Çiçekler solar ama yıldızlar asla sönmezGüüünnnnnaaaaaaayyyyyyddddddııınnnnn
6.takimin parlayan yildizlari (cuma günü sonecekler)
Mis kokulu cicekleri
İlk gün yapmayın derim zorlanabilirsiniz . Direnç kazandıktan sonra belki çünkü oruç kolay degilkizlar ramazanda 7 zeytin 1 incir yaoayim diyorum sahur yapmadan once ...
daha once bunu normal zamanda yapip 5 kilo kadar vermistim .. ama ramazanda hic yapmadim .. denemek isteyen var mı ? 1 gun bu gece
Sağol kaptanımGunaydin canım ❤
Eksin guzel tebrik ederim canım
Vaaaoooovvvv HA-Rİ-KAAAAA
Ilk deda duydum bunu nasıl yapılıyor canımkizlar ramazanda 7 zeytin 1 incir yaoayim diyorum sahur yapmadan once ...
daha once bunu normal zamanda yapip 5 kilo kadar vermistim .. ama ramazanda hic yapmadim .. denemek isteyen var mı ? 1 gun bu gece
Bende ayni sekildeYarın ramazan başlıyor. Çok heyecanliyim. Insan sanki çok acıkacak susayacak gibi hissetmiyor mu?bi ben mi böyleyim bilmiyorum ama nasıl tedirginim anlatamam. Bugün çok su icip yarına depolayasim var
Gecmis olsun tatlim cabuk atlatirsin insallahŞuanda dişcideyim operasyon olcak canim keyiften degil
Daha iyi olmana sevindim dilegimGeldim geldim kaptancigim
İki gündür gözümü açamıyorum baş agtisi yıktı beni şuanda ağrı var ama daha iyiyim sukur
Ohhh eksiyle baslanmis haftayaKilo bildirimi yapıyorum tikkat tikkat
Cuma 62.2
Pazartesi 61.9
Dünden süper gitmis cnmBen 79.80 ile sabitim. Bence güzelçünkü hala regl olmadım. Olunca veriyorum.
Cok güzel eksi cnm
Simayyy masallah bu hafta hizli geliyon tatlim
Ben senin metona güveniyorum cnmbende öyleyim yıllaca o kilolarda olduğum için sanırımcumaya 61.9 da olsa 61 i görcem kafama koydum
Hosgeldin mervemKilom sabit kızlar ama kendimi cok şiş hissediyorum bugun odem suyu tuketıcem bol bol
Cuma gibi süprazzzi merak ediyorumKız ne komutanı vucud kilo vermesi duruyor sen iki öğün yapıyorsun diye şaşırtmak gerekiyor bak ben 3 hafta şaşırtmak için ne bulduysam yedim
Geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatırsın diş çok önemliŞuanda dişcideyim operasyon olcak canim keyiften degil
Aman diyim bir çatal yine alma
Dur bir daha bakayım ayyy nasıl canım çekti o kızartmayı üf üf böyle onu alıp ekmeğin içine dizecen içine bol tuz pul biber üstüne ketçap
HoşbuldumSelam canim sabit olmanda guzel
Gunaydin canım hosgeldin nasilsin
Sağol canımgünaydin hoşgeldin madam :)
Sağol canımGünaydın canım hoşgeldin
Yildizlarda kayar yok olur gider bebegimÇiçekler solar ama yıldızlar asla sönmez
Ben eskiden 1 hafta kadar yapmistim bi etkisini görmedimkizlar ramazanda 7 zeytin 1 incir yaoayim diyorum sahur yapmadan once ...
Bugün karnabahr pizzası yapayım bariHaşlayıp yoğurtlu yiyim 3 kilo vermek istiyorsam
Hosgeldin tatlimHoşbuldumiyiyim şükür canım sen nasılsın?
Bikaç haftadır tartılmıyorum. Yarın yüzleşeceğim artık ramazan kaçla girip kaçla çıkacağım bakalım.
Sağol canım
Sağol canım
Haklısın canım dunku planım sadece tavuk salataydı bırı corbasını yemedi bırı pilavını yemedi cope gitmesin diye ben yedımSalata beni de tıkıyor ama karbondan ise daha sağlıklı.
Hosbuldum ablam ❤biz senle asla dusman olamayız gonulden baglıyızHosgeldin mervemne kadar düşman yildiz olsanda, cumaya iyi bi eksiyle gelecegine eminim
Canım geçmiş olsunŞuanda dişcideyim operasyon olcak canim keyiften degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?