Oh sefan olsun canım ..Ankaradayım, ama elim değmişken yaptım. Geçen hafta küçük kıyafetlerimi çıkarmıştım denemek için onları öylece koymuştum dolaba. Dolap düzenini tümden değiştirdim. Çok kalın kışlık ve çok büyük yazlıkları hurçladım, anneme götüreceklerimi ayırdım. Yenileri yerleştirdim. Küçük tshirlerimi giyinme odasından dolabıma getirdim falan derken genel bir düzen yaptım.
Boluya, annenin babamın yanına gideceğim 1 hafta, 23 nisan diye aile toplantısı yapacağız inşallah. Çocuklar burda haftada 1 kez dışarı çıkıyorlar çok bunaldılar. Orda ev müstakil bahçe falan değişiklik oluyor.
Ben de varım19-23 nisan ip atlama challangeye katılmak isteyenler
listesi
Wilma11
kackaloribu
C Chikolata_gozlum
başka var mi
Harikasın canımmmm.
Teşekkür ederim kizlarÇok sevindim canım
bende varımmm19-23 nisan ip atlama challangeye katılmak isteyenler
listesi
Wilma11
kackaloribu
C Chikolata_gozlum
başka var mi
19-23 Nisan ip atlama ve ipsiz atlama challenge | 19.04.2021 | 20.04.2021 | 21.04.2021 | 22.04.2021 | 23.04.2021 | toplam |
---|---|---|---|---|---|---|
isim | ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
C Chikolata_gozlum | ||||||
M MissHayaLet | ||||||
S sulisim | ||||||
| ||||||
|
Oo harikasın hemen listeyi yapmışsın...19-23 Nisan ip atlama ve ipsiz atlama challenge
Benim oğlum youtube bağımlısı oldu son 2 haftada çıldırdım.tablo düzenlemeye çalışıyorum valla zorkusura bakmayin arkadaşlar
aslında çok basit tablo yapmasi kopya alamiyorum
ipsiz de olur iple olur istege baglı :)Benim oğlum youtube bağımlısı oldu son 2 haftada çıldırdım.
Tlfndan bakıp spor yapamıyordum artık ip atlarım
İşte yine de bir emek var ortada canım emeksiz yemek olmazaslında çok basit tablo yapmasi kopya alamiyorum
deftere yazayim en iyisi karışık olmasin
saçını topuz yaparsin atlaİp atlama benim saç baş her yeri bir yere savuruyor ama yinede güzel fikir
telefonun not defterine yazip en son ekliyordum tabloyaaslında çok basit tablo yapmasi kopya alamiyorum
deftere yazayim en iyisi karışık olmasin
Hayırlı yolculuklar canımGeçmiş yapamadım, sabah 79.5 geldim, tartımı aldım, şimdi yola çıktım, öptüm.
Canım kaç yaşında oğlun aslında vermesen daha iyi bir 2 gün ağlar sonrasında unuturBenim oğlum youtube bağımlısı oldu son 2 haftada çıldırdım.
Tlfndan bakıp spor yapamıyordum artık ip atlarım
Kolay gelsin canımEvet kızlar az işlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?