Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Senanin oranı yüzde 5 canım. Ama önemli olan o değil. Ni454 o kiloyu, alacağına verseydi yıldızlar kazanırdı. Ya da @birazhuzurdu2008 için de aynısı. Ya da ben 500 gram yerine 2 kilo versem herşey değişirdi. Hepimiz fark yaratıyoruz. Sena tek kazanmadı herkesin emeği var. Burada her hafta diğer takımlarla yarışıyoruz. Bu yüzden takimdayiz. Takım içi böyle bir yarışma yapılınca daha iyi farkediliyor. Demek istediğim özellikle asıl listedekiler birbirimizden sorumluyuz. Hepimiz zayıflamak için buradayız.

Kabağı buharda mı pişriyorsun
Yarın deneyim
Benim geçen hafta regl dönemiydi rahim ameliyatı olduğum için kanama olmuyor anlamıyorum regl dönemini diyeti bırakacaktım ya bi hüzün bi stres bi melankolik takilmalar felan amann geçti gitti işte
Siz olmasanız çoktan ayrıldıydım listeden diyet felan hak getire
Eee bu hafta hedefin kaç senin
Diyetisyene gittinmi
canım Adın ne bu arada nikin çok uzun cordi mi desem ne etsem

Ben çok üzgünüm

İhlamur,zencefil,limon falan varsa iyi olur aslinda canim

Zencefil, bal, limon, karabiber, kekik, ılık suyla demle iç sürekli. Geçmiş olsun

Geçmiş olsun limon zencefil bal tarçın zerdeçal yarım çay bardağına karıştır iç
İçebiliyorsan ballı karabiberli süt ben çok severim oda iyi gelir
Hem direncini artırır

Sağolun kızlar çok teşekkür ederim

Tat koku hissi geldimi dilek
Allah şükür atlattınız gelmiş geçmiş olsun bi daha yaşamayın canım kv. Ne durumda

Ben çok üzgünüm
Canım üzülmen için yazmadım. Çabalamak lazım. Amacımız sağlıklı fit olmak. Bu yüzden takimdayiz. Sen asıl listede değilsin. Takımı etkilemiyorsun. Ama biri zayiflamadigi zaman üzülüyoruz. Hepsi bu. Yoksa herkesin kilosu kendine. Lütfen yanlış anlama beni.

Afiyet olsun canim
Afiyetle canim
Afyet olsun canim

Kısaca deli de. Diyetisyene haftaya gideceğim. Hedef 71 görmek. Ayrılmayın canım. Kim giderse çok üzülüyorum ben. Verelim şu kiloları.

Kendi tiroidimle metabolizmamı barıştırabildiğim zaman sizede yardımcı olurum sözsadece 4 kilomu fazlanız var belki geçici bir durumdur,bütün hormon ve kan tahlilleriniz normalse,şubat ayından beri ne değişiklikler yaşadınız beslenme,ilaç vb. Bir gözden geçirip ona göre yolunuzu çizebilirsiniz diyet ,doğru tedavi vb. Nacizane fikrim.

Yok gerçekten yanlış anlamıyorum. Sadece kendime kızıyorum neden bu kadar aylardır uzadı bu iş iradeli olup üç beş ayda vereceğim kiloyu uzattimda uzattım bugün gerçekleri gördüm. Benim için iyi oldu gözüm açıldı ama üzüldüm yani elimde değil . Yoksa hepiniz değerlisiniz teşekkür ederim düşünüp
Destek oluyorsunuz bu benim için çok önemli.

Hoşbuldum canım
Karatayda gluten yok aslında, yemek pişirme şeklimi bile Karatay usulü yaptım.2 öğün yiyorum metabolizma şaşırsın diye erken kalktığım günlerde bazen 3 yiyorum. D vitamini,omega alıyorum. Kan değerlerim iyi .triod değerlerim iyi sadece antikorum yüksek onunda ilacı yok.dereotu iyi geliyor sürekli aç karnına yiyorum. Çocuk tedavisi almıyorum sadece incir çekirdeği yağı kullanıyorum. Eşim azosperm.

Dediğim gibi artık ne yapmam gerekir delireceğim. İftara yakın bile 68 8 çıkıyorum. Normalde tok karnına bile görmediğim rakam.

Önerin ve desteğin için teşekkürler.

Sena isin sakasi canım odemli oldugunu biliyorduk :) bu bizim aramizdaki yarıştı ama liste konusunda ayni fikirdeyim elinden geleni yapıp odemi vs olur anlarim ama hafta boyu ugramayip , birde yeyip arti gelene inanamiyorum sonucta baska takımla yarış soz konusu arti sorumluluk ekleniyor

Artik gaza basma zamanin o halde canim uzulmeyi birakip atağa geç

Hoşgeldin canım konular hakkında bilgim yok ama inşallah düzelir sorunlarin

Çok sevindim söylemek istediğim aynen bunlar. Takım kazanmasa bile verilen her gram mutluluk veriyor bana.

Gerçekten mi çikolata dan nefret etmek isterdim
Sadece çikolata olsa keske bazi et çeşitleri, soganin kokusu vr tadi, bazi corbalar, tatlilar ama hepsinde olmuyor bazilarinda aliyorum bazilari yok . Kokuda oyle nane kokusu yok dis macunu iğrenç , limonun kokusu var Allah kilo vermem icin bana bu derdi verdi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…