Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrik ederim canim eksin cok guzel
Teşekkür ederim bitanem.Neolur demorilize olmayın kaptancigimla sen okadar kiymetlisinizki 6. Takım için ..Sizin emeğiniz Cabaniz bu takımı grubun en başarılı popüler takımı haline getirdi canım benim

bence senayı dinle ben onun gaziyla geldim bak :)
kalk migi yaparsin migi verirsin migi diye diye ben nuhun salyangozum varya
Migi beni dinlesin dinlemesin çokta önemli değil artık. Bana sebze iyi geliyor belki sana protein iyi geliyordur bunları her hafta değiştirip yersen kilo verirsin ama tek başına diyet ile olmuyor, spor da lazım.

Ben gerçekleri söyledim kim dinler kim anlar orasıni artık bilemem bu yollardan ilk kez gecmiyorum tecrübe ettiklerimi paylaşıyorum ki faydası olsun diye ama

Haklısın doğru olanı yapıyorsun bence ne derse haklısın

Yaa herkes herkesin eksiğini söylecek...kimi zararli seyler yiyor dayanamayip kimimizde bunyesine gore az yiyor...disarden bakan her zaman iyi görür...ben eleştirilmek istemiyorsam eleştirilcek şeyler yapmam...gunlerdir kek yaptim ingiliz keki...tadina bile bakmadim...konu komsu cocuklara dağıttım...

Ayyy vallaaa kim naparsa yapsin millet icin kendimizi parcaliyoruz bir ton laf yiyoruz kim ne yicekse yesin birdaha menü yorumu dahi yapmicam
Ya ama lütfeeen moral bozmak yok, sensiz naparız biz öyle yorumsuz bırakma bizi.
tebrik ederim canım tekrardan..
Gideyim da iftar hazırlıklarına başlayım ancak yaparım
kolay gelsin canım
Eki Görüntüle 2827080
Kilo bildirimi
Geçen hafta 90.7
Bu hafta 89.4
Fark -1.3

Zipzip- E Elif_Eylul
tebrikler harika eksi canım
Gecen hafta 55.6
Fark:-900
Yüzde 1.618
kilona göre çok iyi vermişsin canım tebrikler

bunu yaptığın için tartında -900 vardı. yapmasan kim bilir ne halde olurdu. doğrusunu yapıyorsun canım ve doğrusunu bulmak için burdayız. bende dün akşam poğaça yaptım sıcak sıcak canım öyle çekti ki.. yemedim. yesem etkiler tartımı. kaptanımın verdiği hedefi tutturmam lazım diye çabaladım bu hafta.

Aferim tatlim...isin sirri burda zaten irade....herkes kilo verebilir yeterki bunyesini iyi tanisin...ne iyi geliy takip etmeli...bugun tartidaki -ile dahada motive olacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…