sagol kaptanim insa hedefi gecmek istiyorumGuzel eksi tebrik ederim canım
Eksin cok guzel tebrik ederim canım
Canım ben gördüğümu yorumladım diyetisyen bile 2 parmak kalınlığında bir dilim peynir veriyor yumurta falan yemezsin ya da başka birşey tabiki iki dilim yenebilir. 3 dilim peynir az otlu peynir yazmışsınEkmeğim 1.5 2 değil peynirden zaten çok yemiyorum hepsi az az 4 dilim patlıcan nasıl diyim hani patlıcanı közleriz sonra dilimleriz ya ince uzun o dilimlerden bi artısı olacağını düşünmüyorum açjkçası patlıcanın dilimler aslında ince kızartmayıda eşim çok güzel fırında yapar balığı elektrik kesintisi oldu geç de gelince mecbur onda yaptık canım
Sağolun kaptanımEksin cok guzel tebrik ederim canım
Eksimi gördün müCanım ben gördüğümu yorumladım diyetisyen bile 2 parmak kalınlığında bir dilim peynir veriyor yumurta falan yemezsin ya da başka birşey tabiki iki dilim yenebilir. 3 dilim peynir az otlu peynir yazmışsınpatlıcanı anladım.
Gördüm normalEksimi gördün mü
Takımımızı 1. Yapalım inşallah bu haftaGördüm normal
Merak etme o iş bizdeTakımımızı 1. Yapalım inşallah bu hafta
Baş üstüne komutanımMerak etme o iş bizdekilo alman durursa günde 3 öğüne çıkarırsın o zaman
Salata daha yerdım canım da kucuk kız tuvaletim geldi diye kaldırdı o tuvalete gırdıgınde bir yarım saat cıkmaz sonrada oturup devam etmedim tokluk hissi gelmisti coktanCanım sende salatayı daha fazla tüket şehriye ve bulgur karbona girdiği için salata yoğurt gibi seçenekler de var.
Yemege ara verince tekrar devam etmedim canım salataya haklısınAfiyet olsun canım salatayi bol yiyebirdin
Kız ne komutanı vucud kilo vermesi duruyor sen iki öğün yapıyorsun diye şaşırtmak gerekiyor bak ben 3 hafta şaşırtmak için ne bulduysam yedimBaş üstüne komutanım
Salata beni de tıkıyor ama karbondan ise daha sağlıklı.Salata daha yerdım canım da kucuk kız tuvaletim geldi diye kaldırdı o tuvalete gırdıgınde bir yarım saat cıkmaz sonrada oturup devam etmedim tokluk hissi gelmisti coktan
Sağol kuzumOooo sporlarin tartida etkisini gostermis...tebrikler
İnşaallah canım sen yeter ki iste benim de wc sorunum var yaa haftalardırbende öyleyim yıllaca o kilolarda olduğum için sanırımcumaya 61.9 da olsa 61 i görcem kafama koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?