- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Evet ya çok üzüldümBugün bir terslik var. Bildirimler ya artı ya da geçersiz.
Olur tabi ki canim yeniden bildirim yapabilrisinSabah ilaç almadan hemen tartiliyim diye unutmuşum kafa bı milyon zaten
Şimdi tekrar tartilsam olmazmi
Rica ederim canım gordugumu söyledimCanım çok teşekkür ederim takdirin içinsende muhteşem eksilmişsin çok tebrik edeirm. ayrıca çabalayan herkesi de tebrik ederim.
Kıyamam üzülme tatlım. Maşallah takımımiza. Çok güzeliz çok tatlıyız nazar değiyor.Evet ya çok üzüldüm
ya evet
Valla üzüldüm kız başıma ağrı girdiKıyamam üzülme tatlım. Maşallah takımımiza. Çok güzeliz çok tatlıyız nazar değiyor.
dursun deli gibi dans et olmaz mi oğlun da anne sen delirdin mi derKalkacamda tlfnumu oğlum vermiyor.ve saatim de yok kafama göre nasıl spor yapayım
Nebileyim ben senin ogluna verdigini telefonunu Allah Allah münecimmiyimKalkacamda tlfnumu oğlum vermiyor.ve saatim de yok kafama göre nasıl spor yapayım
bence senayı dinle ben onun gaziyla geldim bak :)Aynen canım haklısın da biraz başka sıkıntılarımda onunda etkisiyle veremedim bu hafta çok üzüldüm çünkü 2 gün önce eksiydim
Teşekkür ederim cnm benim
Ne agritiyosun kafani yaaa soyleme bisey kime soyluyosunda kim anliyo neden çeneni bosuna yoruyosunValla üzüldüm kız başıma ağrı girdiinşallah boşa gitmez
tebrik ederim DilekTeşekkür ederim cnm benim
Tesekkur ederiz canimTekrar tartildim kızlar zaten aşırı yiyip icmedigim için sabahta ilac kullanmak için
Erken saatte tartildigimdan dolayı şükür cokda fark etmemiş ..telafi edemeseydim hatamı çok üzülürdüm
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 77.6
Fark 1.9
Yüzde 2.38
Eki Görüntüle 2827069
Tebrik ederim canim eksin cok guzelTekrar tartildim kızlar zaten aşırı yiyip icmedigim için sabahta ilac kullanmak için
Erken saatte tartildigimdan dolayı şükür cokda fark etmemiş ..telafi edemeseydim hatamı çok üzülürdüm
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 77.6
Fark 1.9
Yüzde 2.38
Eki Görüntüle 2827069
Teşekkür ederim cnmtebrik ederim Dilek
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
memeye siyah oje sürmeye takıldım .
Annem de beni çok zor ayırmış memeden saç sakız yapışmıştı ondan sonra emmemişim
kızımda ben çalıştığım için kolay oldu 15 ay emzirdim.
Ay çok şükür canımTekrar tartildim kızlar zaten aşırı yiyip icmedigim için sabahta ilac kullanmak için
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 77.6
Fark 1.9
Yüzde 2.38
Eki Görüntüle 2827069
Olsun canım yemek yediklerinde daha çabuk toparlar zor oluyor artık sende dinlenirsin zamanlaTeşekkür ederim cnm
Hiç bu şekilde biraktirmayi hayal etmemiştim böyle selyler yapmadan birlikte atlaticaktik kızımla bu süreci ama olmadısağlık olsunda halolur gerisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?