Haklısın canım az yapmwk hic yapmamaktan iyidir vakit ayirmayq çalışacağım insallah ❣Ramazan yorgunlugu başka oluyor canım üstelik akşama kadar calisiyormussun sadece yarım saat bile olsa egzersiz iyi gelecektir. Tüm gün hareketsiz kalmaktan iyidir, yavaş yavaş toparlarsin
Yapman hiç yapmamaktan daha iyidir kilo vermede yine yardımcı olur hareket etmen.
Afiyet olsun kizlar
Emziriyorum canim
Günaydınlar
Adim yarismasi harikaymis. Keske cikio yürüyüşe vaktim olsaydi bende katilmak isterdim:)Afiyet olsun kıslar Allah kabul etsin
Çok çok geçmiş olsun insaAllah çabucak atlatır
Gece sahur da dün ekmek yememistim çok acıktım halsizlestim acaba az mı yiyorsun sahurda
Afiyet olsun kıslar Allah kabul etsin
Allah kabul etsin canım
Sağol kaptanım tebrik ederim kıslar hepimizi
Sağol canım
Kuzum çalışıyorsun sen çok normal az olması
Doğum günü kutlu olsun oğlunun canım
Neden pekiMerhaba kızlar. Ben diyete uygun devam etmiyorum bozdum yao yüzden gelmeye gelmeye yüzüm yok.
Doğru.Kaptanım bu sonucu çiçeklerinde görebilirsin. Biz de artı asla olmaz.
Gel canım düşünce ayağa kalkmak için burdayız. Neler oldu anlat bakalım. Oruç musun? .Merhaba kızlar. Ben diyete uygun devam etmiyorum bozdum yao yüzden gelmeye gelmeye yüzüm yok.
Bazlamana yorum yapmıştım hıhhhhhhh cevap yazmadınGel canım düşünce ayağa kalkmak için burdayız. Neler oldu anlat bakalım. Oruç musun? .
Haydin biraz dertleşelim.
Cevap vermediklerim olmuş. Ama çok bildirim geliyor kaçırıyorum özür dilerim.Bazlamana yorum yapmıştım hıhhhhhhh cevap yazmadın
E hastasın. Parkta işin ne? İyi misin canım?Günes var kafa guzel biraz kizı parka götüreyim
Şaka yapıyorum kızCevap vermediklerim olmuş. Ama çok bildirim geliyor kaçırıyorum özür dilerim.
Disim agriyo sadeceE hastasın. Parkta işin ne? İyi misin canım?
Canım gozden kacabiliyo yorumlara bakar cevap yazarsinİyi ki söyledin canım.
Dogum günü kutlu olsun oğlunun saglikli mutlu yaslari olsunYarın oğlumun doğum günü normalde ama eşim yarın gece nöbette diye bugün pasta keseceğiz. Yiyemeceğim için çok mutsuzum. Hakkımı yarına saklamayı planlıyorum.
Aaa bozdun diye gitmek olmaz ki diyete devam et kaldigin yerdenMerhaba kızlar. Ben diyete uygun devam etmiyorum bozdum yao yüzden gelmeye gelmeye yüzüm yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?