- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Hadiya gecmis olsun canim
Çok geçmiş olsun.
Allah razı olsun kızlarBende 80leede ölçü almistim bugun tekrar olcecegim kac cm incelme olmus
Her gün 100 mekik neleri değiştirir
Hadi inşallah bi rahatlıyor insan
+ 1 bende gecmis olsun canım
Aaa altta yatan baska bir sebebi olabilir mi canım doktoe ne diyor
Geçmiş olsun canım sana da. Allah şifalar versin.Tünaydın herkese cocuklari duzeltmeye çalışırken bende basladi bogazim cok aciyor kizarmishava yagmurlu insallah iftardan sonrada yagar balkonda keyf yapacağım :) siz nasilsiniz
Sağol canımGünaydın canım benim
Günaydın tatlım kolay gelsin
Günaydın sulecimmm
Günaydın canım benim
Günaydın tatlım
Gunaydinnnn
Sana da günaydın Seda applaa
Günaydın canım
Günaydın başarılar diliyorum
Günaydın canım Geçmiş olsun
Günaydın canım Geçmiş olsun
Mide bulantısı çok kötü yaa ben hiç dayanamıyorum Allah şifa versin şimdi nasılsınDün gece mide bulantim vardı uyku arası mahvetti beni. Şimdi yine hafiften var. Çok sinir bozucu.
Kızlar geçmiş olsun hepinizesınavı olan arkadaşlara başarılar dilerim
Hepinize cok gecmis olsun
Çok teşekkürler sağolungeçmiş olsun. acil şifalar.
Canim rakip yapiyoruz kimse sarılmıyo bile rakibine nebiliyim valla napcaz
Haklisin valla. Ama ben rakip sistemini seviyorum. Olsa sevinirimCanim rakip yapiyoruz kimse sarılmıyo bile rakibine nebiliyim valla napcaz
Biz rakip olalım canım.hemen hemen aynı kiloları veriyoruz.Haklisin valla. Ama ben rakip sistemini seviyorum. Olsa sevinirim
Ramazanda sanirim birkac kisi dışında spor yapan yokHaklisin valla. Ama ben rakip sistemini seviyorum. Olsa sevinirim
Ben yapacağım karnım ağrıyor sinavlar var. Battaniyeye sarıldım ders çalışmaya çalışıyorum.Ramazanda sanirim birkac kisi dışında spor yapan yok
Hadiyaaa gecmis olsun canimBen yapacağım karnım ağrıyor sinavlar var. Battaniyeye sarıldım ders çalışmaya çalışıyorum.
Evet canım oruç vs. Herkesin çoluğu çocuğu var. Zor oluyordur.Ben ağrım geçsin yapmak istiyorum.Hadiyaaa gecmis olsun canim
Ramazanda zor oluyo gibi spor
Hosgeldin canim nasil oldunBen geldimmmherkescikler iyidir umarım
Çokoprens almaya gittiler.Nerde bu millet
O kişilerde ben varimRamazanda sanirim birkac kisi dışında spor yapan yok
Canım kilolarımiz yakın. Senin boyun kaç?O kişilerde ben varimaksatmadan yapıyorum 1 yada 2 gün dinlenme veriyorum sonra geri devam elimden geldiğince sporu geçirmemeye çlşyorum
Bende gunduz bölgesel mekik falan yaptim 2günden beri aksama lesli cardio yapicam egerki agirlik çökmezseO kişilerde ben varimaksatmadan yapıyorum 1 yada 2 gün dinlenme veriyorum sonra geri devam elimden geldiğince sporu geçirmemeye çlşyorum
İyiyiz merhaba sen nasılsınBen geldimmmherkescikler iyidir umarım
Tatilde kaçamak yapıyolar bence benden duymuş olmayındaNerde bu millet
Evet canım 1.56Canım kilolarımiz yakın. Senin boyun kaç?
Valla bende uykum gelince yapamıyorum ama en çok yağ yakan hangisi sen bilirsin canımBende gunduz bölgesel mekik falan yaptim 2günden beri aksama lesli cardio yapicam egerki agirlik çökmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?