Hayirli yolculuklar canımGeçmiş yapamadım, sabah 79.5 geldim, tartımı aldım, şimdi yola çıktım, öptüm.
hayırlı yolculuklar.Geçmiş yapamadım, sabah 79.5 geldim, tartımı aldım, şimdi yola çıktım, öptüm.
Ben ben ben19-23 nisan ip atlama challangeye katılmak isteyenler
listesi
Wilma11
kackaloribu
C Chikolata_gozlum
başka var mi
İpim yok ama ipsiz katılırım19-23 nisan ip atlama challangeye katılmak isteyenler
listesi
Wilma11 Wilma11
kackaloribu
C Chikolata_gozlum
başka var mi
Olsun canim regl iken spor yapmak iyidir :)
Yok kuzum riske giremem benim kanamam çok oluyor leslie felan varsa katılırım amaOlsun canim regl iken spor yapmak iyidir :)
bende reglim ama yapacagim
Tamm canım o zaman dediğin gibi yapayımRobottan geçirdim çok hoşuma gitmedi bence biraz cık ez koy çok hoş oluyor benim tatlı isteğimi gideriyor
Maydanozum kalmadı alayım da yapayım canımmaydanozla limon kaynatıp içe bilirsin.
sen bilirsin :) benim regl bitmek üzereYok kuzum riske giremem benim kanamam çok oluyor leslie felan varsa katılırım ama
ya biliyormusun cennet hurmasindan cevizli on nurmara oluyor. :)Tamam canım bugün yapayım onu çünkü canım tatlı istiyor en azından sağlıklı tatlı yerim hatta ben onları robottan geçirip puding kıvamına getirsem daha lezzetli olur belki
Aynen canım stres yapmadım zaten sebebi belli sporda yaparım insaAllah gelen geldiği gibi gider
Dikkat ediyorum canım dün bi de 3 öğün oldu 2 kahvaltı tarzı onunda belki etkisi var su an canım tatlı istiyor nilay in dediği yoğurt ceviz ve hurmalı tarifi yapacağım o da geçer
Ah ne güzel ya benim 2. Günüm canım kolay gelsin sizesen bilirsin :) benim regl bitmek üzere
Tüh ya çok severim cennet hurmasini kurusu da güzel olur belki dışarı çıkabilirsem onuda alırımya biliyormusun cennet hurmasindan cevizli on nurmara oluyor. :)
mevsimi geçt :)
iftarda yiyorum hurma yogurt. çok güzel oluyor :)
Hayırlı yolculuklar canımGeçmiş yapamadım, sabah 79.5 geldim, tartımı aldım, şimdi yola çıktım, öptüm.
Bende varim19-23 nisan ip atlama challangeye katılmak isteyenler
listesi
Wilma11
kackaloribu
C Chikolata_gozlum
başka var mi
Bizim bahçede var Kaynanamgil ben çok seviyorum diye çok veriyor ama bitiyor hemenTüh ya çok severim cennet hurmasini kurusu da güzel olur belki dışarı çıkabilirsem onuda alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?