Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar
Günaydın canımmm
Günaydın herkese
Bugün allah kabul ederse niyetliyim..
Günaydın canım Allah kabul etsin
Çok gğzel oluyor bunlar güle gülw büyüt, büyük saksıda daha da büyüyüp genişliyor
Teşekkür ederim canım o zaman başka saksıya alayım toprakta lazım tabi
Perşembe günü dolma mı olur tövbe, bismillah. Başımıza taş yağacak.
başımıza dolma yağsa ne güzel olurdu
Bu hafta kilo verenler baklava yesin valla. Şerbetli tatlı börek ne seviyorlarsa. Hakedecekler çünkü.
Ayy canım çekti.
Herkesi tebrik ediyorum. Ne kadar vasatmışım bu hafta. satenboyadakiyaglekesi yada @Tostombalakanne benim attığım toplam adımı bi günde atıyor nerdeyse

Amannn aynisi bendede vardi zor biraktirdim
1 hafta agladi geceleri cildirdi ,isin garibi 3 kez meme grevi yapti dogdugunda memeyi reddetti 3 kisi her gece birlikte kalktik emzirmeye kac kez hemsire geldi emzirme yardimi icin 7.aydan sonra bir baglandi sonuc simdi bile keşke süt haklarim bitmeseydi diyor

Yarın oğlumun doğum günü normalde ama eşim yarın gece nöbette diye bugün pasta keseceğiz. Yiyemeceğim için çok mutsuzum. Hakkımı yarına saklamayı planlıyorum.
Aynen öyle canim onemli olan birlikte olmaniz yarin kahveyle yersin yemek sonrası :)

Ayyy kiyamam onaaa yaaa yavrum
Benimkide halaa gelir acsana emeyimmi diye ama simdi uykusuda var benimde onunda yemek te yiyo

Hayırlı sabahlar kızlar. Küçük oğlum ateşli iki gündür uğrayamıyorum. Sizler nasılsınız?
Geçmiş olsun cnm
Yarın oğlumun doğum günü normalde ama eşim yarın gece nöbette diye bugün pasta keseceğiz. Yiyemeceğim için çok mutsuzum. Hakkımı yarına saklamayı planlıyorum.
Minige mutlu saglikli yaşlar cnm

Bugün pasta yemedin diye olan mutsuzlugun, yarin tartıda mutluluga dönecek

Afiyet olsun kıslar Allah kabul etsin
Hayırlı sabahlar kızlar. Küçük oğlum ateşli iki gündür uğrayamıyorum. Sizler nasılsınız?
Çok çok geçmiş olsun insaAllah çabucak atlatır
Ben bugün sabahtan aç ve susuz hissediyorum.. anlamadım neden olduğunu. bugün bana zor geçecek.
Gece sahur da dün ekmek yememistim çok acıktım halsizlestim acaba az mı yiyorsun sahurda
Çarşamba menüsü
Sahur yok
İFTAR
Yarım kepçe Tarhana çorbası
2 tavuk kanat
3 yk barbunya
3 yk Yoğurtlu semizotu
Salata

2 ltye yakın su
Bu hafta çok spor yapacağım derken hiç yapamadım ya

Sahur 02:30
3 çatal patatesli omlet
2 parça simit
5 zeytin
Peynir
Domates salatalık

iftar 19:15
1 karnıyarık
1 yk pilav
Salata
1 kepçe Hoşaf
4 yk kabak yemeği

2 lt su
Afiyet olsun kıslar Allah kabul etsin
Günaydın herkese
Bugün allah kabul ederse niyetliyim..
Allah kabul etsin canım
Sağol kaptanım tebrik ederim kıslar hepimizi
Sağol canım
Kuzum çalışıyorsun sen çok normal az olması
Doğum günü kutlu olsun oğlunun canım

Bende oğlumu 26 ay emzirdim hatta Mefkurem bezdi benim emzirmemden :) en guzel bag anne ile bebek arasındaki zirt pirt emiyor benimkide yanina yaklasmam tetikliyor :)
Ben çok sevdim emzirmeyi şuan süt bezelerim alındığı için ve 3.cocuk dusunmedigim için hamileligide yaşadım 2.ci çocuğumda doya doya emzirmeyi de hatta kızımı biraktirirken bile ben ağladım çocuk hiç ağlamadi herkes sen vazgecemiyordun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…