maşaallah :) ah keşke senin gibi bilinçli plan yapabilsem.çok geçmiş olsun canım seni bu ara en iyi anlayanlardanım
wc siz çok normal canım benim
hoşgeldin canım her zaman gel her zaman bekleriz bizimle misin artık
hayatına planı çok mu az dahil ediyorsun canım.. benim her şeyim plan herşeyimmmm yani abartı derecesinde planlıyım giderek arttırıyorum
kafamda 1 haftalık yemeğim bellidir.
hangi gün hangi ders çalışılacak bellidir. diyelimki planımı aksattım hooopp hemencecik yeni plan.. hemde yazılı...
maaşım yazılı planlı..
giyeceklerim 1 haftalık aklımda desem inan
yıllık okul planlarımız dersane planlarımız çocukların vs.
gidilecek gezmeler.. alınacak eşya bişey.. ayları hep bellii.
ama bazen uyamıyosun elbette aksıyo hastalık canımın istememesi düşünemediğim şeyler işin rengini değiştiriyo... o zamanda dediğim gibi hemen hoppp yeni plan
stresim olmuyo ama çok plan olduğundan hayatımda sanırım...
Bi ben mi Ramazan da su içip balon gibi şişiyorum. Hamur işi tatlıyi bırak nefes alamıyorum. Çok susuyorum. Deli gibi su içiyorum.Hosgeldin tatlimbencede ramazanda kontrollü ol
Yoksa insan hamurislerine tatlilara saldiriyor :))
Geçmiş olsun canımSagol canim cektiler oydular kestiler iste
TAM KAPANMA olacak mi belli degil onu bugünü bekliyorumSelam kızlar işteyim iş yükümü biraz daha ağırlaştırdılar firma elemanı olan arkadaşların işlerini de kadrolulara dağıttılar çıkış mı olacak anlamadık.. haklarında hayırlısı olsun arkadaşların.. sabah sabah farklı işlerle uğraştım öpüyorum hepinizi diyete devam çiçeklerim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
kendini sıkacak planlar yapma.. az gevşek başla alışkanlığın yok çünkü sonra sıkarsın...maşaallah :) ah keşke senin gibi bilinçli plan yapabilsem.
yapıyorum bende planda tutturamiyorum uymuyor. uymak için elimden geleni yapıyorum yapacagim diyorum elimin yumruğumu sıkıyorum kendimi varya
öle biriyim azim de vardir bende istesem yapmaya çalışıyorum o noktaya illa ulaşmam lazim diyorum bi anda düşüveriyorum. en sinir olduğum bu stres işte.
bi daha yapıyorum gene ayni.. deftere çok yazdim bunlari ben.
herşeyi yazdim..
bu işin devamini getirmek istiyorum ne yapmalıyım.
netten bunun için baya araştirma bakiyorum burdada var inceliyorum yemek listesini mutlaka yapardim. bugün yapmadim pazara gitmeyecegim için dolaba bi bakmam lazim :)kendini sıkacak planlar yapma.. az gevşek başla alışkanlığın yok çünkü sonra sıkarsın...
birde o plana uyamadığın gün değilse bile ertesi gün hemen yenisini yap.. şey gibi düşün bir öğün diyeti bozunca diyetten vazgeçiyor muyuz aynen planda öyle işte.. bir kere bozdun mu hemen vazgeçme. yine mi bozdun yine vazgeçme 5 kerede bozsan plan yap.. uymasanda plan yap.. sen sadece yap.. zamanla uyacaksın muhakkak...
Hmm bikaç gün sürüyo ağrısı ya bi de o boşluğa alışmak da biraz zaman alıyorDişi çekildi kuzum
Sagol canimya
Sagol canimçok geçmiş olsun canım seni bu ara en iyi anlayanlardanım
hayatına planı çok mu az dahil ediyorsun canım.. benim her şeyim plan herşeyimmmm yani abartı derecesinde planlıyım giderek arttırıyorum
hangi gün hangi ders çalışılacak bellidir. diyelimki planımı aksattım hooopp hemencecik yeni plan.. hemde yazılı...
maaşım yazılı planlı..
ama bazen uyamıyosun elbette aksıyo hastalık canımın istememesi düşünemediğim şeyler işin rengini değiştiriyo... o zamanda dediğim gibi hemen hoppp yeni plan
Millet girer 1dk ben cikamam 15dkCok bi arti degil Sen halledersin cnm
Ciktinmi cnm nasilsin
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Canim 20lik disim kırıldı uzun zamandir gitmedim ama agrim coktu bugunde cikartilarE Elif_Eylul Geçmiş olsun canım. kendin içinmi gitdin ne oldu ?
hoşgeldinHoşgeldin.Nasılsın?
Bi acı kahvemizi iç.
Teşekkürlerkahveyi iki saat sonra alayım işteyim yemek saati geldi bugün de pide yiyeyim de yarın ramazan zaten
Hoşbuldumburdayım artık inşallah
Hmm bikaç gün sürüyo ağrısı ya bi de o boşluğa alışmak da biraz zaman alıyor
evetdün camlari silmişim bugün yagışlı.. her zaman böle mi denk gelir
geçmiş olsun. 20 lik diş başa bela çok gördümCanim 20lik disim kırıldı uzun zamandir gitmedim ama agrim coktu bugunde cikartilar
Sagol canim
daha once yapmistim ama emin olamadım bi bakayım zoelanirsam birakırım canımİlk gün yapmayın derim zorlanabilirsiniz . Direnç kazandıktan sonra belki çünkü oruç kolay degil
kahvaltidan once 7 zeytini 1 incirle beraber tuketip bolca su iciyorsun internetten bi bak istersen canmSağol kaptanım
Vaaaoooovvvv HA-Rİ-KAAAAA
Ilk deda duydum bunu nasıl yapılıyor canım
yolumu düz ettim insallah bu yolda devam edicemBende ayni sekilde
Yemegi hic düşünmüyorum ama kahcve su sigara beni zorluyor
Onlar olmayinca zaman gecmiyor bana :))
Gecmis olsun tatlim cabuk atlatirsin insallah
Daha iyi olmana sevindim dilegim
Bikac güne kadar biseyiniiz kalmaz inşallah
Ohhh eksiyle baslanmis haftaya
Dünden süper gitmis cnmkereviz sapi işe yaramış :)))
Cok güzel eksi cnm
Simayyy masallah bu hafta hizli geliyon tatlimcok da şey etmesenmi
Ben senin metona güveniyorum cnm
Hem ne güzel haftaya artisiz baslamişin
Hosgeldin mervemne kadar düşman yildiz olsanda, cumaya iyi bi eksiyle gelecegine eminim
Cuma gibi süprazzzi merak ediyorum
aman 1 tane bile agzima koymadimAman diyim bir çatal yine alma
Dur bir daha bakayım ayyy nasıl canım çekti o kızartmayı üf üf böyle onu alıp ekmeğin içine dizecen içine bol tuz pul biber üstüne ketçap
hayir canim sahur yapmadan 1 saat once ben 3 hafta denemistim.iyi gelmistiBen eskiden 1 hafta kadar yapmistim bi etkisini görmedim
Sahurda sadece bunumu yemeyi düşünüyorsun
sen hangi tarafsinMis kokulu, rengarenk, muhteşem çiçekler, ve dünyaya hayat veren Güneş dahil, ışıl ışıl parlayan,
güzeller güzeli Yıldızlar,
Harikasınız... En büyük 6. Takım.
Herkesi tebrik ediyorum. Cuma günü daha güzel sonuçlar alacağız inşallah.
Hoşbuldum ablakontrollü olabilmek için geldim kürkçü dükkanına
cok fazla gorev vermeden ayava yavas yaomak lazimm ama zor bise bencedeBişeyler yapmak istediğim için kendimi çok strese sokuyorum bunu plan yapıyom ama stresli oluyorum. ne yapmalıyım.
kolay gelsin arkadaşjmm.Selam kızlar işteyim iş yükümü biraz daha ağırlaştırdılar firma elemanı olan arkadaşların işlerini de kadrolulara dağıttılar çıkış mı olacak anlamadık.. haklarında hayırlısı olsun arkadaşların.. sabah sabah farklı işlerle uğraştım öpüyorum hepinizi diyete devam çiçeklerim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaaharikaaa bayildımmmm cok istedigim birsey ama zorlaniyorum bendeçok geçmiş olsun canım seni bu ara en iyi anlayanlardanım
maaşım yazılı planlı..
Tamm canım araştırayım bunudaha once yapmistim ama emin olamadım bi bakayım zoelanirsam birakırım canım
kahvaltidan once 7 zeytini 1 incirle beraber tuketip bolca su iciyorsun internetten bi bak istersen canm
yolumu düz ettim insallah bu yolda devam edicem
aman 1 tane bile agzima koymadim
hayir canim sahur yapmadan 1 saat once ben 3 hafta denemistim.iyi gelmisti
sen hangi tarafsin
hosgeldin
cok fazla gorev vermeden ayava yavas yaomak lazimm ama zor bise bencede
kolay gelsin arkadaşjmm.
aaaaharikaaa bayildımmmm cok istedigim birsey ama zorlaniyorum bende
masallah ya örnek bir plan ozelden atabilir misin merak ettim
Ne güzel işteBi ben mi Ramazan da su içip balon gibi şişiyorum. Hamur işi tatlıyi bırak nefes alamıyorum. Çok susuyorum. Deli gibi su içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?