- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Yok canım sorun değil kendisi her 2 saatte bir tartiliyorum deyince bende öyle soyledim yoksa yarın tabiki erkenden okur tartilar kaptan demiş zaten birşey olmadığı sürece en geç 19.00 olur demiş.He tmm canim :) konuya hakim olmadan lafa atladım hata bendeoruca ver
Öyle yapayım bari sabah pijamalarımı değiştirirken markete gittim de gitmeden üstümü giyerken gelince yine üstümü değiştirirken tartıldımİftara 1 saat kala tartil canım
Masallah çok iyi i san vermiyor vermiyor sonra bi anda gidiyor tebrikler3 günde 1 kg vermişim kizlar bugün 75.60 çıktım dün 76.25 ti önceki gün 76.65 :)
Sen de bendensinBende öyle. Durmadan tartiliyorum.
Bana gezmeye mi gidiyorsun diyorlar ben de evet diyorum artık market gezmek olduMarkete gideyim az hava alayım.Eve hapsolduk. En büyük aktivitem market.
Kuzum dün ben iftara 1 saat kala tartildim çok güzel bir eksi gördümÖyle yapayım bari sabah pijamalarımı değiştirirken markete gittim de gitmeden üstümü giyerken gelince yine üstümü değiştirirken tartıldım
Masallah çok iyi i san vermiyor vermiyor sonra bi anda gidiyor tebrikler
Sen de bendensin
Bana gezmeye mi gidiyorsun diyorlar ben de evet diyorum artık market gezmek oldu
Tabi sabahtan bu yana eksilme var şimdi oğlum uyursa inşallah 1 saat uyuyayım diyorum çok uykusuzum ordan da biraz eksilir bakalım iftar öncesi kaç olacağım..Kuzum dün ben iftara 1 saat kala tartildim çok güzel bir eksi gördümbirde gerçekten 8 saat açlık ile 15 saat açlığın arasında yine 200 Gr falan var yani
Yarına supriz yapTabi sabahtan bu yana eksilme var şimdi oğlum uyursa inşallah 1 saat uyuyayım diyorum çok uykusuzum ordan da biraz eksilir bakalım iftar öncesi kaç olacağım..
Iftarda inşallah çok abartmam ..
Ramazan bereketiyle geliyor maşallah evde de yok yok
Böyle vermeye devam etsin şekerim aman bozulmasın 6 li rakamları görmeyeli 10 seneden fazla olduÖyle yapayım bari sabah pijamalarımı değiştirirken markete gittim de gitmeden üstümü giyerken gelince yine üstümü değiştirirken tartıldım
Masallah çok iyi i san vermiyor vermiyor sonra bi anda gidiyor tebrikler
Sen de bendensin
Bana gezmeye mi gidiyorsun diyorlar ben de evet diyorum artık market gezmek oldu
Kepekli tost ekmegi yiyebilirsin sorun olmaz canımZipzip- kaptanım eşime kepekli ekmek al dedim gitmiş kepekli tost ekmeği almış gelmişşş bide 2 paket almış yani sahurda mecbur yedim pide yemektense yiyebilir miyim ekmeği
Simdi bamya konusunda sıkıntı yok ama rus salatasi mayonezli yapiliyor ve kalorisi cok fazla bence yarin aksam yapmalisinZipzip- kaptancığım Birde akşama kv bamya yapmış yanında rus salatası yapacağım 2 sindende yesem akşamada spor yapsam bana bir artısı olur mu çok yemeyeceğim pilavsız 1 kepekli ekmek ile
Her 2 saate bir tartilmak mi beynimi yerim kız ben arkadaş kombo yapmışYok canım sorun değil kendisi her 2 saatte bir tartiliyorum deyince bende öyle soyledim yoksa yarın tabiki erkenden okur tartilar kaptan demiş zaten birşey olmadığı sürece en geç 19.00 olur demiş.
Ramazanda zaten yemeğin değil uykunun kıymeti anlaşılıyor. Ben de 4 te yatıp 8 de kalkıyorum artık.Kızlar oruç beni acayip sarstı
Bide küçük ille bende oruç tutacam dedi 9 yaşında ilk gün tamam dedim sahura kaldırdım tuttu ikinci gün 1 de yattı 3 te kalkıp sahurdan sonra uyumadı beni delirtti bu saatten sonra uykumu olurmuş diye diye gözümde 2 tane arpacık çıkmış
İftardan sonra bi uyku bastırıyor aman ya rabbi ilk hafta olduğundan beden alışacak hepsi normal haftaya daha iyi oluruz
Gece yat kalk uyu uyan derken sarsıldım
Ben artık markete de gidemiyorum, bugün ilk kez 2 çocukla parka gittim, çok mutlu oldular her yeri yaladılarMarkete gideyim az hava alayım.Eve hapsolduk. En büyük aktivitem market.
Kepekli yerine tam buğday yada çavdar kullansana daha lezzetli, bence dsha faydalı. Yada hiç yemeZipzip- kaptanım eşime kepekli ekmek al dedim gitmiş kepekli tost ekmeği almış gelmişşş bide 2 paket almış yani sahurda mecbur yedim pide yemektense yiyebilir miyim ekmeği
Inşallah yapabilirimYarına supriz yap
Gr Gr verecek olsak eglenceli oluyor ama veremeyince tam bir kabusHer 2 saate bir tartilmak mi beynimi yerim kız ben arkadaş kombo yapmış
Oluyor canım arada öyle bana da maşallah deInşallah yapabilirim
Geçen günlerde akşam biraz tatlıyı abartmıştım ama sabah eksi gelmiştim nasıl bir bunyeyse benimkisi
Inşallah görürsün 6 lı rakamları...Böyle vermeye devam etsin şekerim aman bozulmasın 6 li rakamları görmeyeli 10 seneden fazla oldu
Benim büyük kızım da ağustos da 6 yaşına giriyor o ergenlikler biz de de başladı çok acayip zekaları var hiç bir şey unutmuyorlar calla bazen ters köşe yapıyorlar Allah ömürlerini bahtlarini açık eylesin canımValla tatlı mı değil mi bilemiyorum, çok ergen ergen takılıyor, ama çok tatlı dilli, diliyle beni bitiriyor.
Rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin canım benim. Gönlün çok güzel, 2 aydır tanıyorum seni ama sanki çok uzun zamandır tanıyormuşum gibi..
Kaptanım 6 buçukta çıkış dediler 7 olmadan evde olurum İnşaAllah hemen atarım bendeKizlar yarin bildirim yaparken tarti fotografi +not kagidina yazilmis nick ve tarihi unutmayin
Eksik ve yanlis tarihli bildirimler gecersiz sayilacak...
yarin en son bildirimi 19.00 da olacak sekilde kabul ediyorum daha sonra gelen bildirimleri takip etme sansim yok
Eki Görüntüle 2825851
Not:örnek amacli bu fotoğrafı koyuyorum tarihi dikkate almayın....
16 Nisan
+
Nick
@Elif Eylul
@Nidsalii
@Cordeliaa
gulenyuzumsunsen
Chedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@SATURN71
@Zeynolin44
@Nilay5454
@selensu82
asysss
@Migim
@Penguen
@kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
@T u t a s t e
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@first ladyy
@AhSen_2504
@bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
@Elhan
@birbeste
sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
@Titizz1
@chikolatagozlum
@askrhpozitif
@madamhd
Tamam canımKaptanım 6 buçukta çıkış dediler 7 olmadan evde olurum İnşaAllah hemen atarım bende
teşekkür ederim kaptanım düzeldi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?