Teşekkür ederim bitanem.Neolur demorilize olmayın kaptancigimla sen okadar kiymetlisinizki 6. Takım için ..Sizin emeğiniz Cabaniz bu takımı grubun en başarılı popüler takımı haline getirdi canım benimTebrik ederim canim eksin cok guzel
Sorma nasıl sevindim tartıda bu rakamı görünceAy çok şükür canım
Geçen hafta değilde ondan önceki haftalardi canım ..ya evetFitt_anne gerçekten yine harikasın. geçen hafta da 1 buçuk kilo dan fazlaydı sanırım verdiğin kilo.
Migi beni dinlesin dinlemesin çokta önemli değil artık. Bana sebze iyi geliyor belki sana protein iyi geliyordur bunları her hafta değiştirip yersen kilo verirsin ama tek başına diyet ile olmuyor, spor da lazım.bence senayı dinle ben onun gaziyla geldim bak :)
kalk migi yaparsin migi verirsin migi diye diye ben nuhun salyangozum varya
Ben daha çok sevindim iyiki sana tekrar şans vermişler sonuna kadar hak ediyorsunSorma nasıl sevindim tartıda bu rakamı görünce
Gece uykuları düzene girecek ve sabah o uyanmadan ben eliptigimi yaparim artıkOlsun canım yemek yediklerinde daha çabuk toparlar zor oluyor artık sende dinlenirsin zamanla
Zaten onun gazıyla şimdi 100 squat çektimBu bence senayı dinle ben onun gaziyla geldim bak :)
kalk migi yaparsin migi verirsin migi diye diye ben nuhun salyangozum varya
Evet canım sende spor yapsanda dinlenmiş uyanirsin artık çok zor oluyor emzirme dönemiGece uykuları düzene girecek ve sabah o uyanmadan ben eliptigimi yaparim artık
Haklısın doğru olanı yapıyorsun bence ne derse haklısınMigi beni dinlesin dinlemesin çokta önemli değil artık. Bana sebze iyi geliyor belki sana protein iyi geliyordur bunları her hafta değiştirip yersen kilo verirsin ama tek başına diyet ile olmuyor, spor da lazım.
Ben gerçekleri söyledim kim dinler kim anlar orasıni artık bilemem bu yollardan ilk kez gecmiyorum tecrübe ettiklerimi paylaşıyorum ki faydası olsun diye ama
Eksin cok guzel canim tebrikler 90lardan kurtulmussun
Ya ama lütfeeenAyyy vallaaa kim naparsa yapsin millet icin kendimizi parcaliyoruz bir ton laf yiyoruz kim ne yicekse yesin birdaha menü yorumu dahi yapmicam
tebrik ederim canım tekrardan..Tekrar tartildim kızlar zaten aşırı yiyip icmedigim için sabahta ilac kullanmak için
Erken saatte tartildigimdan dolayı şükür cokda fark etmemiş ..telafi edemeseydim hatamı çok üzülürdüm
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 77.6
Fark 1.9
Yüzde 2.38
Eki Görüntüle 2827069
kolay gelsin canımGideyim da iftar hazırlıklarına başlayım ancak yaparım
tebrikler harika eksi canım
kilona göre çok iyi vermişsin canım tebriklerGecen hafta 55.6
Fark:-900
Yüzde 1.618
bunu yaptığın için tartında -900 vardı. yapmasan kim bilir ne halde olurdu. doğrusunu yapıyorsun canım ve doğrusunu bulmak için burdayız. bende dün akşam poğaça yaptım sıcak sıcak canım öyle çekti ki.. yemedim. yesem etkiler tartımı. kaptanımın verdiği hedefi tutturmam lazım diye çabaladım bu hafta.Yaa herkes herkesin eksiğini söylecek...kimi zararli seyler yiyor dayanamayip kimimizde bunyesine gore az yiyor...disarden bakan her zaman iyi görür...ben eleştirilmek istemiyorsam eleştirilcek şeyler yapmam...gunlerdir kek yaptim ingiliz keki...tadina bile bakmadim...konu komsu cocuklara dağıttım...
Aferim tatlim...isin sirri burda zaten irade....herkes kilo verebilir yeterki bunyesini iyi tanisin...ne iyi geliy takip etmeli...bugun tartidaki -ile dahada motive olacaksinbunu yaptığın için tartında -900 vardı. yapmasan kim bilir ne halde olurdu. doğrusunu yapıyorsun canım ve doğrusunu bulmak için burdayız. bende dün akşam poğaça yaptım sıcak sıcak canım öyle çekti ki.. yemedim. yesem etkiler tartımı. kaptanımın verdiği hedefi tutturmam lazım diye çabaladım bu hafta.
Teşekkür ederim canimEksin cok guzel canim tebrikler 90lardan kurtulmussun
Kilona göre gayet iyi tebrikler canımGecen hafta 55.6
Yüzde 1.618
Teşekkürler canim❤tebrikler harika eksi canım
Çok guzel eksin canim tebrik ediyorumGecen hafta 55.6
Yüzde 1.618
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?