- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Başarılar kuzumDaha sinavlara simdi vakit bulabildim sans dileyin bana kizlar
Ay sorma canım geldi sonunda
İlk günaydın mesajı benden olsun
Gunaydin mutlu pazarlar
Günaydın
Günaydınnnnnn. Mutlu güzel pazarlar.
Spor ve diyet etkiler canım ben 20 kilo verdiğim zaman 2 hafta da bir oluyordum zamanla düzeldi.Günaydınnnn takımdaşlarım regl olanlar kervanına ben de katıldım maalesef üstelik 1 hafta erken oldum sebebi ne olabilir acaba 1 yada 2 gün oynardı normalde
Günaydın kizlar
Gunaydin
Günaydın 6. Takımın fit ve güzel hatunlarıGünaydın 6.takimin azimli kızları
Evde de dinleniyordum benTadını çıkar cnm Dinlenmeye calis
Aynen canim öylede bir şans var surekli birileri geliyoduIyi taraflarina bakmaya calisiyorum artik
Gelen giden yok
Dun aksam iftar sonrasi hava guzeldi evin etrafinda yürüdük maske olmadan
Yaaa spiral de ne kadar uzunmuş benimde küçüğe hamile kalmadan önce vardı spiral hormonlu taktırmıştım ben en fazla 4 gün sürüyorduBenim spiral varken 10gündü simdi bağlatinca düzenli geliyo az geliyo
Vıyyy benim 10gündü çok kotü oluyodum ben 7sene sonra çıkarttım yara olamaya baslamistiYaaa spiral de ne kadar uzunmuş benimde küçüğe hamile kalmadan önce vardı spiral hormonlu taktırmıştım ben en fazla 4 gün sürüyordu
Ama senin yara olmuştu kuzum ya bence birazda ondan kaynakliydiVıyyy benim 10gündü çok kotü oluyodum ben 7sene sonra çıkarttım yara olamaya baslamisti
Normal olanlar öyleymiş canım ben 7 sene önce 240 tl ye taktırmıştım oda bir kısmı raporlu olmuştu yani çok iyiydi ama beraberlikte acı oluyordu zaten bebek de düşününce çıkartmıştımVıyyy benim 10gündü çok kotü oluyodum ben 7sene sonra çıkarttım yara olamaya baslamisti
Maşallah canım spor çok işe yarıyor demiştim ya sıkı olunca beden numarasının önemi yokKızlar bu arada 30 beden keten pantolonum vardı dar kalıp 58 kilo iken almıştım birqz önce denedim çok güzel oldu gerçekten İncelme çok iyi
Son 4 kilo ama sporla kilo verdigin icin sıkılasman fazla olmustur canimKızlar bu arada 30 beden keten pantolonum vardı dar kalıp 58 kilo iken almıştım birqz önce denedim çok güzel oldu gerçekten İncelme çok iyi
Aynen senle gitmistik hatta cikartmayaAma senin yara olmuştu kuzum ya bence birazda ondan kaynakliydi
Gunaydin madamGünaydın kızlar
Aslında pilates güzel İncelme yaptı yaaa çok iyi ama bayağıdır yapmadım bugün başlamak istiyorum tekrardanMaşallah canım spor çok işe yarıyor demiştim ya sıkı olunca beden numarasının önemi yok
Evet canım bayrama inşallahhhhSon 4 kilo ama sporla kilo verdigin icin sıkılasman fazla olmustur canim
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Yok canim benim yorgunlugum vs sadece tat koku , kotu hissetmiyorumAyfer dikkat et sende yeni atlattin koroanayi zorlama kendi Sakın
günaydın canımGünaydın 6.takimin azimli kızları
Yakin mi canim köyünüz neresiDaha 24 gün var gecer mi
Eve ne zaman döneceğiz oda belli degil, kardesim dise gidecek babam otobüsle gidip gelirsin diyor :)))
Gunaydin canım ❤
Bence su durumda cok iyi 7 den sonra cikmak yok yemek sonrasi turlamak istesen yapamıyorsun seninki veli nimetIyi taraflarina bakmaya calisiyorum artik
Gelen giden yok
Dun aksam iftar sonrasi hava guzeldi evin etrafinda yürüdük maske olmadan
spiral herkeste farklı ben spor yapamazdım bacagimi kaldirsam regl oluyordum zaten hemen kayma yaptıYaaa spiral de ne kadar uzunmuş benimde küçüğe hamile kalmadan önce vardı spiral hormonlu taktırmıştım ben en fazla 4 gün sürüyordu
Bravo canim benimde kilo verince sanki karnim yumuşadı bölgesele baslayacagimKızlar bu arada 30 beden keten pantolonum vardı dar kalıp 58 kilo iken almıştım birqz önce denedim çok güzel oldu gerçekten İncelme çok iyi
Yakin Ankaraya 90 km uzakliktaYakin mi canim köyünüz neresi
Aynen öyle canım evde olunca hic bir yere cikamiyordukBence su durumda cok iyi 7 den sonra cikmak yok yemek sonrasi turlamak istesen yapamıyorsun seninki veli nimet
Benimde göbeğim cividi iyce bı toparlaniyim biseyler yaicamBravo canim benimde kilo verince sanki karnim yumuşadı bölgesele baslayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?