- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Insallah biter sende rahatlarsin canimIyim şükür ❤
Ama hala evle sürünüyorum bitmedi gitti sanki dersin saray yapıyoruz
Ev düzenli olmayınca zor oluyor daa artık gelmeye başladılar bana
Birde beni düşün canım sendekinden 3 tane4 yaşındaki kızım bacagima kaydirak kullaniyor. oturuyorum bi koltukta. Anneye rahat yok
Umarım bir an önce biter canım sende düzene oturtursunIyim şükür ❤
Ama hala evle sürünüyorum bitmedi gitti sanki dersin saray yapıyoruz
Ev düzenli olmayınca zor oluyor daa artık gelmeye başladılar bana
Insallah biter sende rahatlarsin canim
Umarım bir an önce biter canım sende düzene oturtursun
Hayırlısı ile güle güle oturun canımİnşallah yaa çok sıkıldım bu durumdan bebekle zor oluyor ama hayırlısı bakalım
Neyseki boya isi kaldi bütçe baya zorladı bizi bakalim ne zaman yapilicak
İnşallah canım teşekkür ederimmHayırlısı ile güle güle oturun canım
Cok sukur canım benim koku tat gelmedi hala 4 ay olduCanım ya neler yaşamışsınız..
Çok şükür atlatmışsınız...
Şimdiki durumunuz nasıl??
Bir etkisi kaldı mı senin tat koku geldi mı??
Atlattik canim cok şükürBiran önce sağlıkla atlatırsıniz inşallah.
Yinedesen ara yap canımya dünden 600 gr artım vardı ya onu çok kafaya taktım bugün yersem sanki daha kilo alacakmışım gibi geliyor. iftarı beklersem belki biraz gider o artıdan.
sagol canimGeçmiş olsun canım
Günaydın kizlar
Kuzum bol su iç odemdir o.
Günaydın yavrular
Bi tane de bende var birakiyorum 20dk icinde zipliyorAhhh bu bebe uyursa hep sporumu sohbete ediyor
Ay kuzum valla bütün ev işlerim kalıyor banannede çare olmuyor çocuk durmayinca kadın napsinCok sukur canım benim koku tat gelmedi hala 4 ay oldu
Atlattik canim cok şükür
Yinedesen ara yap canım
sagol canim
Bi tane de bende var birakiyorum 20dk icinde zipliyor
Belki 6 aydan sonra düzelir bende büyük degisim oldu ilk 5 ay özellikle ne uyku ne ağlaması biterdi kucagimda gezerken bile kolikti aglardu cok şükür su halimize biraz büyüdükçe is yapabiliyor insan darisi sanaAy kuzum valla bütün ev işlerim kalıyor banannede çare olmuyor çocuk durmayinca kadın napsin
O zaman sıkı tutun diyeteTünaydın kizlar sabahtan temizlik yaptım yarin oğlumun online İngilizce var yarin ses yapamam seneye 1. Sinif olacak kardes kucuk ben yaz sonu hedefe ulasmaliyim yoksa hem 1 sinif hem diyet stresiyle bas edemem:)
Ay inşaallah valla düzen falan kalmadı bende böyle olunca insan da salıyorBelki 6 aydan sonra düzelir bende büyük degisim oldu ilk 5 ay özellikle ne uyku ne ağlaması biterdi kucagimda gezerken bile kolikti aglardu cok şükür su halimize biraz büyüdükçe is yapabiliyor insan darisi sana
Ac birakma kendini canim metoya yakıt lazımoruçlu degilim ama hiç bişi de yemedim sahurdan sonra..
Kuzuya ve Annesine başarılar❤Tünaydın kizlar sabahtan temizlik yaptım yarin oğlumun online İngilizce var yarin ses yapamam seneye 1. Sinif olacak kardes kucuk ben yaz sonu hedefe ulasmaliyim yoksa hem 1 sinif hem diyet stresiyle bas edemem:)
Karnabahar kabak ile buharda pişiyoryanına da yoğurt yallah
Kac yasinda minikKız uyumuyor çıldırıyorum
Ramazanda vücut su tutuyor. Gelen yemeği tutuyor.Yerimde saydığım için utaniyorum
Vaaavvv süper görünüyorsun@birazhuzurdu2008 @Cedarice @Tutku44Wilma11 @Habinar motivasyonu düşük arkadaşlar için. Herkesi etiketlemedim o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?