Tam soracaktım.3000 ceza ve 1183 adım
Hep yürüyeceğim deyip kandırıyorsun beni.Bugün işten çıkınca pazara kadar yürüyeceğim 10 bin adım tamamlaya çalışacağım
bugün işteyim evde yürüyemiyorum ev iş çocuk güç. yogunluk.Hep yürüyeceğim deyip kandırıyorsun beni.
Kör oldu canım gözüGeçmiş olsun kıyamam ben yavruma ne kadar canı acımıştır insaAllah iyileşir canım
Sağol canımÇok geçmiş olsun.
O 1 gözü canım beyaz olanAyyy gercekten mi...nasil oldu...2 gözü birden mı
Ne kusuru tatlım.bugün işteyim evde yürüyemiyorum ev iş çocuk güç. yogunluk.kusura bakma
Yemek olayı bgece uyumamak bana da iyi gelmedi. Geçmiş olsun canim. Bence bir süre hiç spor yapma.Reglim bitsin...geri donucem sahalara....oruc gibi hic bir şey yemiyorum ama sahur yapmadan 1 de yiyip yatıyoruz...üstüste yemek hic iyi gelmedi bana...
Dizim hala agriyo gecmedi bi türlü cok hareketli videolara yapmicam zorluyorum sanirim...bugün fiyoterapiste gidip soracağım bi gostereyim bakalim
Çok adim atamiyorum bu ara. Attiklarimin da cogu telefon yanımda olmadığı için sayılmıyor o yuzden az oluyo böyle adim sayım3.000 görünce beyin cezaya odaklanmış.Pardon canım benim.
Sagol canim...bugun ins bi fizyoterapist e gosterecegim inş ciddi bi sey yoktur... burdaki yarismalari gorunce dayanamiyorum ama hic iyibir gelmiyo bana onu anladım...artik pilatese devam.edecegim...Yemek olayı bgece uyumamak bana da iyi gelmedi. Geçmiş olsun canim. Bence bir süre hiç spor yapma.
Gecmis olsun canimO 1 gözü canım beyaz olan
Gecmis olsun canim dikkat et kendine dizinde sıkıntı varsa zaten hoplayip ziplamali sporlar neden yapiyosunReglim bitsin...geri donucem sahalara....oruc gibi hic bir şey yemiyorum ama sahur yapmadan 1 de yiyip yatıyoruz...üstüste yemek hic iyi gelmedi bana...
Dizim hala agriyo gecmedi bi türlü cok hareketli videolara yapmicam zorluyorum sanirim...bugün fiyoterapiste gidip soracağım bi gostereyim bakalim
Kötü olmuş yazık ya.ben severim ama çok korkuyorumGözü bayağı kötü olmuş canım damla sıkıyoruz ağrımasın diye teşekkür ederimEki Görüntüle 2834515 canım thorgüzel oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?