Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğum günü kutlu olsun oğlunun canım
teşekkür ederim canımm
Agzimin icleri yara dişimi cekerlerken heralde sıkintıdan yara icinde kaldi cok agriyo
diş çekimi sonrası uyuşuk oluyor ya bilmeden ısırmışsındır belkide. çok zor seni anlıyorum. bende çok sık ağız yarası çıkar. anne tarafımda behçet hastalığı var çok kişide. en hafifi ağız yarası şeklinde olanı. vücutta yara şeklinde değil çok şükür benimki. ayda en az 10 gün ağzımda yaram vardır...
Dogum günü kutlu olsun oğlunun saglikli mutlu yaslari olsun
teşekkür ederim canımm

Tunaydinn herkese

Bugün Iftari sahuru hafif tutmaya calisalim insallah
Tünaydın abla
Merhaba kızlar. Ben diyete uygun devam etmiyorum bozdum ya o yüzden gelmeye gelmeye yüzüm yok.
Bozdum diye gitme gidince daha çok bozarsin hemen toparlamaya bak canım ne yedin söyle ki diğer gün için çaresini bulalım
Agzimin icleri yara dişimi cekerlerken heralde sıkintıdan yara icinde kaldi cok agriyo
Anca geçer canım çok zor oluyor
canım benim çok teşekkür ederim.. aminn inşallahh
Canım iyiki doğmuş kuzun nice güzel yılları olsunn inşaallah

Oruc oruc bu kadar yuruyen herkesi tebrik ederim...yarış olmasaydi ben kalkip bu kadse yürüyemezdim iyi yapmissin kaptanim

Ben de yarın kutlayayim diyordum ama oruç kafa unuturum falan. Nice güzel sağlıklı mutlu başarılı yılları olsun.
Kaç oluyor canım
Canımsın çok teşekkür ederim. 6 yaşında giriyor. Çok heyecanlı
kackaloribu oğluşun doğum günü kutlu olsun nice mutlu seneler:)
Teşekkür ederim canımm
bugün öğlen anneme gittim geldim pek iyi geldi gerçekten annem gibisi hiç yok. vaktim yetmedi
bugün dua ediyorum tartıda 80 i göreyimmm
bu iftarda kabak detoksu yapsam mı acaba.
Ben dün kabak yedim bu akşamda kabak yicem. tavsiye ederim

Kizlar yarin bildirim yaparken tarti fotografi +not kagidina yazilmis nick ve tarihi unutmayin
Eksik ve yanlis tarihli bildirimler gecersiz sayilacak...
yarin en son bildirimi 19.00 da olacak sekilde kabul ediyorum daha sonra gelen bildirimleri takip etme sansim yok

Not:örnek amacli bu fotoğrafı koyuyorum tarihi dikkate almayın....

16 Nisan
+
Nick

E Elif_Eylul
N Nidsalii
Cordelia
gulenyuzumsunsen
Chedarice
S sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
Zeynolin44
Ni454
selensu82
asysss
Wilma11
Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
Poni Bon
Habinar
North River
Fitt_anne
@Tostombalakanne
first ladyy
AhSen_2504
bengisu022
Leyl-i-fer
M MissHayaLet
Tesnim1903
Elhan
birbeste
sardunya1038
Tutku44
sidelya
@Ytmz
T Titizz1
C Chikolata_gozlum
askrhpozitif
madamhd

tamamdır kaptanımm teşekkür edeirm. malum yasaklar başladı biz erken çıkıyoruz 5buçukta çıkıyorum 6 gibi bildirimimi yaparım

sidelya geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım.
Teşekkürler
sidelya canım geçmiş olsun şimdi nasıl durumu
Şuan daha iyi. İnşaAllah gece de iyi olur canım. Teşekkür ederim
Amin canım İnşaAllah

41 kere maşallah. Öyle tatlı zamanlar ki.
Valla tatlı mı değil mi bilemiyorum, çok ergen ergen takılıyor, ama çok tatlı dilli, diliyle beni bitiriyor.

Rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin canım benim. Gönlün çok güzel, 2 aydır tanıyorum seni ama sanki çok uzun zamandır tanıyormuşum gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…