Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canim dikkat et kendine dizinde sıkıntı varsa zaten hoplayip ziplamali sporlar neden yapiyosun
Eva leslie yada disarda yuruyus bile yapsam agri olusuyo...yaparken sikinti yok..ama sonrasinda egilip kalkarken zorlaniyorum..kaslarim tutulmus gibi ağrıyo

Eva leslie yada disarda yuruyus bile yapsam agri olusuyo...yaparken sikinti yok..ama sonrasinda egilip kalkarken zorlaniyorum..kaslarim tutulmus gibi ağrıyo
Git bakalim canim nedicek dr. Bizede haber ver olurmu

Git bakalim canim nedicek dr. Bizede haber ver olurmu
Ederim tabi canim...saglik her seymis...eskiden vaktim yok spor yapmaya canim istemiyo derken..şimdi agrim olmasada 15 dk da olsa spor yapsam diyorum

Canım benim burası olmasa kesin şuan fazlasını almıştim . Sorumluluk dizginliyor akşamları çok zorlanıyorum spora başlamam lazım

Gunaydin güzel bir hafta olsun insAllah
Günaydın tatlııımm
afiyet olsun canım
Herkese günaydın.
Günaydın canımmm
Günaydın canımm
günaydınnnn
Geçmiş olsun canım.
Bugun kontrol tartisi var dimi. 2 gündür tuvalet sıkıntısı cekiyorum ve tartiya cikmaya korkuyorum kendimi cok şiş hissediyorumm
Evet kontrol tartımız var bugün. Niyetli değilsen eğer kayısı çayı işe yarıyor. deneyebilirsin

T Titizz1 canim seni hep pilates yaptigini görüyoru.bana video önerir misin
Canim ben önceki senelerden bir rutin olusturmustum kendime hatta normalde 1 saatlik bi pilates rutinim vardi ama artik o kadar vaktim olmuyor. Video olarak da ebru sallı ebru karaduman ve instagramdan bircok sayfadan hareketleri yapiyordum en cok nazliilme sayfasi ve pilates annesi var o sayfalardan cok yardim almıştım tavsiye ederim. Bir de benim ablam pilates eğitmeni ondan da bildigim hareketleri de ekliyorum. Onerdigim sayfalara bakarsan canm guzel hareketler bulabilirsin

Günaydın kızlar

3 üncü gün bugün belirti olursa gel dediler
Geçmiş olsun canım umarım negatiftir.
Günaydın kızlar
Mutlu haftalar

Günaydın kızlar

Günaydın, güzel bir hafta olsun.

Bu hafta birincilik bizim takımın olsuuun.

Hadi 6.takım 1. olmak için tam gaz devaaaam

Günaydın kizlar

Günaydın kıslar günümüz bereketli ve aydınlık olsun muhteşem bir hafta olsun bizim için

Günaydın herkese

Gunaydin güzel bir hafta olsun insAllah

Herkese günaydın.

Sagol canim...bugun ins bi fizyoterapist e gosterecegim inş ciddi bi sey yoktur... burdaki yarismalari gorunce dayanamiyorum ama hic iyibir gelmiyo bana onu anladım...artik pilatese devam.edecegim...
Günaydın kızlar canim sen niye ip atlama yarısına girdin ki dizin iyi değilse

Sagol canim bende ebru karaduman ve pilates annesi yapiyordum...
Geçmiş olsun canım umarım negatiftir

Günaydın kızlar canim sen niye ip atlama yarısına girdin ki dizin iyi değilse
Amann sorma niye girdim.bende bilmiyorum...yarisma olunca dayanamiyorum...geçer diye bekliyorum hep...

Amann sorma niye girdim.bende bilmiyorum...yarisma olunca dayanamiyorum...geçer diye bekliyorum hep...
Bence de bir görüş terapist ile umarım iyi gelir bir daha atlama zıplama gibi sporlar yapma canım diz diz kapağı çok önemli.

Niyetli degilim canm ama kayısı çayım da yoktu evde normal kuru kayisi deniyim canm

Günaydın canlar
Kilo bildirimi yapıp dışarı cikicam mutfak alışverişi yapmam lazım
Cuma 77
Bugün 77.5
Artiyi atıp eksiye gecicegimin sözünü verebilirim
Sen yaparsın canım
Çok memnunum canim almani tavsiye ederim evet bagdat
Teşekkür ederim canım bakayım bende
afiyet olsun canım
Niyetli degilim canm ama kayısı çayım da yoktu evde normal kuru kayisi deniyim canm
o da olur canım bence. suya ıslatıp suyu içiyorlar kayısıyı da yiyorlar hatta bide öyle deneyebilirsin.

Sagol canim...bugun ins bi fizyoterapist e gosterecegim inş ciddi bi sey yoktur... burdaki yarismalari gorunce dayanamiyorum ama hic iyibir gelmiyo bana onu anladım...artik pilatese devam.edecegim...
O yüzden adım yarışması yapalım dedik. (Kimse zorlanmasın. ) Diğer yarışmalarda hep sıkıntı oluyor. Yarışmalar spora teşvik için yapılıyor ama maalesef istenmeyen sonuçlar da çıkıyor.
Ne yapacağız bilmiyorum.

Güzel canm onlarin hareketleri. Mesela ben tümvucut icin yapıyorum hareketleri özellikle hangi bolgem sorunlu ise o bolgeler icin biraz daha fazla yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…