Teşekkür ederimOlsun canim eksidesin sonucta tebrik ederim
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 2827102
Geçen hafta: 78.05
Güncel:77.55
Fark:500g
Yuzde:0.640
Wcye cikabilirsem tartılacağım tekrar
Eksin güzel tebrik ederim canımEki Görüntüle 2827102
Eksin güzel tebrik ederim canımGeçen hafta 71.7
Bu hafta 71.3
Fark-400
Zipzip- E Elif_Eylul Eki Görüntüle 2827103 daha fazla bekliyordum çünkü hafta içi daha iyiydi eksim ramazandan önce yani
Kilo bildirimi yapıyorum
Önce ki cuma = 62.2
Bu hafta cuma = 61.6
Fark = -600
Yüzde %0.964
Eki Görüntüle 2827098
Zipzip-
E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2827102
tebrikler kızlarrGeçen hafta 71.7
Bu hafta 71.3
Fark-400
Zipzip- E Elif_Eylul Eki Görüntüle 2827103 daha fazla bekliyordum çünkü hafta içi daha iyiydi eksim ramazandan önce yani
Artın çok değil canım telafi edersin
Harika eksi tebrik ederim canımTekrar tartildim kızlar zaten aşırı yiyip icmedigim için sabahta ilac kullanmak için
Erken saatte tartildigimdan dolayı şükür cokda fark etmemiş ..telafi edemeseydim hatamı çok üzülürdüm
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 77.6
Fark 1.9
Yüzde 2.38
Eki Görüntüle 2827069
Vaavv süpersin tebrikler
Tebrik ederim çok güzel eksiGecen hafta 55.6
Fark:-900
Yüzde 1.618
Tebrik ederim canımKilo bildirimi yapıyorum
Önce ki cuma = 62.2
Bu hafta cuma = 61.6
Fark = -600
Yüzde %0.964
Eki Görüntüle 2827098
Zipzip-
E Elif_Eylul
Sağolun kaptanım ama ben hafta içi bu kilodan daha da az idim eksi ama az eksi görünce çok üzüldümEksin güzel tebrik ederim canım
Eksin güzel tebrik ederim canım
Olsun verirsin canim wc falanda yoksaSelam kızlar tartıda 400 gram fazla geldim gene 76.0 olmuşumyarın eksi gelir büyük ihtimal
Haftaya daha guzel olurArtın çok değil canım telafi edersin
Harika eksi tebrik ederim canım
Vaavv süpersin tebrikler
Tebrik ederim çok güzel eksi
Tebrik ederim canım
Sağolun kaptanım ama ben hafta içi bu kilodan daha da az idim eksi ama az eksi görünce çok üzüldüm
İnşallah kaptanımHaftaya daha guzel olur
Gelmiş geçmiş olsun canım çoğu gitti azı kaldı şükürSelam kizlar birkaç günüm çok ağır gecti gözümü açamadım.. bende ilaç kullanmaya karar verdim kızıma memeyi biraktiriyoruz babasi ablası ilgileniyor onlarla yatıyor bazen ağlama krizleri tutsada cokda zorlamadi emicem diye cunku siyah oje sürdüm hasta oldu memeler dedim inandı garibim:)
Çok şükür bugün daha iyiyim iki gündür daha iyi yiyebiliyorum birkaç güne hiç birseyim kalmaz diye umuyorum
Olsun verirsin canim wc falanda yoksa
Ödem oluştu sanki ellerim ayaklarımda şişme hissediyorum canım wc zaten her zaman problem :/Olsun verirsin canim wc falanda yoksa
vaaaaoovvv süpersin canım tebrikler
Süpersin canım tebriklerKızlar giden -700 gr bu hafta regliydim oruca Allah’ın izniyle yarın başlıyorum iyi olacak inşallah bu haftam daZipzip- E Elif_Eylul
Çok geçmiş olsun canım alışır zamanlaSelam kizlar birkaç günüm çok ağır gecti gözümü açamadım.. bende ilaç kullanmaya karar verdim kızıma memeyi biraktiriyoruz babasi ablası ilgileniyor onlarla yatıyor bazen ağlama krizleri tutsada cokda zorlamadi emicem diye cunku siyah oje sürdüm hasta oldu memeler dedim inandı garibim:)
Çok şükür bugün daha iyiyim iki gündür daha iyi yiyebiliyorum birkaç güne hiç birseyim kalmaz diye umuyorum
Çok haklısın canım biz kuralları bilerek takıma giriyoruz elimizden geleni de yapmamız gerekir takım olmak bunu gerektirirHerkes boyle mi düşünüyor acabatakımın kurallari net değilmiydi takıma girdiğinizde.
Eleştirilere açık olmalısın yediğin şeyler diyete uygun değilse bile menüde yazMali nereden bilelim ekstra yemediginizi ve paylaşalım ki nasıl spor yapiacagini yakacağını öğrenmeli insan.
Artı getiren yiyecekler belli bol karbon soslu şeyler artık çoğu kişi bunu bilmeli bence vücuduna bu hafta iyi gelmeyen şeyleri haftaya tuketmemeli.
Sağlık nedeni ile vermeyenlere birşey diyemem ama insülin direnci bende de vardi spor ile diyet ile düzeldi.
Süpersin canım tebriklerTekrar tartildim kızlar zaten aşırı yiyip icmedigim için sabahta ilac kullanmak için
Erken saatte tartildigimdan dolayı şükür cokda fark etmemiş ..telafi edemeseydim hatamı çok üzülürdüm
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 77.6
Fark 1.9
Yüzde 2.38
Eki Görüntüle 2827069
Süpersin canım tebrikler
Süpersin canım tebriklerGecen hafta 55.6
Fark:-900
Yüzde 1.618
Wc olayı çok sıkıntı gercektenEki Görüntüle 2827102
Ben de öyleydim pazartesi 300 gr yada 400 gr eksideydim Ramazandan beri az verdim bu hafta alışma evresi oldu bizim için haftaya iyi gelirizGeçen hafta 71.7
Bu hafta 71.3
Fark-400
Sağol canımtebrikler kızlarr
Sağol canımArtın çok değil canım telafi edersin
Harika eksi tebrik ederim canım
Vaavv süpersin tebrikler
Tebrik ederim çok güzel eksi
Tebrik ederim canım
Sağolun kaptanım ama ben hafta içi bu kilodan daha da az idim eksi ama az eksi görünce çok üzüldüm
Kilo bildirimi yapıyorum
Önce ki cuma = 62.2
Bu hafta cuma = 61.6
Fark = -600
Yüzde %0.964
Eki Görüntüle 2827098
Zipzip-
E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2827102
Cok tebrikler kizlarGeçen hafta 71.7
Bu hafta 71.3
Fark-400
Tebrikler tatlım.Eki Görüntüle 2827102
Bizde bekliyoruz.Hala tartılamadım ama hazırlıklarımi yaptim heyecanla mola vermeyi bekliyorum umarim eksidir☺
Ahhh canim benim...ingiliz keki bildigin kek kare dilimleri kakolulu süte batirip hindistan cevizine buluyon.adindan cok farkli bisey saniliyo...ayy aslında haklisin insan cisss larin adini soyledikce herkesin cani çekiyoYavrum benim eksiğim yok fazlam var
İstediğin gibi eleştir dış kapında paspas olurum vur şöyle duvara duvara tozum çıksın...daha neler de boş ver
Kime sitem edermiş Sulişim
Canım dışarıdayim eve geçer geçmez tartilacağim...İngiliz kekini ilk kez duydum ..iftardan sonra bir bakayım nasılmış? Sen de eşeğin aklına karpuz kabuğunu getiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?