Kac eksisin şuan pek merak ettim canımGaliba tıpkı dediğin gibi çünkü vücud sabaha kadar onu yakıyor bir süre böyle devam edcm çünkü inanılmaz eksi geldi
İyi yer fena değil ..Ben Karadeniz'li olduğum için oralar pek köy gibi gelmiyor sadeceAyas da 3 hafta staj yapmistim
Bi komşu düşmanı daha.Once viciyip sonra toparlsniyir olcumlerime baktim 6 cm bel , 8cm alt göbek, 8 cm basen incelmis 82.4 de olcmusum
Kesinlikle oglum köye gitmeyi iple cekiyor getiremiyorum önceki sene döneceken saklandi yarim saat aradik heryeri :)
bi iki takip ettigim platesci var onlarin bacak ve abs hareketlerini ekledim başlayacağım
Canim zaten aksam bir tabak karisik yemiştin bir tabak ne kadar alir bence hala varsa kaldir buzluga ben yememek için fazla olan herşeyi buzluga atıyorum yada ver komşuna onlar kilo alsin
Çok sevindim.Galiba tıpkı dediğin gibi çünkü vücud sabaha kadar onu yakıyor bir süre böyle devam edcm çünkü inanılmaz eksi geldi
NedenkiBu saatte kahvaltı yaptım. Bu hafta kilo verirsem bravo bana.
Oruçtan dolayı 3 gün tuttum ya açlık hissetmiyorum.Nedenki
Aç aç geziyosun
AnladimOruçtan dolayı 3 gün tuttum ya açlık hissetmiyorum.
Birde beni görBu akşam hafif yicem yarın tartı kontrol var. Hala bombayım.Herkes tartıya hazırmi acaba?
Hazirim cumadan beri ağzıma en ufak kaçamak yada tatlı türü koymadım .diyette neyse ona uydum inslalah mutlu olurum .Dün aksam iftardan bugün 3,5 a kadar birşey yemedim. Vücut oruç kafasında.
Ben diyet kafasından baya uzaklaştım, dünya üzerinde yenebilen ne varsa yemek istiyorummmmBu akşam hafif yicem yarın tartı kontrol var. Hala bombayım.Herkes tartıya hazırmi acaba?
Ciddimisin canım.neden pekiBen diyet kafasından baya uzaklaştım, dünya üzerinde yenebilen ne varsa yemek istiyorummmm
Canım sen ne zaman tartiliyorsun birde ilaç falan kullaniyormusun2 sabahtir sahur yapmıyorum neden böyle dengesiz kilo çıkışı var kızlar
Kiz dur daha cuma yeni gecti ne oldu bu süredeBen diyet kafasından baya uzaklaştım, dünya üzerinde yenebilen ne varsa yemek istiyorummmm
15.48 de tartiliyorum her gün ilaç doğum kontrol hapı alıyorum akşamları 3 senedir kullanıyorum aynı hapiCanım sen ne zaman tartiliyorsun birde ilaç falan kullaniyormusun
Menulerini bilmiyoruz ki neler yiyorsun15.48 de tartiliyorum her gün ilaç doğum kontrol hapı alıyorum akşamları 3 senedir kullanıyorum aynı hapi
Anladım canim aslında sen yuruyuste yapıyordun değil mi15.48 de tartiliyorum her gün ilaç doğum kontrol hapı alıyorum akşamları 3 senedir kullanıyorum aynı hapi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?