Valla bende çok meraklıyım canımgünaydın canımm. bakalım yarın neler olacak. ramazanın ilk günleri olduğundan ne sonuçlar çıkacak meraktayım
Bende kwndimi sabit ve artı gbi hissediyorum valla detoksda yapamıyoruz ki ramazan ayındayızKızlar sabitim. Bugun birşeyler yapmalıyım. Yarın eksi olayım inşallah.
Yediden önce tartılıp bilgilendiririz kaptanımKizlar yarin bildirim yaparken tarti fotografi +not kagidina yazilmis nick ve tarihi unutmayin
Eksik ve yanlis tarihli bildirimler gecersiz sayilacak...
yarin en son bildirimi 19.00 da olacak sekilde kabul ediyorum daha sonra gelen bildirimleri takip etme sansim yok
Eki Görüntüle 2825851
Not:örnek amacli bu fotoğrafı koyuyorum tarihi dikkate almayın....
16 Nisan
+
Nick
E Elif_Eylul
@Nidsalii
Cordelia
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@SATURN71
@Zeynolin44
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
@Migim
@Penguen
@kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
Habinar
@T u t a s t e
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@first ladyy
@AhSen_2504
@bengisu022
@Leyl-i-fer
@sena zeynep
@Tesnim1989
@Elhan
@birbeste
@sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
@Titizz1
C Chikolata_gozlum
@askrhpozitif
@madamhd
Oftar mıkızlar evde değilim oftardan sora eve gidicem yazıcam .size
Biraz yürüyüş olurMarkete gideyim az hava alayım.Eve hapsolduk. En büyük aktivitem market.
Sahurda ekmek yiyebilirsin canim yaniZipzip- kaptanım eşime kepekli ekmek al dedim gitmiş kepekli tost ekmeği almış gelmişşş bide 2 paket almış yani sahurda mecbur yedim pide yemektense yiyebilir miyim ekmeği
Yiyebilir miyim kepekli tost ekmeğini sorun olur muSahurda ekmek yiyebilirsin canim yani
2dilim gibi yeterli olucaktir
Niye olsun canim normalde 2dilim diyetisyen veriyo zatenYiyebilir miyim kepekli tost ekmeğini sorun olur mu
Tamam canım teşekkür ederimNiye olsun canim normalde 2dilim diyetisyen veriyo zaten
He tmm canim :) konuya hakim olmadan lafa atladım hata bendeBen bugün için dedim canim yarın tabiki daha erken tartilacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?