Benim eşimde Ayaşlı gidebilsek oraya bile razıyım artikYakin Ankaraya 90 km uzaklikta
Aynen öyle canım evde olunca hic bir yere cikamiyorduk
Ayas da 3 hafta staj yapmistimBenim eşimde Ayaşlı gidebilsek oraya bile razıyım artik
Darlanmiyoruz canım olur mi hiç aile olduk burda. Umarım kimseye bulaşmamıştır..Bazen buraya yazıyorum cidden sizi de darlatmak istemem canım ama ben bu pandeminin basindan beri yuksek stresteyim çekiyor muyum bunları bilmiyorum 2.5 haftadır 4 koldan geliyorlar Istanbul çok kötü diyorlardı da gerçekten doğruymuş
Çok geçmiş olsun canımDayım İstanbul’da canım yoğun bakımda Rabbim şu mübarek zaman Cemil cümlesine şifa versin dayımda iyileşsin inşallah testleri negatifti dayımında benim kardeşimde aynı oldu tomografi de pozitif çıktı ilerleyip kötüleyince yAni çok şükür Kİ kardeşim iyileşti sıra dayımda inşallah
Sen yaparsin17 Nisan spor
72 dk Eva yaptım. 10.123 adım. 337 puan.
Zipzip- N Nidsalii kackaloribu
Günlük 20.000 adım hedef belirledim. Bakalım olacak mı?
İlk günaydın mesajı benden olsun
Gunaydin mutlu pazarlar
Günaydın
Günaydın kizlarfrGünaydınnnnnn. Mutlu güzel pazarlar.
Günaydın canım. Stresten olabilirGünaydınnnn takımdaşlarım regl olanlar kervanına ben de katıldım maalesef üstelik 1 hafta erken oldum sebebi ne olabilir acaba 1 yada 2 gün oynardı normalde
Günaydın kizlarakşam erken yattım
Günaydın kizlarrrGunaydin
Çok güzel harikasın canımKızlar bu arada 30 beden keten pantolonum vardı dar kalıp 58 kilo iken almıştım birqz önce denedim çok güzel oldu gerçekten İncelme çok iyi
Oh ne güzel kaptanım oraların keyfini çıkar...Yakin Ankaraya 90 km uzaklikta
Aynen öyle canım evde olunca hic bir yere cikamiyorduk
Sagol canim temiz hava guzel geliyor gercektenOh ne güzel kaptanım oraların keyfini çıkar...
Ben bayram geçsin yine gideceğim..
Çocuklara bana çok iyi geliyor
İyiyim şükür ablacım sizleride özledimHosgeldin canim nasil oldun
Pilatese başla canım gerçekten sıkılaştırıyorBravo canim benimde kilo verince sanki karnim yumuşadı bölgesele baslayacagim
Dun aksam menunde de 1 tabak yazmissin miktar yazmıyorduSelam kızlar nasılsınız. Ben de iyiyim çok şükür. Biraz temizlik yapayım iftara kadar. Bu arada itiraf ediyorum dün gece 2 dolma 3.4 sarma yedim
Once viciyip sonra toparlsniyir olcumlerime baktim 6 cm bel , 8cm alt göbek, 8 cm basen incelmis 82.4 de olcmusumBenimde göbeğim cividi iyce bı toparlaniyim biseyler yaicam
Kesinlikle oglum köye gitmeyi iple cekiyor getiremiyorum önceki sene döneceken saklandi yarim saat aradik heryeri :)Sagol canim temiz hava guzel geliyor gercekten
bi iki takip ettigim platesci var onlarin bacak ve abs hareketlerini ekledim başlayacağımPilatese başla canım gerçekten sıkılaştırıyor
Canim zaten aksam bir tabak karisik yemiştin bir tabak ne kadar alir bence hala varsa kaldir buzluga ben yememek için fazla olan herşeyi buzluga atıyorum yada ver komşuna onlar kilo alsinSelam kızlar nasılsınız. Ben de iyiyim çok şükür. Biraz temizlik yapayım iftara kadar. Bu arada itiraf ediyorum dün gece 2 dolma 3.4 sarma yedim
Ödem olabilir canim birde aksam yemegini erken kapatmak guzel kilo verdiriyor1 günde süper bir zayıflama gerçekleştirmişim acaba ödem mi vardı anlamdım çok cins bir bünyem var canı istediği zman 1 haftada veremdegini 1 günde veriyorşoktayım çünkü
Bişey olmaz kuzum korkma verirsin aldıgı na da ama bugünden sonra dikkat et ki verebilesinSelam kızlar nasılsınız. Ben de iyiyim çok şükür. Biraz temizlik yapayım iftara kadar. Bu arada itiraf ediyorum dün gece 2 dolma 3.4 sarma yedim
Galiba tıpkı dediğin gibi çünkü vücud sabaha kadar onu yakıyor bir süre böyle devam edcm çünkü inanılmaz eksi geldiÖdem olabilir canim birde aksam yemegini erken kapatmak guzel kilo verdiriyor
İyi yapmışsınz canım. Ben de severim köy. Ramazan bitmeden kv köyübe gitmeyi düşünüyoruz. Bikaç gün kalırızSagol canim temiz hava guzel geliyor gercekten
Dikkat edecem diğer günler. eksiye geçerim inş.Bişey olmaz kuzum korkma verirsin aldıgı na da ama bugünden sonra dikkat et ki verebilesin
Geçersin canım inş.Dikkat edecem diğer günler. eksiye geçerim inş.
Çok iyi incelme olmuşOnce viciyip sonra toparlsniyir olcumlerime baktim 6 cm bel , 8cm alt göbek, 8 cm basen incelmis 82.4 de olcmusum
Kesinlikle oglum köye gitmeyi iple cekiyor getiremiyorum önceki sene döneceken saklandi yarim saat aradik heryeri :)
bi iki takip ettigim platesci var onlarin bacak ve abs hareketlerini ekledim başlayacağım
Canim zaten aksam bir tabak karisik yemiştin bir tabak ne kadar alir bence hala varsa kaldir buzluga ben yememek için fazla olan herşeyi buzluga atıyorum yada ver komşuna onlar kilo alsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?