Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen canım haklısın da biraz başka sıkıntılarımda onunda etkisiyle veremedim bu hafta çok üzüldüm çünkü 2 gün önce eksiydim

Canım ben birşey demedim olanı söylüyorum kendisi haftalardır aynı kiloda sabit kaldı ve az yedi sporunu bilemem ama sporda etkili maalesef yoksa benim de çoğu zaman isteğim olmuyor ama zaman yaratıyorum ki bazı şeylerden fedakarlık yapmamız gerekiyor.

Ni454 canım birbirimizin yanlışlarını doğrularını olumlu olumsuz söylememiz gerek. Yoksa niye burdayız. Birbirimize değer katmiyorsak. Elbette dünyanın sonu değil artı gelmek. Ama sende üzülüyorsun. M MissHayaLet nasıl eksi geleceğin ile ilgili bilgi veriyor. Yardımcı olmak için konuşuyor. Motivasyonunu kaybetmek yerine hirslanmalisin. Sen şuan güzel bir kilodasin. Ama 80-90 olup kaç haftadır kilo veremeyenler de var.

Aynı kiloda haftalar ca sabit kalmadım tatlım geçen hafta - 1 kilo verdim iki günde geri geldi o kilo ama bu veremeyecegim anlamına gelmiyor

Haklısın canım

Aynı kiloda haftalar ca sabit kalmadım tatlım geçen hafta - 1 kilo verdim iki günde geri geldi o kilo ama bu veremeyecegim anlamına gelmiyor
Demek ki bir yerde yanlış yaptın kaç hafta 64 te kaldin kıramadım bir türlü demedin mi

Selam canım ben emzirmeyi bıraktırırken limon sürmüştüm uçlarına, görünmediği için oğlum bişe olduğunu farkedip, sil, çıkar yıka gibi şeyler demedi. tadını beğenmedi içmedi iki üç kere yokladı her seferinde hemen limon sürdüm ve kolayca bıraktı darısı sana inşallah
Oruç olmadığim için sabah tartildim ben
Gecem hafta 79.5
Bugün 77.4
Fark 2.1
Yüzde 2.64
Eki Görüntüle 2826998
harikasın canım. ama tarih sıkıntılı
Hayır canım tabiki takım kurallarını biliyorum. bunu göze alarak buradayız. bence bi yanlış anlaşılma oldu aranızda, hiç gerek yok bu tarz gerginliklere. eleştirileri kabul edip,nasıl daha iyisini yapabiliriz buna yoğunlaşalım. seviyorum hepinizi.
Aynen canım haklısın da biraz başka sıkıntılarımda onunda etkisiyle veremedim bu hafta çok üzüldüm çünkü 2 gün önce eksiydim
Her türlü stres ve o streste gözümüzden kaçan ufacık kaçamaklar tartıda artı ediyor nilaycım.. üzgünüm ama gerçek bu..
Birşey demediğinin farkındayım canım zaten. Yanlış anlaşılma oldu aranızda bence. Grup bunun için var alınganlık yapmamalıyız birbirimize bu tür şeylerden.. Hepimizin çabalaması gerekiyor tabiki.

Tamam kız bişey demedim valla darıldı bu bana depresyondayım üzgünüm
Bak canım ben ne diyorsam ne yapıyorsam tecrübe ile paylaşıyorum bu bana iyi gelen sana iyi gelecek diye birşey yok ama buraya da emek veren insanlar da var.

Takımda isek herkesi düşünmeliyiz tek kendimiz yokuz de ki yanlış söylüyorsun herkes elinden geleni yapmazsa ne olacak takımın hali o zaman oturalım bekleyelim nota alsın takım.

Kusura bakmayın ben olaylara gerçekçi bakıyorum.

İnşallah değildir canım patronda neyi bekliyor acaba

Bir daha kimsenin yediğine ictigine karışmam herkes bildiğini yapsın
Aaaa olur mu hiç öyle şey. Bildiğimizi yaptığımız için tartılarda o yükseeek rakamları gördük. Bildiğimizden şaşmak, yanlışları görmek için burdayız. Her hatamızı herkes gözümüze sokabilir. Lütfen çekilme öyle.

Bugün bir terslik var. Bildirimler ya artı ya da geçersiz.
aynen öyle canım ya. ne oldu takımımıza böyle. Hiç iyi bir gün değil..
Sabah ilaç almadan hemen tartiliyim diye unutmuşum kafa bı milyon zaten
Şimdi tekrar tartilsam olmazmi
Çok artı gelmezsin inşallah canım. Tekrar bildirim yapabilirsin diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…