Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben çok üzgünüm
Hiç üzülme hırs yap benim gibi
Listenin ilk haftasından beri iyi ya da kötü tıkır tıkır hep eksiyle geldim. Kaptanlar bile telafi edersin eksim fazla değil deyip problem etmediler diye düşündüm
Eğer duygusal açlıklar yaşamasaydım kendi adıma söylüyorum bu kadar kilo almaz ve buralarda tutunmaya çalışmazdım
Ben eksiyle geldiğimde beğen ifadesi bile atmayanlar bugün sadece +100 Gr la geldim diye kızgın ifadesi koymuşlar
İnsanız robot değiliz başından beri söylüyorum özellikle listedekiler kimsenin hakkına giremeyiz bir iki defa olur abartmadan ama bu süreklilik haline gelirse orada problem var haklısınız dersin üzülürsün
Hırs yap haftaya derece yap kuzucum gel yarışalım

Bana kızgın ifadesi atanlara

Menüm
Sahur 1 bardak süt
İftar
1 fırında Karnıyarık
3 kaşık pilav
1 kase cacık
1 dl karpuz
Az önce 2 kare bitter
Su sahura kadar tamamlanır
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Afiyet olsun canım
Sağol canım

Kız öyle bi anlatıyorsun ki
Tövbe Corona olasım geldi
Coronamısın ne coronası bro şarkısı var ya onu söylüyorum

Ben attım aramizdaki samimiyetle ama bundan sonra atmam direk dalarim :)

Seviyorum seni huzurum...Plato dönemi diyorlar bu duraklamaya bunu aşacağına inanıyorum. Elinden gelenin fazlasını yapmaya gayret et sadece... olacak bak göreceksin. Sen de kendine inan tamam mı...kizmayi bırak. İnatlaşma seve seve gidecek o yağlar...Hadi canım göreyim seni. Şu süreçte tek korkum takımdan uzaklaşma kararı alman. Gerisi kolay...

Canım kimse benim söylediklerimi kişisel algilamasin ben olaya gerçekçi yaklaştım. Baksana kaç kişiyiz burada kimimizin boyu uzun, kimimiz kısa,kimimiz yaşını almış, kimimiz daha genç.

Ama hepimizin tek bir hedefi var oda kilo vermek için çabalamak. Kendin söylüyorsun süreç uzamış peki neden önce eski alışkanlığımizi bırakalım. Kendimize güvenelim inanmak başarmanın yarısıdır

Mesela listedeyken ben akşam caylarini kaldırdım akşam çayı kabus yanına birşey olmadan icilmiyor gerek yok demle yeşil çay ohhh miss. Kahvaltı her zaman zengin olmalı ama akşam biraz daha kısmak gerekir.

Canım çok teşekkür ederim desteğin için ama ben de hata çok hatalarımı da gördüm bugün sayelerinde bana hep destek oldu herkes en başından beri . Yani bugün ayrılmayı bile düşündüm buradan artık daha fazla kimsenin hakkına girmek istemiyorum. Herkes çok emek veriyo benim yüzümden kimse demorolize olsun istemiyorum.
Ama dediğin gibi bu hafta çok önemli benim içinde kendime son bı şans verdim. Cumaya Allah Kerim .Tamam yarışalım varım .

Bak işte korktuğum şeyi yazmışsın asla takımı bırakmiyorsun.son şans demeni okumadım.

Kız öyle bi anlatıyorsun ki
Tövbe Corona olasım geldi
Coronamısın ne coronası bro şarkısı var ya onu söylüyorum
O ne kiz hic haberim yok oyle sarkilar mi var :) ya butun aile düzeldi bi ben bozuk kaldim cok kotu yasmin ya kuzucugumun kokusu yok düşün bebek kokusunu alamıyorum annemler filan ohh miss gibi kokuyor diyor bende sifir minik ayaklarin kokusunu duymak istiyorum

Sonunda hepimiz yesile ulasacagiz vki kirmizidan yesile dussun nolur Allahim duy bizi

Bende seni seviyorum ablacım bitanesin aslında benim ki duraklama dönemi değilde yani yediğim yemekler örneğin dün yedigim kızarmış köfte öğlen mayonezli salata ben bunlara dikkat etmedim içerikleri önemsemedim. Bu hafta herşeyiyle dikkat edicem eminim gidecek . Teşekkür ederim
Yok canım kişisel algılama değilde ben daha çok kendime kızdım . Siz hepiniz çok destek oldunuz bana asla hakkınızı ödeyemem . Allah razı olsun burası olmasa dahada kilo alırım biliyorum kendimi. Zaten ayrılsam eminim bı çöküşe gecicem . Bundan sonra daha fazla dikkat edicem en azından dikkat ettim derim icim rahat olur veremesemde . Ama şuan bunu diyemem çünkü bugünkü gibi hiç dikkat etmedim . Bugün tam anlamıyla herşeye uydum suyuna yürüyüşume yemeklerime gerisi bunyeme kalmış bakalım.

Ha şöyle kendine gel
Artı olduysak ezilmek yerine telafi ederiz olur biter
Pazartesi ye kadar artıları atıyorum ben sen börek tatlı felan ye tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…