Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Orası öyle mesela şimdi yas tutuyor gibi oturuyorum
Tamam işte bekle bakalım gidecek mi simdi kimse kırılıp kızmasın buraya da bir emek harcayan insanlar var kaptanlar listedeki insanlarda her hafta 1 kilo beklemiyor sadece eksi bekliyor.

Ama oturalım canımız istemiyor diye spor yapmayalım üstüne yiyelim aman zaten artiyim diye sonra geçen hafta çöp neden?

Ben hiç artı gelmem genelde canım 3 aydır burdayım 2 defa tek artı geldim spor yok onun etkisi olabilir canım istemiyor diye yapmıyorum? Müsait degilim? Çok fazla eleştirme beni canım motivem düşsün istemiyorum ok.

Teşekkür ederim kuzum elimden geldiğince yardım etmek istiyorum ama kimse de o azmi goremiyorum ben bir Cordelia ve @Cedarice var gördüğüm birde kackaloribu var sende güzel verdin
Canım çok teşekkür ederim takdirin için sende muhteşem eksilmişsin çok tebrik edeirm. ayrıca çabalayan herkesi de tebrik ederim.

Eleştiriye açık değilsen neden buradasın Nilay benim de vaktim olmuyor 3 çocuk ile zaman yaratmaya çalışıyorum bende. Niye birbirimizin yanlışlarını söylemek duymak neden zor geliyor.

Eleştiriye açık değilsen neden buradasın Nilay benim de vaktim olmuyor 3 çocuk ile zaman yaratmaya çalışıyorum bende. Niye birbirimizin yanlışlarını söylemek duymak neden zor geliyor.
Tebrik ederim çaba gösteren herkesi canım amq ben bu hafta + geldim diye dünyanın sonu olmuyor inşallah düzeltirim yine benim elimde

Selam kizlar birkaç günüm çok ağır gecti gözümü açamadım.. bende ilaç kullanmaya karar verdim kızıma memeyi biraktiriyoruz babasi ablası ilgileniyor onlarla yatıyor bazen ağlama krizleri tutsada cokda zorlamadi emicem diye cunku siyah oje sürdüm hasta oldu memeler dedim inandı garibim:)
Çok şükür bugün daha iyiyim iki gündür daha iyi yiyebiliyorum birkaç güne hiç birseyim kalmaz diye umuyorum

Ni454 canım kilo verememenin de etkisiyle bence biraz gerildin, burada olma amacımız birbirimize destek olmak, yanlışlarını söylemek sonuçta. Lütfen sakince düşün, M MissHayaLet seni yermek için değil aksine daha güzel kilo verebilmen için düşüncelerini söylüyor. Yanlış anlaman da normal, mesaj dili konuşma dili gibi değil, karşındakinin ne tonda sana konuştuğunu bilemiyorsun. Ama sakin kalabilmek en önemlisi. Kimse burada birbirini tanımıyor ki diğerine kötü konuşmak için sebebi olsun..

Herkes boyle mi düşünüyor acaba takımın kurallari net değilmiydi takıma girdiğinizde.

Eleştirilere açık olmalısın yediğin şeyler diyete uygun değilse bile menüde yazMali nereden bilelim ekstra yemediginizi ve paylaşalım ki nasıl spor yapiacagini yakacağını öğrenmeli insan.

Artı getiren yiyecekler belli bol karbon soslu şeyler artık çoğu kişi bunu bilmeli bence vücuduna bu hafta iyi gelmeyen şeyleri haftaya tuketmemeli.

Sağlık nedeni ile vermeyenlere birşey diyemem ama insülin direnci bende de vardi spor ile diyet ile düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…