Aynen canım haklısın da biraz başka sıkıntılarımda onunda etkisiyle veremedim bu hafta çok üzüldüm çünkü 2 gün önce eksiydimNi454 canım kilo verememenin de etkisiyle bence biraz gerildin, burada olma amacımız birbirimize destek olmak, yanlışlarını söylemek sonuçta. Lütfen sakince düşün, M MissHayaLet seni yermek için değil aksine daha güzel kilo verebilmen için düşüncelerini söylüyor. Yanlış anlaman da normal, mesaj dili konuşma dili gibi değil, karşındakinin ne tonda sana konuştuğunu bilemiyorsun. Ama sakin kalabilmek en önemlisi. Kimse burada birbirini tanımıyor ki diğerine kötü konuşmak için sebebi olsun..
Canım ben birşey demedim olanı söylüyorum kendisi haftalardır aynı kiloda sabit kaldı ve az yedi sporunu bilemem ama sporda etkili maalesef yoksa benim de çoğu zaman isteğim olmuyor ama zaman yaratıyorum ki bazı şeylerden fedakarlık yapmamız gerekiyor.Ni454 canım kilo verememenin de etkisiyle bence biraz gerildin, burada olma amacımız birbirimize destek olmak, yanlışlarını söylemek sonuçta. Lütfen sakince düşün, M MissHayaLet seni yermek için değil aksine daha güzel kilo verebilmen için düşüncelerini söylüyor. Yanlış anlaman da normal, mesaj dili konuşma dili gibi değil, karşındakinin ne tonda sana konuştuğunu bilemiyorsun. Ama sakin kalabilmek en önemlisi. Kimse burada birbirini tanımıyor ki diğerine kötü konuşmak için sebebi olsun..
Canım ben birşey demedim olanı söylüyorum kendisi haftalardır aynı kiloda sabit kaldı ve az yedi sporunu bilemem ama sporda etkili maalesef yoksa benim de çoğu zaman isteğim olmuyor ama zaman yaratıyorum ki bazı şeylerden fedakarlık yapmamız gerekiyor.
Haklısın canımNi454 canım birbirimizin yanlışlarını doğrularını olumlu olumsuz söylememiz gerek. Yoksa niye burdayız. Birbirimize değer katmiyorsak. Elbette dünyanın sonu değil artı gelmek. Ama sende üzülüyorsun. M MissHayaLet nasıl eksi geleceğin ile ilgili bilgi veriyor. Yardımcı olmak için konuşuyor. Motivasyonunu kaybetmek yerine hirslanmalisin. Sen şuan güzel hir kilodasin. Ama 80-90 olup kaç haftadır kilo veremeyenler de var.
Demek ki bir yerde yanlış yaptın kaç hafta 64 te kaldin kıramadım bir türlü demedin miAynı kiloda haftalar ca sabit kalmadım tatlım geçen hafta - 1 kilo verdimiki günde geri geldi o kilo ama bu veremeyecegim anlamına gelmiyor
İki hafta sabit kaldımDemek ki bir yerde yanlış yaptın kaç hafta 64 te kaldin kıramadım bir türlü demedin mi
Tamam kız bişey demedimBir daha kimsenin yediğine ictigine karışmam herkes bildiğini yapsın
Eksin cok güzel dilegim ama keşke saglikla gitseydiOruç olmadığim için sabah tartildim ben
Gecem hafta 79.5
Bugün 77.4
Fark 2.1
Yüzde 2.64
Eki Görüntüle 2826998
Bir daha kimsenin yediğine ictigine karışmam herkes bildiğini yapsın
Nilay senin hedefin kaç olmak?
Selam canım ben emzirmeyi bıraktırırken limon sürmüştüm uçlarına, görünmediği için oğlum bişe olduğunu farkedip, sil, çıkar yıka gibi şeyler demedi. tadını beğenmedi içmedi iki üç kere yokladı her seferinde hemen limon sürdüm ve kolayca bıraktı darısı sana inşallahSelam kizlar birkaç günüm çok ağır gecti gözümü açamadım.. bende ilaç kullanmaya karar verdim kızıma memeyi biraktiriyoruz babasi ablası ilgileniyor onlarla yatıyor bazen ağlama krizleri tutsada cokda zorlamadi emicem diye cunku siyah oje sürdüm hasta oldu memeler dedim inandı garibim:)
Çok şükür bugün daha iyiyim iki gündür daha iyi yiyebiliyorum birkaç güne hiç birseyim kalmaz diye umuyorum
harikasın canım. ama tarih sıkıntılıOruç olmadığim için sabah tartildim ben
Gecem hafta 79.5
Bugün 77.4
Fark 2.1
Yüzde 2.64
Eki Görüntüle 2826998
Hayır canım tabiki takım kurallarını biliyorum. bunu göze alarak buradayız. bence bi yanlış anlaşılma oldu aranızda, hiç gerek yok bu tarz gerginliklere. eleştirileri kabul edip,nasıl daha iyisini yapabiliriz buna yoğunlaşalım. seviyorum hepinizi.Herkes boyle mi düşünüyor acabatakımın kurallari net değilmiydi takıma girdiğinizde.
Eleştirilere açık olmalısın yediğin şeyler diyete uygun değilse bile menüde yazMali nereden bilelim ekstra yemediginizi ve paylaşalım ki nasıl spor yapiacagini yakacağını öğrenmeli insan.
Artı getiren yiyecekler belli bol karbon soslu şeyler artık çoğu kişi bunu bilmeli bence vücuduna bu hafta iyi gelmeyen şeyleri haftaya tuketmemeli.
Sağlık nedeni ile vermeyenlere birşey diyemem ama insülin direnci bende de vardi spor ile diyet ile düzeldi.
Her türlü stres ve o streste gözümüzden kaçan ufacık kaçamaklar tartıda artı ediyor nilaycım..Aynen canım haklısın da biraz başka sıkıntılarımda onunda etkisiyle veremedim bu hafta çok üzüldüm çünkü 2 gün önce eksiydim
Birşey demediğinin farkındayım canım zaten. Yanlış anlaşılma oldu aranızda bence. Grup bunun için var alınganlık yapmamalıyız birbirimize bu tür şeylerden.. Hepimizin çabalaması gerekiyor tabiki.Canım ben birşey demedim olanı söylüyorum kendisi haftalardır aynı kiloda sabit kaldı ve az yedi sporunu bilemem ama sporda etkili maalesef yoksa benim de çoğu zaman isteğim olmuyor ama zaman yaratıyorum ki bazı şeylerden fedakarlık yapmamız gerekiyor.
Bak canım ben ne diyorsam ne yapıyorsam tecrübe ile paylaşıyorum bu bana iyi gelen sana iyi gelecek diye birşey yok ama buraya da emek veren insanlar da var.Tamam kız bişey demedimvalla darıldı bu bana depresyondayım üzgünüm
İnşallah değildir canım patronda neyi bekliyor acabaAyy kızlar, dün pozitif biriyle temasım olmuş, kim olduğunu söylemediler iş yerinde. Tahminim var ama bilemiyorum.
Hem kan hem sürüntü testi yaptılar şimdi bana. Bizim işyerinde bu testlerden satan bir birim var, ayrı bir katta . İki test de negatif çıktı. Pazartesi tekrarlayacağız. Çok korktum pozitif çıkacağım diye..
Ama tabi erken, ptesi netleşecek. Eve gideyim dedim patrona izin vermedi. maskemi iki yaptım bekliyorum bakalım..
Aaaa olur mu hiç öyle şey. Bildiğimizi yaptığımız için tartılarda o yükseeek rakamları gördük. Bildiğimizden şaşmak, yanlışları görmek için burdayız. Her hatamızı herkes gözümüze sokabilir. Lütfen çekilme öyle.Bir daha kimsenin yediğine ictigine karışmam herkes bildiğini yapsın
Sabah ilaç almadan hemen tartiliyim diye unutmuşum kafa bı milyon zatenYaa eksin cok guzel ama nisan yazmiyo kabul edemiyoruz
Amaan değişik bizim patron. Tek derdi çok çalıştırmak bizi. Risk önemli değil ona göre.İnşallah değildir canım patronda neyi bekliyor acaba
aynen öyle canım ya. ne oldu takımımıza böyle. Hiç iyi bir gün değil..Bugün bir terslik var. Bildirimler ya artı ya da geçersiz.
Çok artı gelmezsin inşallah canım. Tekrar bildirim yapabilirsin diye biliyorumSabah ilaç almadan hemen tartiliyim diye unutmuşum kafa bı milyon zaten
Şimdi tekrar tartilsam olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?