Eva leslie yada disarda yuruyus bile yapsam agri olusuyo...yaparken sikinti yok..ama sonrasinda egilip kalkarken zorlaniyorum..kaslarim tutulmus gibi ağrıyoGecmis olsun canim dikkat et kendine dizinde sıkıntı varsa zaten hoplayip ziplamali sporlar neden yapiyosun
Git bakalim canim nedicek dr. Bizede haber ver olurmuEva leslie yada disarda yuruyus bile yapsam agri olusuyo...yaparken sikinti yok..ama sonrasinda egilip kalkarken zorlaniyorum..kaslarim tutulmus gibi ağrıyo
Ederim tabi canim...saglik her seymis...eskiden vaktim yok spor yapmaya canim istemiyo derken..şimdi agrim olmasada 15 dk da olsa spor yapsam diyorumGit bakalim canim nedicek dr. Bizede haber ver olurmu
Canım benim burası olmasa kesin şuan fazlasını almıştim . Sorumluluk dizginliyor akşamları çok zorlanıyorum spora başlamam lazımKiz hastalikla verdiğini hemenn alışverirsin allah esirgesin dikkat et emzirmede bitti kafadan 300 cal kaybin var
Evet cuma cok guzeldi ama odulun limitini de almışsın
Corbaya ekmek dograyan bi anneannem kaldi sanıyordumgece nugget ye aksam corbaua ekmek doğra 7 köfte ile 1 kepce bulguru yuvarla mideye yarin tartida ne çıkacaksın bakalim tepende bekliyorum :)
Afiyet olsun canim
Olamam ama olsamda ödül yok sonra arti olurum :)
Ara cok olmus oylen 1.5 süt grubu , 2meyve 1 dlm ekmek yemissin aralsr mümkünse max 200 cal olmak zorunda canim
Afiyet olsun canim , henuz gec degil patlat bir spor
Afiyet olsun canim
Kiz gece gece sirdan mikalorisini ve yağlı mıdır hic bilmiyorum sakatat oldugu icin bence sende 3000 hoppala yap sonuçta listede mezuniyet kovalıyorsun
Afiyet olsun canım
Aslinda sebze ramazanda bağırsak dostu
Afiyetle taze mezun
Bugun pide yetmemissin :) guzel menu afiyet olsun
Günaydın tatlııımmGunaydin güzel bir hafta olsun insAllah
afiyet olsun canımDünkü menüm
Sahur 4:20
Ezana 15 dk kala
Bi dilim çavdar ekmek üzeri
Krem zeytin ezmesi yedim çay içtim eşim hazirladı sahuru hergün eşim hazirliyor maalesef
İfrar 19:55
Bi kase ezogelin çorbası
1 adet dolmalık biber yoğurtla
Salata
Ara bi bardak kefir
Su: 2 lt
Spor : 4183 adım
10 dk eva dansi yapmaya çalıştım
Eki Görüntüle 2834571
Günaydın canımmmHerkese günaydın.
Günaydın canımmGünaydın
günaydınnnnGünaydın.....
Geçmiş olsun canım.Reglim bitsin...geri donucem sahalara....oruc gibi hic bir şey yemiyorum ama sahur yapmadan 1 de yiyip yatıyoruz...üstüste yemek hic iyi gelmedi bana...
Dizim hala agriyo gecmedi bi türlü cok hareketli videolara yapmicam zorluyorum sanirim...bugün fiyoterapiste gidip soracağım bi gostereyim bakalim
Evet kontrol tartımız var bugün. Niyetli değilsen eğer kayısı çayı işe yarıyor. deneyebilirsinBugun kontrol tartisi var dimi. 2 gündür tuvalet sıkıntısı cekiyorum ve tartiya cikmaya korkuyorum kendimi cok şiş hissediyorumm
Canim ben önceki senelerden bir rutin olusturmustum kendime hatta normalde 1 saatlik bi pilates rutinim vardi ama artik o kadar vaktim olmuyor. Video olarak da ebru sallı ebru karaduman ve instagramdan bircok sayfadan hareketleri yapiyordum en cok nazliilme sayfasi ve pilates annesi var o sayfalardan cok yardim almıştım tavsiye ederim. Bir de benim ablam pilates eğitmeni ondan da bildigim hareketleri de ekliyorum. Onerdigim sayfalara bakarsan canm guzel hareketler bulabilirsin
Çok memnunum canim almani tavsiye ederim evet bagdatE Elif_Eylul canım sen bi çay almıştın bağdattı galiba markası geldi mi? memnun musun?
Günaydın kızlar
Geçmiş olsun canım umarım negatiftir.3 üncü gün bugün belirti olursa gel dediler
Günaydın kızlar
Mutlu haftalar
Günaydın kızlar
Günaydın, güzel bir hafta olsun.
Bu hafta birincilik bizim takımın olsuuun.
Hadi 6.takım 1. olmak için tam gaz devaaaam
Günaydın kizlar
Günaydın kıslar günümüz bereketli ve aydınlık olsun muhteşem bir hafta olsun bizim için
Günaydın herkese
Gunaydin güzel bir hafta olsun insAllah
Herkese günaydın.
Günaydın
Günaydın.....
Günaydın kızlarSagol canim...bugun ins bi fizyoterapist e gosterecegim inş ciddi bi sey yoktur... burdaki yarismalari gorunce dayanamiyorum ama hic iyibir gelmiyo bana onu anladım...artik pilatese devam.edecegim...
Afiyet olsun canım kremalimiHayırlı sabahlar
Dünkü menüm
Sahur
1 yumurta
2 dilim tb ekmeği
2 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık
İftar
1 kepçe şehriyeli yoğurt çorbası
1 tabak kremalı mantar soslu tavuk (1 pirzola 1 kanat)
1,5 lt su
61 dk eva 427
6500 adım 195
622 pEki Görüntüle 2834607
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
NevetAfiyet olsun canım kremalimi
Sagol canim bende ebru karaduman ve pilates annesi yapiyordum...Canim ben önceki senelerden bir rutin olusturmustum kendime hatta normalde 1 saatlik bi pilates rutinim vardi ama artik o kadar vaktim olmuyor. Video olarak da ebru sallı ebru karaduman ve instagramdan bircok sayfadan hareketleri yapiyordum en cok nazliilme sayfasi ve pilates annesi var o sayfalardan cok yardim almıştım tavsiye ederim. Bir de benim ablam pilates eğitmeni ondan da bildigim hareketleri de ekliyorum. Onerdigim sayfalara bakarsan canm guzel hareketler bulabilirsin
Amann sorma niye girdim.bende bilmiyorum...yarisma olunca dayanamiyorum...geçer diye bekliyorum hep...Geçmiş olsun canım umarım negatiftir
Günaydın kızlarcanim sen niye ip atlama yarısına girdin ki dizin iyi değilse
Bence de bir görüş terapist ile umarım iyi gelirSagol canim bende ebru karaduman ve pilates annesi yapiyordum...
Amann sorma niye girdim.bende bilmiyorum...yarisma olunca dayanamiyorum...geçer diye bekliyorum hep...
Niyetli degilim canm ama kayısı çayım da yoktu evdeGünaydın tatlııımm
afiyet olsun canım
Günaydın canımmm
Günaydın canımm
günaydınnnn
Geçmiş olsun canım.
Evet kontrol tartımız var bugün. Niyetli değilsen eğer kayısı çayı işe yarıyor. deneyebilirsin
Sen yaparsın canımGünaydın canlar
Kilo bildirimi yapıp dışarı cikicam mutfak alışverişi yapmam lazım
Cuma 77
Bugün 77.5
Artiyi atıp eksiye gecicegimin sözünü verebilirim
Teşekkür ederim canım bakayım bendeÇok memnunum canim almani tavsiye ederim evet bagdat
afiyet olsun canımHayırlı sabahlar
Dünkü menüm
Sahur
1 yumurta
2 dilim tb ekmeği
2 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık
İftar
1 kepçe şehriyeli yoğurt çorbası
1 tabak kremalı mantar soslu tavuk (1 pirzola 1 kanat)
1,5 lt su
61 dk eva 427
6500 adım 195
622 pEki Görüntüle 2834607
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
o da olur canım bence. suya ıslatıp suyu içiyorlar kayısıyı da yiyorlar hatta bide öyle deneyebilirsin.Niyetli degilim canm ama kayısı çayım da yoktu evdenormal kuru kayisi deniyim canm
O yüzden adım yarışması yapalım dedik. (Kimse zorlanmasın. ) Diğer yarışmalarda hep sıkıntı oluyor.Sagol canim...bugun ins bi fizyoterapist e gosterecegim inş ciddi bi sey yoktur... burdaki yarismalari gorunce dayanamiyorum ama hic iyibir gelmiyo bana onu anladım...artik pilatese devam.edecegim...
Güzel canm onlarin hareketleri. Mesela ben tümvucut icin yapıyorum hareketleri özellikle hangi bolgem sorunlu ise o bolgeler icin biraz daha fazla yapmaya çalışıyorumSagol canim bende ebru karaduman ve pilates annesi yapiyordum...
Amann sorma niye girdim.bende bilmiyorum...yarisma olunca dayanamiyorum...geçer diye bekliyorum hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?