İnşallah canimInşallah görürsün 6 lı rakamları...
Ben de 5 5 5 leri hep görürüm inşallah
5 aydan fazladir 77 idim anca kırıldı bu şimdi sukur iniyor hiç inmiyorduGr Gr verecek olsak eglenceli oluyor ama veremeyince tam bir kabus
Tamam kaptanımKepekli tost ekmegi yiyebilirsin sorun olmaz canım
Simdi bamya konusunda sıkıntı yok ama rus salatasi mayonezli yapiliyor ve kalorisi cok fazla bence yarin aksam yapmalisin
Canım eşim almış ekmeğiRamazanda zaten yemeğin değil uykunun kıymeti anlaşılıyor. Ben de 4 te yatıp 8 de kalkıyorum artık.
Ben artık markete de gidemiyorum, bugün ilk kez 2 çocukla parka gittim, çok mutlu oldular her yeri yaladılar
Kepekli yerine tam buğday yada çavdar kullansana daha lezzetli, bence dsha faydalı. Yada hiç yeme
Herkes az yiyo zeyno emin olSelam kızlar herkese hayırlı iftarlar az yiyin heeee yarın tartılacaksınız
Afiyet olsun canımSabah 10:00 2 dilim peynir 3 ceri domates 1 salatalık yesillik 1 YK lor peyniri 7 zeytin 2 dilim TB ekmek bir haslanmis yumurta bir bardak çay.
Ara 1 fincan sütlü kahve 2 ceviz 3 çiğ badem.
Aksam 17:00 2 kabak dolması (2 YK bulgur bir soğan 1 YK kıyma çeyrek demet dereotu) 3 YK yoğurt bir tabak salata.
Su 2 litre oldu.
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım kavurma demissin yagda oluyo dimeMenüm;
Sahur 2.00 gibi
2 yum omlet+ biraz kavurma+ salata+ domates salatalık zeytin 5 falandır
İftar; 19.30
7 yk mantar çorbası
5yk kereviz yemeği
5yk tavuklu mantar sote
Salata
Su 2lt içtim devamı gelir
Afiyet olsun kuzumMenüm;
Sahur 2.00 gibi
2 yum omlet+ biraz kavurma+ salata+ domates salatalık zeytin 5 falandır
İftar; 19.30
7 yk mantar çorbası
5yk kereviz yemeği
5yk tavuklu mantar sote
Salata
Su 2lt içtim devamı gelir
Kendi yağı vardır buzluktan donmuş çıkardım yağını fazlaca temizlemiştim doğrarken yağımı sevmem, ama tabiki sonuçta et yağlıdır, ben ısıtırken ekstra yağ koymadım. 1yk falandır yediğim kavurma buarada.Afiyet olsun canım kavurma demissin yagda oluyo dime
Tamam canimKendi yağı vardır buzluktan donmuş çıkardım yağını fazlaca temizlemiştim doğrarken yağımı sevmem, ama tabiki sonuçta et yağlıdır, ben ısıtırken ekstra yağ koymadım. 1yk falandır yediğim kavurma buarada.
Afiyet olsun canım kavurma demissin yagda oluyo dime
Teşekkür ederim canlar. Size de afiyet olsunAfiyet olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?