Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşaallah abla sıkıldım yani artık evin bu halinden

Elimden geleni yapıyorum zorlada olsa yiyorum yarularimda perişan oldu
Bugunumuze şükür ne diyim

16 sinda mi neden bugün degil

Arkadaşlar merhaba. Ben yıllar öncesinde cuma yarışma gruplarından hedefine ulaşmış mezun olmuş Titizz Bu guzel süreci güzel yönetemedim malesef verdiğim kilolari geri aldim bu sebeple hedefime ulaşamama yardım eden bu cuma zayiflama yarışmasına tekrar katilmak istiyorum. Grubunuzda bana da yer varsa ve eğer uygunsa sizinle bu sürece yeniden başlamak istiyorum

16 sinda mi neden bugün degil
Ben 16 sına da razıyım :)
Merhaba titiz, aramızda hoşgeldin o zaman. ilk sayfada form var kaptanlarımız simdi yazar sana ama ben önden yazayım dedim. formu doldurur musun? ben kalori, 27 yaşımdayım, evli ve 1 çocuk annesiyim, Ankara' da yaşıyorum. Şubatın sonlarına doğru girdim takıma bende.

Hosgeldin canim ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misin

Hoşbuldum iyiyim şükür canım sen nasılsın?
Bikaç haftadır tartılmıyorum. Yarın yüzleşeceğim artık ramazan kaçla girip kaçla çıkacağım bakalım.
Iyiyim bende canım
Günaydın kızlar tartı +300 gösterdi WC olayına çözüm bulmalıyım sorunu biliyorum halledeceğim
Zipzip- E Elif_Eylul
Wc sorununu cozersen guzel eksi ile gelirsin
Geçmiş olsun. Kolay gelsin kaptanım.
Sagol canım
+600 ama 2 gündür wc yok çok sıkıntılıyım
Zipzip-
Wc sorununu cozersen guzel eksiyle gelirsin
dün camlari silmişim bugün yagışlı.. her zaman böle mi denk gelir
Beni dinlenemedin ne yapayim
Benim bugünkü faek - - 100 gram buna da şükür
Ekside olman guzel canim

aramıza hoşgeldin

Hoşgeldin canım ben Ayşe 34 yaşındayım 3 çocuğum var Bursa da yasiyorum umarım hedefine bizimle çabucak ulaşırsın

Yildizlarda kayar yok olur gider bebegim
Burdaki çiçekler özel nadide solmayan türden
Yediveren
Ben de bayramda 9 gün tatil olup, tam kapanma olacağını duydum, ama ramazanda olsun bayramda değil, bayramda kv ile 9 gün, ohh my god
Buarada kendisini severim o ayrı, ama 9 gün de fazla
Sabit iyidir pazartesi günü Cumaya iyi bir eksiye delalettir
Ay hadi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…