Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Daha sinavlara simdi vakit bulabildim sans dileyin bana kizlar
Başarılar kuzum
M MissHayaLet gözün aydin regl gelmis parti vermissin
Ay sorma canım geldi sonunda partide tuzu biberi oldu
İlk günaydın mesajı benden olsun

Gunaydin mutlu pazarlar

Günaydınnnnnn. Mutlu güzel pazarlar.

Günaydınnnn takımdaşlarım regl olanlar kervanına ben de katıldım maalesef üstelik 1 hafta erken oldum sebebi ne olabilir acaba 1 yada 2 gün oynardı normalde
Spor ve diyet etkiler canım ben 20 kilo verdiğim zaman 2 hafta da bir oluyordum zamanla düzeldi.
Günaydın kizlar

Günaydın 6.takimin azimli kızları
Günaydın 6. Takımın fit ve güzel hatunları

Iyi taraflarina bakmaya calisiyorum artik
Gelen giden yok
Dun aksam iftar sonrasi hava guzeldi evin etrafinda yürüdük maske olmadan
Aynen canim öylede bir şans var surekli birileri geliyodu

Yaaa spiral de ne kadar uzunmuş benimde küçüğe hamile kalmadan önce vardı spiral hormonlu taktırmıştım ben en fazla 4 gün sürüyordu
Vıyyy benim 10gündü çok kotü oluyodum ben 7sene sonra çıkarttım yara olamaya baslamisti

Vıyyy benim 10gündü çok kotü oluyodum ben 7sene sonra çıkarttım yara olamaya baslamisti
Normal olanlar öyleymiş canım ben 7 sene önce 240 tl ye taktırmıştım oda bir kısmı raporlu olmuştu yani çok iyiydi ama beraberlikte acı oluyordu zaten bebek de düşününce çıkartmıştım

Kızlar bu arada 30 beden keten pantolonum vardı dar kalıp 58 kilo iken almıştım birqz önce denedim çok güzel oldu gerçekten İncelme çok iyi
Maşallah canım spor çok işe yarıyor demiştim ya sıkı olunca beden numarasının önemi yok

Ayfer dikkat et sende yeni atlattin koroanayi zorlama kendi Sakın
Yok canim benim yorgunlugum vs sadece tat koku , kotu hissetmiyorum
Günaydın 6.takimin azimli kızları
günaydın canım

Daha 24 gün var gecer mi
Eve ne zaman döneceğiz oda belli degil, kardesim dise gidecek babam otobüsle gidip gelirsin diyor :)))

Gunaydin canım ❤
Yakin mi canim köyünüz neresi
Iyi taraflarina bakmaya calisiyorum artik
Gelen giden yok
Dun aksam iftar sonrasi hava guzeldi evin etrafinda yürüdük maske olmadan
Bence su durumda cok iyi 7 den sonra cikmak yok yemek sonrasi turlamak istesen yapamıyorsun seninki veli nimet
Yaaa spiral de ne kadar uzunmuş benimde küçüğe hamile kalmadan önce vardı spiral hormonlu taktırmıştım ben en fazla 4 gün sürüyordu
spiral herkeste farklı ben spor yapamazdım bacagimi kaldirsam regl oluyordum zaten hemen kayma yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…