda kayar yok olur gider bebegim
Burdaki çiçekler özel nadide solmayan türden
İnşallah ağrısız iyileşirsin tatlım.Sagol canim cektiler oydular kestiler iste
Geçmiş olsun Ağız içindeki yaralar çabuk iyileşiyor inşallah seninkide öyle olurSagol canim cektiler oydular kestiler iste
Hiçbir çiçek solmasın.Yildizlarda kayar yok olur gider bebegim
Burdaki çiçekler özel nadide solmayan türden
Hoşbuldum ablaHosgeldin tatlimbencede ramazanda kontrollü ol
Yoksa insan hamurislerine tatlilara saldiriyor :))
Hoşgeldin.Hoşbuldum ablakontrollü olabilmek için geldim kürkçü dükkanına
çok geçmiş olsun canım seni bu ara en iyi anlayanlardanımSagol canim cektiler oydular kestiler iste
wc siz çok normal canım benim
hoşgeldin canım her zaman gel her zaman bekleriz bizimle misin artıkHoşbuldum ablakontrollü olabilmek için geldim kürkçü dükkanına
hayatına planı çok mu az dahil ediyorsun canım.. benim her şeyim plan herşeyimmmm yani abartı derecesinde planlıyım giderek arttırıyorumBişeyler yapmak istediğim için kendimi çok strese sokuyorum bunu plan yapıyom ama stresli oluyorum. ne yapmalıyım.
Günaydın ablamGüüünnnnnaaaaaaayyyyyyddddddııınnnnn
6.takimin parlayan yildizlari (cuma günü sonecekler)
Mis kokulu cicekleri
Bende çok merak ediyorum abla bakalım ne olacakBende ayni sekilde
Yemegi hic düşünmüyorum ama kahcve su sigara beni zorluyor
Onlar olmayinca zaman gecmiyor bana :))
Gecmis olsun tatlim cabuk atlatirsin insallah
Daha iyi olmana sevindim dilegim
Bikac güne kadar biseyiniiz kalmaz inşallah
Ohhh eksiyle baslanmis haftaya
Dünden süper gitmis cnmkereviz sapi işe yaramış :)))
Cok güzel eksi cnm
Simayyy masallah bu hafta hizli geliyon tatlimcok da şey etmesenmi
Ben senin metona güveniyorum cnm
Hem ne güzel haftaya artisiz baslamişin
Hosgeldin mervemne kadar düşman yildiz olsanda, cumaya iyi bi eksiyle gelecegine eminim
Cuma gibi süprazzzi merak ediyorum
Kız ballandırmaDur bir daha bakayım ayyy nasıl canım çekti o kızartmayı üf üf böyle onu alıp ekmeğin içine dizecen içine bol tuz pul biber üstüne ketçap
Dişi çekildi kuzum
Kolay gelsin canımSelam kızlar işteyim iş yükümü biraz daha ağırlaştırdılar firma elemanı olan arkadaşların işlerini de kadrolulara dağıttılar çıkış mı olacak anlamadık.. haklarında hayırlısı olsun arkadaşların.. sabah sabah farklı işlerle uğraştım öpüyorum hepinizi diyete devam çiçeklerim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
Cok bi arti degil Sen halledersin cnmGünaydın kızlar tartı +300 gösterdi WC olayına çözüm bulmalıyım sorunu biliyorum halledeceğim
Zipzip- E Elif_Eylul
Ciktinmi cnm nasilsin
Cok imremdim ne güzel planli olmakçok geçmiş olsun canım seni bu ara en iyi anlayanlardanım
wc siz çok normal canım benim
hoşgeldin canım her zaman gel her zaman bekleriz bizimle misin artık
hayatına planı çok mu az dahil ediyorsun canım.. benim her şeyim plan herşeyimmmm yani abartı derecesinde planlıyım giderek arttırıyorum
kafamda 1 haftalık yemeğim bellidir.
hangi gün hangi ders çalışılacak bellidir. diyelimki planımı aksattım hooopp hemencecik yeni plan.. hemde yazılı...
maaşım yazılı planlı..
giyeceklerim 1 haftalık aklımda desem inan
yıllık okul planlarımız dersane planlarımız çocukların vs.
gidilecek gezmeler.. alınacak eşya bişey.. ayları hep bellii.
ama bazen uyamıyosun elbette aksıyo hastalık canımın istememesi düşünemediğim şeyler işin rengini değiştiriyo... o zamanda dediğim gibi hemen hoppp yeni plan
stresim olmuyo ama çok plan olduğundan hayatımda sanırım...
Çıkmış abla mesaj attı bana çekilmiş dış oyulmuş resmen bugün ağrısı olur hatta bir hafta bile surerCok bi arti degil Sen halledersin cnm
Ciktinmi cnm nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?