Ben de kaydettim tarifi..Benim oğlanda istiyor. ben genelde bu tarifi yapıyorum. evde olan malzemeleri ekliyorum. kolay oluyor
15 Dakikada Tavada Pizza - Nefis Yemek Tarifleri
15 Dakikada Tavada Pizza Tarifi nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Olsun canim eksiyle geldin cumaya dahada eksi gelirsin
Insallah canimmOlsun canim eksiyle geldin cumaya dahada eksi gelirsin
Ben günde 3 yada 4 hurma yiyorum yinede tartıya yansıyor canım sen bir tabak yemişinEki Görüntüle 2829411
Cuna 62.4
Pazartesi 62.6
Fark+200
Dün akşam çayın yanında 1 tabak hurma 1 tabak ceviz yedimZipzip-
+ gelmekten iyi
Uyuyakalmışım 5 buçukta tartıldım 72.3 güncel kilomRamazan da 3-4 gibi tartiliyoriz canim zaten
Harikasın canım bayıldım@birazhuzurdu2008Chedarice @Tutku44 Wilma11 Habinar motivasyonu düşük arkadaşlar için. Herkesi etiketlemedim o yüzden.
Oooo 80 batağına düşmüşüz, ekstra çabalaman lazım canım, hala ilk uyandığımda 80 görüyorum tartıda, resmen kabusCuma 80,4
Bugün :80,9
Hurma yeme ceviz yeme ne yiyeceğiz ya, aşırı tatlı ama hiç kilo aldırmayan şey var mıBen günde 3 yada 4 hurma yiyorum yinede tartıya yansıyor canım sen bir tabak yemişinher hurma 83 kalori artık gerisini sen hesapla birde ceviz sandığımız kadar masum değil 2 3 tane yeterli günde
Bu cuma kesin 79 u görmem lazımOooo 80 batağına düşmüşüz, ekstra çabalaman lazım canım, hala ilk uyandığımda 80 görüyorum tartıda, resmen kabus
Hurma yeme ceviz yeme ne yiyeceğiz ya, aşırı tatlı ama hiç kilo aldırmayan şey var mı
83 ne kız yüreğime indircenBen günde 3 yada 4 hurma yiyorum yinede tartıya yansıyor canım sen bir tabak yemişinher hurma 83 kalori artık gerisini sen hesapla birde ceviz sandığımız kadar masum değil 2 3 tane yeterli günde
Düzgün kalıp yok bedenlerin çoğu aynı kalıp olmuyor maalesefYa bende bu bedenleri anlamıyorum çoğu şeyin kalıbı farklı 29 beden kotumda oluyor 31 beden bazen 38 beden üst giyiyorum bazen 4
Çok yahşisin canım maaşAllah
Afiyet olsun.Tavuk göğsünü doğradım tepsiye çizdim patates havuç koydum hop firina sanirim ben sadece bunu yiyeceğim iftarda
Annem gibi konuştunOooo 80 batağına düşmüşüz, ekstra çabalaman lazım canım, hala ilk uyandığımda 80 görüyorum tartıda, resmen kabus
Hurma yeme ceviz yeme ne yiyeceğiz ya, aşırı tatlı ama hiç kilo aldırmayan şey var mı
O kadar düşük mü ya ama ben 83 diye biliyordum valla bilseydim 6 7 tane yerdim83 ne kız yüreğime indircen1 kuru hurma 20-30 kalori arası.
1 tabak çok olmuş tabi o ayrıda tatlı krizi nde saldırılacak ennuygun şey bence ,şekeri hızlı yükseltmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?