İnşaallah abla sıkıldım yani artık evin bu halindenBende ayni sekilde
Yemegi hic düşünmüyorum ama kahcve su sigara beni zorluyor
Onlar olmayinca zaman gecmiyor bana :))
Gecmis olsun tatlim cabuk atlatirsin insallah
Daha iyi olmana sevindim dilegim
Bikac güne kadar biseyiniiz kalmaz inşallah
Ohhh eksiyle baslanmis haftaya
Dünden süper gitmis cnmkereviz sapi işe yaramış :)))
Cok güzel eksi cnm
Simayyy masallah bu hafta hizli geliyon tatlimcok da şey etmesenmi
Ben senin metona güveniyorum cnm
Hem ne güzel haftaya artisiz baslamişin
Hosgeldin mervemne kadar düşman yildiz olsanda, cumaya iyi bi eksiyle gelecegine eminim
Cuma gibi süprazzzi merak ediyorum
Elimden geleni yapıyorum zorlada olsa yiyorum yarularimda perişan olduEvet canım sakın pes etme yavruların var Rabbim tez zamanda sağlık nasıl etsin.
Yaaaa evet cuma bakicaz artık ben elimden geleni yapayım dabugün spor yaparım inşaallah
Canım bağışıklığı düşürme sakin az da olsa yapmaya çalış iyi olacaksın inşallah Allah'ın izniyle
Sabit iyidir pazartesi günüBen 79.80 ile sabitim. Bence güzelçünkü hala regl olmadım. Olunca veriyorum.
16 sinda miGazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından "hükümete yakın bir kaynaktan" aldığı bilgiyi paylaştı.
Twitter hesabı üzerinden, "Ramazanda tam kapanma gelir mi? Birkaç gündür bu soruyu hükümet kaynaklarına soruyorum, aldığım yanıt şu: "Böyle bir gündem, planlama, hazırlık yok. Bayram sonrası tablonun daha iyiye gideceği düşünülüyor" diye yazan Işık, bu tweeti üzerine hükümete yakın bir kaynağın kendisini aradığını söyledi.
Işık, "Yukarıdaki tivit üzerine az önce hükümete yakın önemli bir kaynak aradı, 'Bu haftaki kabine toplantısına 16'sı itibarıyla başlayan ve bayrama kadar sürecek bir tam kapanma önerisinin geleceğini' ifade etti" diye yazdı.
Wilma11 bi sen bi ben bekliyoruz bence bunu. kapanma istiyorum evet ekonomi kötü, bizimde evde işler iç açıcı değil ama bunu yapmak lazım bencede..
Sagol canim şuanda beynim felç gibiE Elif_Eylul Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun
Ben 16 sına da razıyım :)16 sinda mineden bugün degil
Merhaba titiz, aramızda hoşgeldin o zaman. ilk sayfada form var kaptanlarımız simdi yazar sana ama ben önden yazayım dedim. formu doldurur musun? ben kalori, 27 yaşımdayım, evli ve 1 çocuk annesiyim, Ankara' da yaşıyorum. Şubatın sonlarına doğru girdim takıma bende.Arkadaşlar merhaba. Ben yıllar öncesinde cuma yarışma gruplarından hedefine ulaşmış mezun olmuş TitizzBu guzel süreci güzel yönetemedim malesef verdiğim kilolari geri aldim bu sebeple hedefime ulaşamama yardım eden bu cuma zayiflama yarışmasına tekrar katilmak istiyorum. Grubunuzda bana da yer varsa ve eğer uygunsa sizinle bu sürece yeniden başlamak istiyorum
Dinlen bugun çocuklarını babaya birak biliyorum o diş agrısını nasıl bişey olduğuSagol canim şuanda beynim felç gibi
Hosgeldin canim ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misinArkadaşlar merhaba. Ben yıllar öncesinde cuma yarışma gruplarından hedefine ulaşmış mezun olmuş TitizzBu guzel süreci güzel yönetemedim malesef verdiğim kilolari geri aldim bu sebeple hedefime ulaşamama yardım eden bu cuma zayiflama yarışmasına tekrar katilmak istiyorum. Grubunuzda bana da yer varsa ve eğer uygunsa sizinle bu sürece yeniden başlamak istiyorum
Iyiyim bende canımHoşbuldumiyiyim şükür canım sen nasılsın?
Bikaç haftadır tartılmıyorum. Yarın yüzleşeceğim artık ramazan kaçla girip kaçla çıkacağım bakalım.
Wc sorununu cozersen guzel eksi ile gelirsinGünaydın kızlar tartı +300 gösterdi WC olayına çözüm bulmalıyım sorunu biliyorum halledeceğim
Zipzip- E Elif_Eylul
Sagol canımGeçmiş olsun. Kolay gelsin kaptanım.
Wc sorununu cozersen guzel eksiyle gelirsin
Beni dinlenemedin ne yapayimdün camlari silmişim bugün yagışlı.. her zaman böle mi denk gelir
Ekside olman guzel canimBenim bugünkü faek - - 100 gram buna da şükür
aramıza hoşgeldinArkadaşlar merhaba. Ben yıllar öncesinde cuma yarışma gruplarından hedefine ulaşmış mezun olmuş TitizzBu guzel süreci güzel yönetemedim malesef verdiğim kilolari geri aldim bu sebeple hedefime ulaşamama yardım eden bu cuma zayiflama yarışmasına tekrar katilmak istiyorum. Grubunuzda bana da yer varsa ve eğer uygunsa sizinle bu sürece yeniden başlamak istiyorum
Hoşgeldin canımArkadaşlar merhaba. Ben yıllar öncesinde cuma yarışma gruplarından hedefine ulaşmış mezun olmuş TitizzBu guzel süreci güzel yönetemedim malesef verdiğim kilolari geri aldim bu sebeple hedefime ulaşamama yardım eden bu cuma zayiflama yarışmasına tekrar katilmak istiyorum. Grubunuzda bana da yer varsa ve eğer uygunsa sizinle bu sürece yeniden başlamak istiyorum
YediverenYildizlarda kayar yok olur gider bebegim
Burdaki çiçekler özel nadide solmayan türden
Ben de bayramda 9 gün tatil olup, tam kapanma olacağını duydum, ama ramazanda olsun bayramda değil, bayramda kv ile 9 gün, ohh my godGazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından "hükümete yakın bir kaynaktan" aldığı bilgiyi paylaştı.
Twitter hesabı üzerinden, "Ramazanda tam kapanma gelir mi? Birkaç gündür bu soruyu hükümet kaynaklarına soruyorum, aldığım yanıt şu: "Böyle bir gündem, planlama, hazırlık yok. Bayram sonrası tablonun daha iyiye gideceği düşünülüyor" diye yazan Işık, bu tweeti üzerine hükümete yakın bir kaynağın kendisini aradığını söyledi.
Işık, "Yukarıdaki tivit üzerine az önce hükümete yakın önemli bir kaynak aradı, 'Bu haftaki kabine toplantısına 16'sı itibarıyla başlayan ve bayrama kadar sürecek bir tam kapanma önerisinin geleceğini' ifade etti" diye yazdı.
Wilma11 bi sen bi ben bekliyoruz bence bunu. kapanma istiyorum evet ekonomi kötü, bizimde evde işler iç açıcı değil ama bunu yapmak lazım bencede..
Ay hadi inşallah.Sabit iyidir pazartesi günüCumaya iyi bir eksiye delalettir
Çok geçmiş olsun canmŞuanda dişcideyim operasyon olcak canim keyiften degil
Sagol canimÇok geçmiş olsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?