Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım çok teşekkür ederim takdirin için sende muhteşem eksilmişsin çok tebrik edeirm. ayrıca çabalayan herkesi de tebrik ederim.
Rica ederim canım gordugumu söyledim Fitt_anne de bunlardan birtanesi çok güzel verdi

Kalkacamda tlfnumu oğlum vermiyor.ve saatim de yok kafama göre nasıl spor yapayım
Nebileyim ben senin ogluna verdigini telefonunu Allah Allah münecimmiyim

Herkeste bugun bir agresif bir bahane buneyaaa

Aynen canım haklısın da biraz başka sıkıntılarımda onunda etkisiyle veremedim bu hafta çok üzüldüm çünkü 2 gün önce eksiydim
bence senayı dinle ben onun gaziyla geldim bak :)
kalk migi yaparsin migi verirsin migi diye diye ben nuhun salyangozum varya

Tekrar tartildim kızlar zaten aşırı yiyip icmedigim için sabahta ilac kullanmak için
Erken saatte tartildigimdan dolayı şükür cokda fark etmemiş ..telafi edemeseydim hatamı çok üzülürdüm
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 77.6
Fark 1.9
Yüzde 2.38

Teşekkür ederim cnm benim
tebrik ederim Dilek
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
memeye siyah oje sürmeye takıldım .
Annem de beni çok zor ayırmış memeden saç sakız yapışmıştı ondan sonra emmemişim
kızımda ben çalıştığım için kolay oldu 15 ay emzirdim.

Tesekkur ederiz canim

Tebrik ederim canim eksin cok guzel

Teşekkür ederim cnm
Hiç bu şekilde biraktirmayi hayal etmemiştim böyle selyler yapmadan birlikte atlaticaktik kızımla bu süreci ama olmadı sağlık olsunda halolur gerisi artik

Ay çok şükür canım

Teşekkür ederim cnm
Hiç bu şekilde biraktirmayi hayal etmemiştim böyle selyler yapmadan birlikte atlaticaktik kızımla bu süreci ama olmadı sağlık olsunda halolur gerisi artik
Olsun canım yemek yediklerinde daha çabuk toparlar zor oluyor artık sende dinlenirsin zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…