Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah hasta değilsindir.

Çok sevindim canım
Günaydın kızlar
61 leri gördüm çok şükür inşallah cuma günü veda etmiş olurum
Maşallah
herkeesee günayyydınnnn

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar
Ayyy ne sinir oldum ogrenemediler herkesi tehlikeye atıyorlar geçmiş olsun kuzum
Uykusuz güne Günaydın
🛏

Sahur yaptığım içim tartıda artı gösteriyor akşama bi daha tartılacağım

gunaydin ...kuslar nasil civildiyor muhtesem bi ses...gununuz guzel olsun

Günaydın sevgili takımdaşlarım hayırlı haftalar olsun hepimiz için reglin etkisi olabilir belki cuma 61.6 bugün 62.6 +1 kilo cumaya toplarım kendimi insaAllah
Regl olmuşsun ilk gün için normal vankm
Ananasli ciali yeşilçay aldım canım o ise yarar mı başka ne içeyim
Bende aldım dün çok hoşuma gidiyor yoksa sadesi icilmiyor
Günaydın kızlar bol eksiler
Günaydın güzeller

Kalorisi düşük ve doyurucu sağlıklı içine birazda tarçın ekliyorum çok güzel oluyor
Tamam canım bugün yapayım onu çünkü canım tatlı istiyor en azından sağlıklı tatlı yerim hatta ben onları robottan geçirip puding kıvamına getirsem daha lezzetli olur belki
Aynen canım stres yapmadım zaten sebebi belli sporda yaparım insaAllah gelen geldiği gibi gider
çok dikkatli et tatlım.
Dikkat ediyorum canım dün bi de 3 öğün oldu 2 kahvaltı tarzı onunda belki etkisi var su an canım tatlı istiyor nilay in dediği yoğurt ceviz ve hurmalı tarifi yapacağım o da geçer

DUYURU
19-23 nisan ip atlama yada ipsiz atlama spor yarışması
Pazartesi ( bugünden itibaren ) İpsiz atlama yada ip atlama challenge yapalım mı ? Kızlar :) katılmak ister misiniz?
Yaptığı lütfen beni etiketlesin !
Cuma’ya kadar iftardan 1 saat sonra 21:00 yada 21:30 den sonra ip atlayalım sayısını siz belirleyeceksiniz
Hadi başlayalım mı? Ne dersiniz?

Afiyet olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…