Yaa hava soguk cok hareket edemiyorum kiSende veriyosun merak etme
Ama çok yemiyosundur eminimYaa hava soguk cok hareket edemiyorum ki
Evde 10 bin adimi buluyordum burda 5 binde kalıyorum
Nasilda taniyorsun beniAma çok yemiyosundur eminim
Yaniii artik biliyorumNasilda taniyorsun beni
Iftarda corba ,salata ve yemek seklindr yiyorum
Tatli ve ekmek yemiyorum
Regl etkisi olabilir, duygusal olabilir.Ciddimisin canım.neden peki
Her an her şey oluyor işte, husursuzluk vakit dinlemiyor kiKiz dur daha cuma yeni gecti ne oldu bu sürede
Yok kaptanım ya, onlar hallolur, başka konular var üzen, üzülünce nasıl yediğimi anlatmıştımChedarice dünkü sonuclar yuzunden mi diyet modundan uzaklastin
Badem zeytin biraz daha iyidir bence.Regl etkisi olabilir, duygusal olabilir.
Her an her şey oluyor işte, husursuzluk vakit dinlemiyor ki
Yok kaptanım ya, onlar hallolur, başka konular var üzen, üzülünce nasıl yediğimi anlatmıştımbu sefer biskuvi çikolta yerine sayısız zeytin ve badem yedim. Bugün daha kontrollüyüm, geçecek ama geçecek
Hıhı olur bizaman sonra hizmetcilerinSelam kızlar. Börek actim. Biz kömbe deriz. Ispanak yıka, hamur yoğur ac derken pilim bitti. Çok param olsa yardımcılarım olsa keşke
Canım ben her gün aç karna hayıt tohumu içmiştim. Ve 15 gün soğan suyu yaptım sonra gebe kaldım vesile oldu sanki doktor tüp bebek demişti ansızın oldu ama ben şifayı orda buldum rabbim nasip etsin inşallah ama kilo varsa oda sıkıntı çünkü ben gebe kaldığımda 56 kiloydumKizlar dün akşam hanginiz yazdı unuttum su hayıt otu ile hamile kalmısti o süreç nasıl oldu bana destek olabilirmisiniz rica etsem .teyzemin kızı var 3 yıla yakindir evli onunda çocuğu olmuyo aybaşı duzensiz ve kilosu var bayağı, yazacaginiz mesajı ona aticam oda yapsın . Şimdi özele başlamış ama onun öncesi bunlari bı denesin derim.
Teşekkür ederim canım hemen aticam mesajını onadaCanım ben her gün aç karna hayıt tohumu içmiştim. Ve 15 gün soğan suyu yaptım sonra gebe kaldım vesile oldu sanki doktor tüp bebek demişti ansızın oldu ama ben şifayı orda buldum rabbim nasip etsin inşallah ama kilo varsa oda sıkıntı çünkü ben gebe kaldığımda 56 kiloydum
Neyse ki yediklerin cok kötü seyler degilmis toparlarsin cumaya kadarRegl etkisi olabilir, duygusal olabilir.
Her an her şey oluyor işte, husursuzluk vakit dinlemiyor ki
Yok kaptanım ya, onlar hallolur, başka konular var üzen, üzülünce nasıl yediğimi anlatmıştımbu sefer biskuvi çikolta yerine sayısız zeytin ve badem yedim. Bugün daha kontrollüyüm, geçecek ama geçecek
Eline saglik canimSelam kızlar. Börek actim. Biz kömbe deriz. Ispanak yıka, hamur yoğur ac derken pilim bitti. Çok param olsa yardımcılarım olsa keşke
Hıhı olur bizaman sonra hizmetcilerin
Eline sağlık canım. Ben bugün çok iş yapamadım evi toparladım o kadar.Yemek yememek için mıtfapa da gitmiyorum, yazlık kışlık büyük küçük falan ayırdım, evi sildim süpürdüm. Bugunu de atlattık şükür
Ben daha onlara başlamadım ama çocukların bütün kıyafetleri yeni alınacak yazlık birşeyleri kalmadıYemek yememek için mıtfapa da gitmiyorum, yazlık kışlık büyük küçük falan ayırdım, evi sildim süpürdüm. Bugunu de atlattık şükür
Çocuklarınkini küçüğü memeden kesince toplu yapıcam, odaları değiştirip onu bekliyorum, Gece de wc banyo, kolidor, misafir odası temizlenip, bavullar hazırlanacak. İyi ki yapılacak işler var.Ben daha onlara başlamadım ama çocukların bütün kıyafetleri yeni alınacak yazlık birşeyleri kalmadıama baya iş yapmissin bende çamaşır katlamaya devam
Rica ederim hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırTeşekkür ederim canım hemen aticam mesajını onada
hanngi videoyu yapıyorsun ?Küçüğümü uyuttum
Hindistan cevizi yağlı kahvemi içtim
Şimdi pilatese başlıyorum
Valla benim de çamaşır bitmiyor biri bitiyor kuruyor biri başlıyorÇocuklarınkini küçüğü memeden kesince toplu yapıcam, odaları değiştirip onu bekliyorum, Gece de wc banyo, kolidor, misafir odası temizlenip, bavullar hazırlanacak. İyi ki yapılacak işler var.
afiyet olsun canımSabah
2 tavada yumurta,,,, 1 dilim peynir,, 2 ceviz,, domates,,, 1 yk kuru yaban mersini
Ara hindistan cevizli yağı kahve
Akşam
4 parça fırında tavuk,, 1 köfte,, 3 dilim patates,,, kereviz yoğurtlu,,, 3 kaşık karabuğday
Beyazçay ve yeşilçay içildi
Su şimdilik 2.5 litre
Spor 30 dk pilatesZipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?