Hiç üzülme hırs yap benim gibiBen çok üzgünüm
BitanesinÇok sevindim söylemek istediğim aynen bunlar. Takım kazanmasa bile verilen her gram mutluluk veriyor bana.
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinMenüm
Sahur 1 bardak süt
İftar
1 fırında Karnıyarık
3 kaşık pilav
1 kase cacık
1 dl karpuz
Az önce 2 kare bitter
Su sahura kadar tamamlanır
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinCuma menüm
Sahur/1 d.ekmek,1 yumurta,1 tk pekmez,1 sb ayran,1/8 pide,domates
İftar/5 yk ıspanak,4 yk iç pilav,1 hurma,2 kepçe çorba,az salata
Ara/ st kahve,1 d. sütlü tatlı
Su/1,5 litre
1500 adım
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Sağol canımkiz cuma sahurunda pattis mi yedin sen:) saka bir yana yakmiyor mu kizartma
:)
İnsallah unutmayiz simdiden iyi yolculuklar
Afiyet olsun canim
Liste yap canim ben herkese tek tek yapıyorum daha kolay oluyor
Afiyet olsun ciceklerin yildizi :)
Afiyet olsun canım
Kizlar söylemiş onun disinda soğanı rendeleyip bal kat cikan suyu ic cok ise yarar
Afiyet olsun canim
Tek sırrım var korona yaz :)
Mola verdi
Afiyet olsun canim
Ask olsun sizi de @tekrar Dene kurtarirdi sena olmasa :) M MissHayaLet bizimdir bizim kalacak
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaçamaksiz menu
Kız öyle bi anlatıyorsun kiSadece çikolata olsa keske bazi et çeşitleri, soganin kokusu vr tadi, bazi corbalar, tatlilar ama hepsinde olmuyor bazilarinda aliyorum bazilari yok . Kokuda oyle nane kokusu yok dis macunu iğrenç , limonun kokusu var Allah kilo vermem icin bana bu derdi verdi bence
Benim icinde askti hele ki kahve o kadar kötü kokuyor o kadar kötü tadı ama alışkanlıktan arada sutlu kahve yapip icmeye çalışıyorumDeli misin. Hayat anlamını kaybeder. Çikolataaşk demektir.
Saol canımAfiyet olsun canım Allah kabul etsin
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Afiyet olsun canım
Sağol canım
Ben attım aramizdaki samimiyetle ama bundan sonra atmam direk dalarim :)Hiç üzülme hırs yap benim gibi
Listenin ilk haftasından beri iyi ya da kötü tıkır tıkır hep eksiyle geldim. Kaptanlar bile telafi edersin eksim fazla değil deyip problem etmediler diye düşündüm
Eğer duygusal açlıklar yaşamasaydım kendi adıma söylüyorum bu kadar kilo almaz ve buralarda tutunmaya çalışmazdım
Ben eksiyle geldiğimde beğen ifadesi bile atmayanlar bugün sadece +100 Gr la geldim diye kızgın ifadesi koymuşlar
İnsanız robot değiliz başından beri söylüyorum özellikle listedekiler kimsenin hakkına giremeyiz bir iki defa olur abartmadan ama bu süreklilik haline gelirse orada problem var haklısınız dersin üzülürsün
Hırs yap haftaya derece yap kuzucum gel yarışalım
Bana kızgın ifadesi atanlara
Ne aşkı be saplantılı aşk düşmüyor yakamdan eşimde saplantılı çekiyorum işteDeli misin. Hayat anlamını kaybeder. Çikolataaşk demektir.
Seviyorum seni huzurum...Plato dönemi diyorlar bu duraklamaya bunu aşacağına inanıyorum. Elinden gelenin fazlasını yapmaya gayret et sadece... olacak bak göreceksin. Sen de kendine inan tamam mı...kizmayi bırak. İnatlaşma seve seve gidecek o yağlar...Hadi canım göreyim seni. Şu süreçte tek korkum takımdan uzaklaşma kararı alman. Gerisi kolay...Yok gerçekten yanlış anlamıyorum. Sadece kendime kızıyorum neden bu kadar aylardır uzadı bu iş iradeli olup üç beş ayda vereceğim kiloyu uzattimda uzattım bugün gerçekleri gördüm. Benim için iyi oldu gözüm açıldı ama üzüldüm yani elimde değil . Yoksa hepiniz değerlisiniz teşekkür ederim düşünüp
Destek oluyorsunuz bu benim için çok önemli.
Canım kimse benim söylediklerimi kişisel algilamasin ben olaya gerçekçi yaklaştım. Baksana kaç kişiyiz burada kimimizin boyu uzun, kimimiz kısa,kimimiz yaşını almış, kimimiz daha genç.Yok gerçekten yanlış anlamıyorum. Sadece kendime kızıyorum neden bu kadar aylardır uzadı bu iş iradeli olup üç beş ayda vereceğim kiloyu uzattimda uzattım bugün gerçekleri gördüm. Benim için iyi oldu gözüm açıldı ama üzüldüm yani elimde değil . Yoksa hepiniz değerlisiniz teşekkür ederim düşünüp
Destek oluyorsunuz bu benim için çok önemli.
Canım çok teşekkür ederim desteğin için ama ben de hata çok hatalarımı da gördüm bugün sayelerinde bana hep destek oldu herkes en başından beri . Yani bugün ayrılmayı bile düşündüm buradan artık daha fazla kimsenin hakkına girmek istemiyorum. Herkes çok emek veriyo benim yüzümden kimse demorolize olsun istemiyorum.Hiç üzülme hırs yap benim gibi
Listenin ilk haftasından beri iyi ya da kötü tıkır tıkır hep eksiyle geldim. Kaptanlar bile telafi edersin eksim fazla değil deyip problem etmediler diye düşündüm
Eğer duygusal açlıklar yaşamasaydım kendi adıma söylüyorum bu kadar kilo almaz ve buralarda tutunmaya çalışmazdım
Ben eksiyle geldiğimde beğen ifadesi bile atmayanlar bugün sadece +100 Gr la geldim diye kızgın ifadesi koymuşlar
İnsanız robot değiliz başından beri söylüyorum özellikle listedekiler kimsenin hakkına giremeyiz bir iki defa olur abartmadan ama bu süreklilik haline gelirse orada problem var haklısınız dersin üzülürsün
Hırs yap haftaya derece yap kuzucum gel yarışalım
Bana kızgın ifadesi atanlara
Bak işte korktuğum şeyi yazmışsın asla takımı bırakmiyorsun.Canım çok teşekkür ederim desteğin için ama ben de hata çok hatalarımı da gördüm bugün sayelerinde bana hep destek oldu herkes en başından beri . Yani bugün ayrılmayı bile düşündüm buradan artık daha fazla kimsenin hakkına girmek istemiyorum. Herkes çok emek veriyo benim yüzümden kimse demorolize olsun istemiyorum.
Ama dediğin gibi bu hafta çok önemli benim içinde kendime son bı şans verdim. Cumaya Allah Kerim .Tamam yarışalım varım .
O ne kiz hic haberim yok oyle sarkilar mi var :) ya butun aile düzeldi bi ben bozuk kaldimKız öyle bi anlatıyorsun ki
Tövbe Corona olasım geldi
Coronamısın ne coronası bro şarkısı var ya onu söylüyorum
Kuzum sen nerde yürüyorsun beni de götür adimlara bak ya2 saat orta hızlı tempoda yürüyüş yaptım
Attığım adım ve yaktığım kcal
Eki Görüntüle 2827520
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Dur kız dalacak yer arıyon sende her tribimde başımda bitiyon mezun olamda kurtulam sayende hızla verecem kilolarıBen attım aramizdaki samimiyetle ama bundan sonra atmam direk dalarim :)
Sonunda hepimiz yesile ulasacagiz vki kirmizidan yesile dussun nolur Allahim duy biziCanım kimse benim söylediklerimi kişisel algilamasin ben olaya gerçekçi yaklaştım. Baksana kaç kişiyiz burada kimimizin boyu uzun, kimimiz kısa,kimimiz yaşını almış, kimimiz daha genç.
Ama hepimizin tek bir hedefi var oda kilo vermek için çabalamak. Kendin söylüyorsun süreç uzamış peki neden önce eski alışkanlığımizi bırakalım. Kendimize güvenelim inanmak başarmanın yarısıdır
Mesela listedeyken ben akşam caylarini kaldırdım akşam çayı kabus yanına birşey olmadan icilmiyorgerek yok demle yeşil çay ohhh miss. Kahvaltı her zaman zengin olmalı ama akşam biraz daha kısmak gerekir.
Bende seni seviyorum ablacım bitanesinSeviyorum seni huzurum...Plato dönemi diyorlar bu duraklamaya bunu aşacağına inanıyorum. Elinden gelenin fazlasını yapmaya gayret et sadece... olacak bak göreceksin. Sen de kendine inan tamam mı...kizmayi bırak. İnatlaşma seve seve gidecek o yağlar...Hadi canım göreyim seni. Şu süreçte tek korkum takımdan uzaklaşma kararı alman. Gerisi kolay...
Yok canım kişisel algılama değilde ben daha çok kendime kızdım . Siz hepiniz çok destek oldunuz bana asla hakkınızı ödeyemem . Allah razı olsun burası olmasa dahada kilo alırım biliyorum kendimi. Zaten ayrılsam eminim bı çöküşe gecicem . Bundan sonra daha fazla dikkat edicem en azından dikkat ettim derim icim rahat olur veremesemde . Ama şuan bunu diyemem çünkü bugünkü gibi hiç dikkat etmedim . Bugün tam anlamıyla herşeye uydum suyuna yürüyüşume yemeklerime gerisi bunyeme kalmış bakalım.Canım kimse benim söylediklerimi kişisel algilamasin ben olaya gerçekçi yaklaştım. Baksana kaç kişiyiz burada kimimizin boyu uzun, kimimiz kısa,kimimiz yaşını almış, kimimiz daha genç.
Ama hepimizin tek bir hedefi var oda kilo vermek için çabalamak. Kendin söylüyorsun süreç uzamış peki neden önce eski alışkanlığımizi bırakalım. Kendimize güvenelim inanmak başarmanın yarısıdır
Mesela listedeyken ben akşam caylarini kaldırdım akşam çayı kabus yanına birşey olmadan icilmiyorgerek yok demle yeşil çay ohhh miss. Kahvaltı her zaman zengin olmalı ama akşam biraz daha kısmak gerekir.
Ha şöyle kendine gelCanım çok teşekkür ederim desteğin için ama ben de hata çok hatalarımı da gördüm bugün sayelerinde bana hep destek oldu herkes en başından beri . Yani bugün ayrılmayı bile düşündüm buradan artık daha fazla kimsenin hakkına girmek istemiyorum. Herkes çok emek veriyo benim yüzümden kimse demorolize olsun istemiyorum.
Ama dediğin gibi bu hafta çok önemli benim içinde kendime son bı şans verdim. Cumaya Allah Kerim .Tamam yarışalım varım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?