İnşallah hasta değilsindir.Patronun eşi korona olmuş, patron kendine test yaptırmamış.. cuma gününden vardı bişeler de söylemedi. Şimdi anlıyorum o hallerinin ne manaya geldiğini.
Birazdan bizde sürüntü testi yapacağız kendimize.. çember daraldıkça daha da korkuyorum..
Çok sevindim canımGünaydın kızlar cuma günü 75.100
Bugün 74.200
-900
Gerçekten dikkat etmemin sonucu sizler çok hakliymissiniz. Cuma günü sayenizde gözüm açıldı evet çok üzüldüm hakliydiniz her sekilde. Şuan tam diyet kafasi modundayim. Destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden.
Demekki bende yapabiliyormusum şuan kendime guvenim yerine geldi... sayenizde yanlışlarımi gördüm.Zipzip- ve @Elif Eylul kaptanım hele sizlerin hakkınızi asla ödeyemem. Çok teşekkür ederim hepinize..
MaşallahGünaydın kızlar
61 leri gördüm çok şükür inşallah cuma günü veda etmiş olurum
herkeesee günayyydınnnn
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarGunaydin kizlar
Ayyy ne sinir oldum ogrenemediler herkesi tehlikeye atıyorlarPatronun eşi korona olmuş, patron kendine test yaptırmamış.. cuma gününden vardı bişeler de söylemedi. Şimdi anlıyorum o hallerinin ne manaya geldiğini.
Birazdan bizde sürüntü testi yapacağız kendimize.. çember daraldıkça daha da korkuyorum..
Uykusuz güne Günaydın
🛏
Sahur yaptığım içim tartıda artı gösteriyorakşama bi daha tartılacağım
gunaydin...kuslar nasil civildiyor muhtesem bi ses...gununuz guzel olsun
Regl olmuşsun ilk gün için normal vankmGünaydın sevgili takımdaşlarım hayırlı haftalar olsun hepimiz içinreglin etkisi olabilir belki cuma 61.6 bugün 62.6 +1 kilo cumaya toplarım kendimi insaAllah
Bende aldım dün çok hoşuma gidiyor yoksa sadesi icilmiyorAnanasli ciali yeşilçay aldım canım o ise yarar mı başka ne içeyim
Günaydın güzellerGünaydın kızlar bol eksiler
afiyet olsun canım faydalı olur bence.Ananasli ciali yeşilçay
sürüntü yaptırdım hemen negatif çıktı çok şükür canım.İnşallah hasta değilsindir.
sağol canım benimAyyy ne sinir oldum ogrenemediler herkesi tehlikeye atıyorlargeçmiş olsun kuzum
çok dikkatli et tatlım.Günaydın sevgili takımdaşlarım hayırlı haftalar olsun hepimiz içinreglin etkisi olabilir belki cuma 61.6 bugün 62.6 +1 kilo cumaya toplarım kendimi insaAllah
İyi sevindim canım. Bu insanları da anlıyamıyorum gerçekten riskin varsa test yapın ya da insanlardan uzak durunsağolun kızlar, şükür negatifim.
Bence çok iyi canım. Aynen dikkat et. 6 ları kaçırmayalım.Günaydın kizlar
Cuma 77.6
Bugün 77.9
Yemeye başlayınca artida geldi ..Bugün dikkat etmeye başlıyim artik
O kadar eksiden Sonra normal bence.Evetttt kızlaryeni bir hafta bol motivasyon depoluyoruz
Ben de +400 çıktık çokta önemli değil cuma ne de olsa eksi olacak
Ben de. regli, sınavlar, Ramazan derken böyle oldu. Şu işlerim bitsin. Efsane bir dönüş yapacağım.Kızlar kaç gündür spor yürüyüş hak getire. toparlanmam lazım.. ramazan beni çok düşürdü ya spor anlamında..
Biran önce 75 iniyim en azındanBence çok iyi canım. Aynen dikkat et. 6 ları kaçırmayalım.
Çok sevindim cnm ..Hiç bir zamanda pozitif olmazsın inşallahsağolun kızlar, şükür negatifim.
Yarar ödem attırırAnanasli ciali yeşilçay aldım canım o ise yarar mı başka ne içeyim
Evet canım daha fazla artı olmadığıma şükrettim zatenO kadar eksiden Sonra normal bence.Devammmm.
Hadi migi yaparsın 80 gören 79 da iner menülere dikkat edersen ben kilo vereceğine inanıyorumbu hafta 79 a göreyim diye uğraşacagim.
Tamam canım bugün yapayım onu çünkü canım tatlı istiyor en azından sağlıklı tatlı yerim hatta ben onları robottan geçirip puding kıvamına getirsem daha lezzetli olur belkiKalorisi düşük ve doyurucu sağlıklı içine birazda tarçın ekliyorum çok güzel oluyor
Aynen canım stres yapmadım zaten sebebi belli sporda yaparım insaAllah gelen geldiği gibi giderÇok sevindim canım
Maşallah
Günaydın kızlar
Ayyy ne sinir oldum ogrenemediler herkesi tehlikeye atıyorlargeçmiş olsun kuzum
Regl olmuşsun ilk gün için normal vankm
Bende aldım dün çok hoşuma gidiyor yoksa sadesi icilmiyor
Günaydın güzeller
Dikkat ediyorum canım dün bi de 3 öğün oldu 2 kahvaltı tarzı onunda belki etkisi var su an canım tatlı istiyor nilay in dediği yoğurt ceviz ve hurmalı tarifi yapacağım o da geçerçok dikkatli et tatlım.
Afiyet olsun şimdiden.Tamam canım bugün yapayım onu çünkü canım tatlı istiyor en azından sağlıklı tatlı yerim hatta ben onları robottan geçirip puding kıvamına getirsem daha lezzetli olur belki
Aynen canım stres yapmadım zaten sebebi belli sporda yaparım insaAllah gelen geldiği gibi gider
Dikkat ediyorum canım dün bi de 3 öğün oldu 2 kahvaltı tarzı onunda belki etkisi var su an canım tatlı istiyor nilay in dediği yoğurt ceviz ve hurmalı tarifi yapacağım o da geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?