Yazayım menulerimi canim akşamları ne yiyorsam dün akşam zmir köfte yaptım 5 adet (köftesi 3 adet patates) 2 yemek kaşığı kadar makarna ve bol su ayriyetten 1 ufak kase puding ve 1 ufak.kase karışık kuru yemiş zaten 4 bardak su ile oruç açıyorum ben istesem de yiyemem ki sahurda yapmadım sabahMenulerini bilmiyoruz ki neler yiyorsun
Yürüyüşü bıraktım canım ya geri dönmem lazım yürüyüşeAnladım canim aslında sen yuruyuste yapıyordun değil mibirde Zipzip- dediği gibi ne yiyorsun bilmiyoruz
Yemegin yaninda sebze yokYazayım menulerimi canim akşamları ne yiyorsam dün akşam zmir köfte yaptım 5 adet (köftesi 3 adet patates) 2 yemek kaşığı kadar makarna ve bol su ayriyetten 1 ufak kase puding ve 1 ufak.kase karışık kuru yemiş zaten 4 bardak su ile oruç açıyorum ben istesem de yiyemem ki sahurda yapmadım sabah
ben değilim. regl olmalıyım olmadım daha çok şişim canımı acaio sıkıyorBu akşam hafif yicem yarın tartı kontrol var. Hala bombayım.Herkes tartıya hazırmi acaba?
SogukHello görlz
Buralar yanıyor şu an 28 derece
Sizin oralar nasıl
Gidem de Suyumu içem
Zannımca biz de bu yaz çok sıcak olacak korkuyorumSoguk
16 derece görünüyor ama yagisli
Sizin oralar zaten cok sicak oluyor yazin birde daha sicak olursa hic cekilmezZannımca biz de bu yaz çok sıcak olacak korkuyorum
Köfteler kızartmaYemegin yaninda sebze yok
Kofteler kizartma mi
Makarna soslu mu kalorisi yuksek mi
Birde kuruyemis deyip gecme kalorisi yuksek
Bazen az yedigimizi dusunuruz ama dogru tercihler olmayabilir
Birde wc sorununda varsa arti gormen cok normal
-600 bir günde oldu buKac eksisin şuan pek merak ettim canım
@Nilay5454 yazmisti canimKizlar dün akşam hanginiz yazdı unuttum su hayıt otu ile hamile kalmısti o süreç nasıl oldu bana destek olabilirmisiniz rica etsem .teyzemin kızı var 3 yıla yakindir evli onunda çocuğu olmuyo aybaşı duzensiz ve kilosu var bayağı, yazacaginiz mesajı ona aticam oda yapsın . Şimdi özele başlamış ama onun öncesi bunlari bı denesin derim.
15decere ama buz gibiHello görlz
Buralar yanıyor şu an 28 derece
Sizin oralar nasıl
Gidem de Suyumu içem
Tamam canim teşekkür ederim mesajı görünce gelir@Nilay5454 yazmisti canim
Guzel eksi canimDünden 900 bügunde artı 700 gram daha eksideyim
Gercekten öyle canim guzel kilo veriyorsunBiliyosun ramazan benim için bir nimet
Sende veriyosun merak etmeGercekten öyle canim guzel kilo veriyorsun
Ben yine meraklardayım kac kilo oldum diye ama tarti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?