Belli bir saati yok canim musait olunca bildiirm yaparsinSelam arkadaşlar sinavlarim için mesajlarinoza cok tesekkur ederik dun gece 3 tane girdim az sonrada 1 tane giricem insallah iyi gecer.
Menüm
Sahur 03.20
1 tb tost
1 sekersiz cay
Domates peynir salatalik
Bol roka
Ceviz3 tane 2 tane kayisi 1 incir
Iftar 19.46
1 kepce yesil mercimek corba
1 tane ev yapimi lahmacun
Bol salata
1 hurma
Su 1.5 lt
Spora bugun vakit kalmayacak gibiizin günümde bile oturamadim yerime o kadar bitkin ve yorgunum ki spordan kopmamaya çalışıyorum ama bugun zor.
Bu arada pazartesi tarti bildirimi saat kaca kadar en son
Zipzip- E Elif_Eylul
Negatif cikmana cok sevindim canimsağolun kızlar, şükür negatifim.
Super olur canim biraz hareket edelimDUYURU
19-23 nisan ip atlama yada ipsiz atlama spor yarışması
Pazartesi ( bugünden itibaren ) İpsiz atlama yada ip atlama challenge yapalım mı ? Kızlar :) katılmak ister misiniz?
Yaptığı lütfen beni etiketlesin !
Cuma’ya kadar iftardan 1 saat sonra 21:00 yada 21:30 den sonra ip atlayalım sayısını siz belirleyeceksiniz
Hadi başlayalım mı? Ne dersiniz?
Günaydınlar
Günaydın kızlarGünaydın
Günaydin.Günaydınlar
Günaydin.Günaydın
Günaydın kızlar cuma günü 75.100
Bugün 74.200
-900
Gerçekten dikkat etmemin sonucu sizler çok hakliymissiniz. Cuma günü sayenizde gözüm açıldı evet çok üzüldüm hakliydiniz her sekilde. Şuan tam diyet kafasi modundayim. Destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden.
Demekki bende yapabiliyormusum şuan kendime guvenim yerine geldi... sayenizde yanlışlarımi gördüm.Zipzip- ve E Elif_Eylul kaptanım hele sizlerin hakkınızi asla ödeyemem. Çok teşekkür ederim hepinize..
Günaydın kızlar
61 leri gördüm çok şükür inşallah cuma günü veda etmiş olurum
Günaydın sevgili takımdaşlarım hayırlı haftalar olsun hepimiz içinreglin etkisi olabilir belki cuma 61.6 bugün 62.6 +1 kilo cumaya toplarım kendimi insaAllah
Günaydın kizlar
Cuma 77.6
Bugün 77.9
Yemeye başlayınca artida geldi ..Bugün dikkat etmeye başlıyim artik
Kizlar çok güzel eksiler var tebrik ederimEvetttt kızlaryeni bir hafta bol motivasyon depoluyoruz
Ben de +400 çıktık çokta önemli değil cuma ne de olsa eksi olacak
Bende bayadir yapmadim. tüm malzemelerim var. maden suyu da çok. eşim bitirecek diye vermiyorDün hazırladığım Dukan biramiiçeceğim bugun
Teşekkür ederim tatlım İnşaAllah cumaya 62Süperrrrr beybi.
o kadaar eksiden sonra normal :)Evetttt kızlaryeni bir hafta bol motivasyon depoluyoruz
Ben de +400 çıktık çokta önemli değil cuma ne de olsa eksi olacak
Sen efsanesin zaten, yine yaparsın inanıyorum. bende başlayacağım bu günden sonra.Ben de. regli, sınavlar, Ramazan derken böyle oldu. Şu işlerim bitsin. Efsane bir dönüş yapacağım.Sen de başlarsın canım.
olur migi süper olur hatta. ben varım. akşam hatırlatalım birbirimize. gazlanmam lazım daDUYURU
Pazartesi ( bugünden itibaren ) İpsiz atlama yada ip atlama challenge yapalım mı ? Kızlar :) katılmak ister misiniz?
Cuma’ya kadar iftardan 1 saat sonra 21:00 yada 21:30 den sonra ip atlayalım sayısını siz belirleyeceksiniz
Günaydınlar
günaydınlar kızlaarrrGünaydın
Robottan geçirdim çok hoşuma gitmedi bence biraz cık ez koy çok hoş oluyor benim tatlı isteğimi gideriyorTamam canım bugün yapayım onu çünkü canım tatlı istiyor en azından sağlıklı tatlı yerim hatta ben onları robottan geçirip puding kıvamına getirsem daha lezzetli olur belki
Aynen canım stres yapmadım zaten sebebi belli sporda yaparım insaAllah gelen geldiği gibi gider
Dikkat ediyorum canım dün bi de 3 öğün oldu 2 kahvaltı tarzı onunda belki etkisi var su an canım tatlı istiyor nilay in dediği yoğurt ceviz ve hurmalı tarifi yapacağım o da geçer
İp atlama benim saç baş her yeri bir yere savuruyor ama yinede güzel fikirDUYURU
ben akşam iftardan sonra çocuğu uyutup ipimi alıp bahçede yapacagim inşallah çıkmadan buraya yazarim inşallaho kadaar eksiden sonra normal :)
Sen efsanesin zaten, yine yaparsın inanıyorum. bende başlayacağım bu günden sonra.
olur migi süper olur hatta. ben varım. akşam hatırlatalım birbirimize. gazlanmam lazım da
günaydınlar kızlaarrr
bende oyle kuzum gunduz takat yok aksam oruc acinca yemek namaz yatsi namazi teravih cüz saat oluyor 12 sonra yat 4 te kalk sahurKızlar kaç gündür spor yürüyüş hak getire. toparlanmam lazım.. ramazan beni çok düşürdü ya spor anlamında..
saat olarak uyamayabilirim o saatte iftar sofrasinda oluyoruz ama az da olsa katilmak isterim migimDUYURU
maydanozla limon kaynatıp içe bilirsin.Ananasli ciali yeşilçay aldım canım o ise yarar mı başka ne içeyim
bana uyar ben varımDUYURU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?