Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ciddimisin canım.neden peki
Regl etkisi olabilir, duygusal olabilir.
Kiz dur daha cuma yeni gecti ne oldu bu sürede
Her an her şey oluyor işte, husursuzluk vakit dinlemiyor ki
Chedarice dünkü sonuclar yuzunden mi diyet modundan uzaklastin
Yok kaptanım ya, onlar hallolur, başka konular var üzen, üzülünce nasıl yediğimi anlatmıştım bu sefer biskuvi çikolta yerine sayısız zeytin ve badem yedim. Bugün daha kontrollüyüm, geçecek ama geçecek

Badem zeytin biraz daha iyidir bence.

Canım ben her gün aç karna hayıt tohumu içmiştim. Ve 15 gün soğan suyu yaptım sonra gebe kaldım vesile oldu sanki doktor tüp bebek demişti ansızın oldu ama ben şifayı orda buldum rabbim nasip etsin inşallah ama kilo varsa oda sıkıntı çünkü ben gebe kaldığımda 56 kiloydum

Teşekkür ederim canım hemen aticam mesajını onada

Neyse ki yediklerin cok kötü seyler degilmis toparlarsin cumaya kadar
Selam kızlar. Börek actim. Biz kömbe deriz. Ispanak yıka, hamur yoğur ac derken pilim bitti. Çok param olsa yardımcılarım olsa keşke
Eline saglik canim

Yemek yememek için mıtfapa da gitmiyorum, yazlık kışlık büyük küçük falan ayırdım, evi sildim süpürdüm. Bugunu de atlattık şükür
Ben daha onlara başlamadım ama çocukların bütün kıyafetleri yeni alınacak yazlık birşeyleri kalmadı ama baya iş yapmissin bende çamaşır katlamaya devam

Ben daha onlara başlamadım ama çocukların bütün kıyafetleri yeni alınacak yazlık birşeyleri kalmadı ama baya iş yapmissin bende çamaşır katlamaya devam
Çocuklarınkini küçüğü memeden kesince toplu yapıcam, odaları değiştirip onu bekliyorum, Gece de wc banyo, kolidor, misafir odası temizlenip, bavullar hazırlanacak. İyi ki yapılacak işler var.

Sabah
2 tavada yumurta,,,, 1 dilim peynir,, 2 ceviz,, domates,,, 1 yk kuru yaban mersini

Ara hindistan cevizli yağı kahve

Akşam
4 parça fırında tavuk,, 1 köfte,, 3 dilim patates,,, kereviz yoğurtlu,,, 3 kaşık karabuğday

Beyazçay ve yeşilçay içildi

Su şimdilik 2.5 litre

Spor 30 dk pilates Zipzip-

Çocuklarınkini küçüğü memeden kesince toplu yapıcam, odaları değiştirip onu bekliyorum, Gece de wc banyo, kolidor, misafir odası temizlenip, bavullar hazırlanacak. İyi ki yapılacak işler var.
Valla benim de çamaşır bitmiyor biri bitiyor kuruyor biri başlıyor

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…