Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de kaydettim tarifi..
Benim küçük kızım da durmadan pizza ister..
O zaman yaparım ben de kızıma

Eki Görüntüle 2829411
Cuna 62.4
Pazartesi 62.6
Fark+200
Dün akşam çayın yanında 1 tabak hurma 1 tabak ceviz yedim Zipzip-
Ben günde 3 yada 4 hurma yiyorum yinede tartıya yansıyor canım sen bir tabak yemişin her hurma 83 kalori artık gerisini sen hesapla birde ceviz sandığımız kadar masum değil 2 3 tane yeterli günde

Cuma 80,4
Bugün :80,9
Oooo 80 batağına düşmüşüz, ekstra çabalaman lazım canım, hala ilk uyandığımda 80 görüyorum tartıda, resmen kabus
Ben günde 3 yada 4 hurma yiyorum yinede tartıya yansıyor canım sen bir tabak yemişin her hurma 83 kalori artık gerisini sen hesapla birde ceviz sandığımız kadar masum değil 2 3 tane yeterli günde
Hurma yeme ceviz yeme ne yiyeceğiz ya, aşırı tatlı ama hiç kilo aldırmayan şey var mı

83 ne kız yüreğime indircen1 kuru hurma 20-30 kalori arası.
1 tabak çok olmuş tabi o ayrıda tatlı krizi nde saldırılacak ennuygun şey bence ,şekeri hızlı yükseltmiyor.

Ya bende bu bedenleri anlamıyorum çoğu şeyin kalıbı farklı 29 beden kotumda oluyor 31 beden bazen 38 beden üst giyiyorum bazen 4
Düzgün kalıp yok bedenlerin çoğu aynı kalıp olmuyor maalesef
88 kiloyken 50 bedendim
48 de oluyordu şimdi bollaştı

Annem gibi konuştun Ye ama az ye güzelim mesela benim gibi dondurma yeme bugün

83 ne kız yüreğime indircen1 kuru hurma 20-30 kalori arası.
1 tabak çok olmuş tabi o ayrıda tatlı krizi nde saldırılacak ennuygun şey bence ,şekeri hızlı yükseltmiyor.
O kadar düşük mü ya ama ben 83 diye biliyordum valla bilseydim 6 7 tane yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…