Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım eşim almış ekmeğikepekli ekmek al grl dedim kepekli tost ekmepi almış valla yerine göre ekmek yemesem doymam

Sabah 10:00 2 dilim peynir 3 ceri domates 1 salatalık yesillik 1 YK lor peyniri 7 zeytin 2 dilim TB ekmek bir haslanmis yumurta bir bardak çay.

Ara 1 fincan sütlü kahve 2 ceviz 3 çiğ badem.

Aksam 17:00 2 kabak dolması (2 YK bulgur bir soğan 1 YK kıyma çeyrek demet dereotu) 3 YK yoğurt bir tabak salata.

Su 2 litre oldu.
Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun canım

Menüm;

Sahur 2.00 gibi
2 yum omlet+ biraz kavurma+ salata+ domates salatalık zeytin 5 falandır

İftar; 19.30
7 yk mantar çorbası
5yk kereviz yemeği
5yk tavuklu mantar sote
Salata

Su 2lt içtim devamı gelir
Afiyet olsun canım kavurma demissin yagda oluyo dime

Menüm;

Sahur 2.00 gibi
2 yum omlet+ biraz kavurma+ salata+ domates salatalık zeytin 5 falandır

İftar; 19.30
7 yk mantar çorbası
5yk kereviz yemeği
5yk tavuklu mantar sote
Salata

Su 2lt içtim devamı gelir
Afiyet olsun kuzum

Afiyet olsun canım kavurma demissin yagda oluyo dime
Kendi yağı vardır buzluktan donmuş çıkardım yağını fazlaca temizlemiştim doğrarken yağımı sevmem, ama tabiki sonuçta et yağlıdır, ben ısıtırken ekstra yağ koymadım. 1yk falandır yediğim kavurma buarada.

Tamam canim

Kızlar bu iftarda kabak (kendi buharinda pişti) sarımsaklı yoğurt 2 çorba kasesi yedim. İlk gün iftara davetliydim. Orada brokoli yemiştim. Gerçekten çok iyi oluyor. İftara kendimize yulaflı yalancı pizza kabak pizzası brokoli, karnabahar benzeri doyurucu hafif şeyler yapalım.

Ben bugün iftarda
2 kase kabak yoğurtlu
Çeyrek fırın patates
Yarım dilim ekmek
4 çilek

Yedim ve çok güzel doydum. Kendimize özel yemek mutlaka bu yapalım. İki kaşık makarna, vs tarzı doyulmuyor çünkü. Bütün gün aç kaldıktan sonra olmaz yetmez.

Haydi kızlar ilk 3 gün gecti. Toparlanalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…