ben aşagidakini görmüşüm 60 diye sonra degiştirmişsinHayır migi 60 tan 57,4 düştüm
Orası öyle mesela şimdi yas tutuyor gibi oturuyorumBen çaba gostermeyenler için yazdım zaten canım oturduğumuz yerden hiç birşey yapmadan bekleyelim bakalım zayıflayacak miyiz gerçekçi olalım
Tamam işte bekle bakalım gidecek mi simdi kimse kırılıp kızmasın buraya da bir emek harcayan insanlar var kaptanlar listedeki insanlarda her hafta 1 kilo beklemiyor sadece eksi bekliyor.Orası öyle mesela şimdi yas tutuyor gibi oturuyorum
Otur iste neguzelOrası öyle mesela şimdi yas tutuyor gibi oturuyorum
MaşallahKızlar giden -700 gr bu hafta regliydim oruca Allah’ın izniyle yarın başlıyorum iyi olacak inşallah bu haftam daZipzip- E Elif_Eylul
Tebriklerrrrr masalllll cok guzel cnm
Teşekkür ederim ablacımTebriklerrrrr masalllll cok guzel cnm
Tamam işte bekle bakalım gidecek mi simdi kimse kırılıp kızmasın buraya da bir emek harcayan insanlar var kaptanlar listedeki insanlarda her hafta 1 kilo beklemiyor sadece eksi bekliyor.
Ama oturalım canımız istemiyor diye spor yapmayalım üstüne yiyelim aman zaten artiyim diye sonra geçen hafta çöp neden?
Kalkacamda tlfnumu oğlum vermiyor.ve saatim de yok kafama göre nasıl spor yapayımOtur iste neguzel
Nasıl yani? Anlamadım canım. Saat ya da telefonla ilgisini?Kalkacamda tlfnumu oğlum vermiyor.ve saatim de yok kafama göre nasıl spor yapayım
Sporu tlfndan izleyerek yapıyorum saatide kaç adım atmışım diye?Nasıl yani? Anlamadım canım. Saat ya da telefonla ilgisini?
Canım çok teşekkür ederim takdirin içinTeşekkür ederim kuzum elimden geldiğince yardım etmek istiyorum ama kimse de o azmi goremiyorum ben birCordelia ve @Cedarice var gördüğüm birde kackaloribu var sende güzel verdin
Eleştiriye açık değilsen neden buradasın Nilay
Ben hiç artı gelmem genelde canım 3 aydır burdayım 2 defa tek artı geldim spor yok onun etkisi olabilir canım istemiyor diye yapmıyorum? Müsait degilim? Çok fazla eleştirme beni canım motivem düşsün istemiyorum ok.
Tebrik ederim çaba gösteren herkesi canım amq ben bu hafta + geldim diye dünyanın sonu olmuyor inşallah düzeltirim yine benim elimdeEleştiriye açık değilsen neden buradasın Nilaybenim de vaktim olmuyor 3 çocuk ile zaman yaratmaya çalışıyorum bende. Niye birbirimizin yanlışlarını söylemek duymak neden zor geliyor.
Yaa eksin cok guzel ama nisan yazmiyo kabul edemiyoruzOruç olmadığim için sabah tartildim ben
Gecem hafta 79.5
Bugün 77.4
Fark 2.1
Yüzde 2.64
Eki Görüntüle 2826998
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?