Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar
işyeri esnek ve dönüşümlü çalışmaya geçtiği için buraya sık sık takip etmeyebilirim. lütfen beni mazur görün. akşam girerim.
işler acayip yogunlaştı. hiç yerimden kıpırdayamiyorum
havada iyi degil. ruh halim karışık..
bide vitamin almak istiyorum kilo aldiracak diye korkuyorum.
vitamin ekskiliği çok çektim. b12 vitamin demir ekskiliği gibi .
elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum.

Doktor kontrolunde vitaminler kullanabilirisin sen burdan kopunca umarim kilo almazsin buraya yazmicaksin diyede yemek yemeye çalışma sakın gözum üstunde 7lere iniceksin

Adım yarışması daha iyi oluyor canım doğru. Yapabilenler istediği hareketi yapıyor zaten. Adım atmaya teşvik etmek grupta bence çok iyi.
selam canım kolay gelsin.

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Pilavi evde kim yapiyoki baska
Sağol canım kayinvalidemdeydik ya yemekte normalde kendi evinde o yapar ama dün aksam ben yaptım baget tavuğun suyundan yaptım annem suya tuz atmış bende pilava attım o tuzlu oldu dedi bende olmaz dedim aksam o yüzden bı çatal tadına baktım gayet tadında olmuştu . Yani biz zaten altlı ustluyuz öyle oturmam kendi evim gibi yemeğini de yaparım yeri gelir evin işini de yaparım.

Geçmiş olsun canım dikkat et lütfen ben bana uymayan sporları yapamıyorum mesela kendimi zorlarsam pilin biter en iyisi yuruyus

Heee simdi anladim sen ben yaptim deyince evdeki yemekleri esinmi yapiyo dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…