İnşallah geçer.Sagol canim bende ebru karaduman ve pilates annesi yapiyordum...
Amann sorma niye girdim.bende bilmiyorum...yarisma olunca dayanamiyorum...geçer diye bekliyorum hep...
Doktor kontrolunde vitaminler kullanabilirisin sen burdan kopunca umarim kilo almazsin buraya yazmicaksin diyede yemek yemeye çalışma sakın gözum üstunde 7lere iniceksinselam kızlar
işyeri esnek ve dönüşümlü çalışmaya geçtiği için buraya sık sık takip etmeyebilirim. lütfen beni mazur görün. akşam girerim.
işler acayip yogunlaştı. hiç yerimden kıpırdayamiyorum
havada iyi degil. ruh halim karışık..
bide vitamin almak istiyorum kilo aldiracak diye korkuyorum.
vitamin ekskiliği çok çektim. b12 vitamin demir ekskiliği gibi .
elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum.
O göbekli benim Eva yapmaya çalışırken benTALITA CORPO FIT, Instagram: "Bora detonar a gordura 💪🔥 siga👉🏼 @dicas__saudaveis__"
9,099 likes, 83 comments - talita.corpofit, April 14, 2021: "Bora detonar a gordura 💪🔥 siga👉🏼 @dicas__saudaveis__".www.instagram.com
M MissHayaLet
Adım yarışması daha iyi oluyor canım doğru. Yapabilenler istediği hareketi yapıyor zaten. Adım atmaya teşvik etmek grupta bence çok iyi.O yüzden adım yarışması yapalım dedik. (Kimse zorlanmasın. ) Diğer yarışmalarda hep sıkıntı oluyor.Yarışmalar spora teşvik için yapılıyor ama maalesef istenmeyen sonuçlar da çıkıyor.
Ne yapacağız bilmiyorum.
selam canım kolay gelsin.selam kızlar
işyeri esnek ve dönüşümlü çalışmaya geçtiği için buraya sık sık takip etmeyebilirim. lütfen beni mazur görün. akşam girerim.
işler acayip yogunlaştı. hiç yerimden kıpırdayamiyorum
havada iyi degil. ruh halim karışık..
bide vitamin almak istiyorum kilo aldiracak diye korkuyorum.
vitamin ekskiliği çok çektim. b12 vitamin demir ekskiliği gibi .
elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum.
Ayy çok güzel göbekli japonlar dans ediyo eva gibi düsünGöremiyorum.
Hayal edip güleyim ben.Ayy çok güzel göbekli japonlar dans ediyo eva gibi düsün
O kadın ben olmalıyımTALITA CORPO FIT, Instagram: "Bora detonar a gordura 💪🔥 siga👉🏼 @dicas__saudaveis__"
9,099 likes, 83 comments - talita.corpofit, April 14, 2021: "Bora detonar a gordura 💪🔥 siga👉🏼 @dicas__saudaveis__".www.instagram.com
M MissHayaLet
Sağol canım kayinvalidemdeydik ya yemekte normalde kendi evinde o yapar ama dün aksam ben yaptım baget tavuğun suyundan yaptım annem suya tuz atmış bende pilava attım o tuzlu oldu dedi bende olmaz dedim aksam o yüzden bı çatal tadına baktım gayet tadında olmuştu . Yani biz zaten altlı ustluyuz öyle oturmam kendi evim gibi yemeğini de yaparım yeri gelir evin işini de yaparım.Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Pilavi evde kim yapiyoki baska
Geçmiş olsun canım dikkat et lütfen ben bana uymayan sporları yapamıyorum mesela kendimi zorlarsam pilin biter en iyisi yuruyusReglim bitsin...geri donucem sahalara....oruc gibi hic bir şey yemiyorum ama sahur yapmadan 1 de yiyip yatıyoruz...üstüste yemek hic iyi gelmedi bana...
Dizim hala agriyo gecmedi bi türlü cok hareketli videolara yapmicam zorluyorum sanirim...bugün fiyoterapiste gidip soracağım bi gostereyim bakalim
Heee simdi anladim sen ben yaptim deyince evdeki yemekleri esinmi yapiyo dedimSağol canım kayinvalidemdeydik ya yemekte normalde kendi evinde o yapar ama dün aksam ben yaptım baget tavuğun suyundan yaptım annem suya tuz atmış bende pilava attım o tuzlu oldu dedi bende olmaz dedim aksam o yüzden bı çatal tadına baktım gayet tadında olmuştu . Yani biz zaten altlı ustluyuz öyle oturmam kendi evim gibi yemeğini de yaparım yeri gelir evin işini de yaparım.
Afiyet olsunHayırlı sabahlar
Dünkü menüm
Sahur
1 yumurta
2 dilim tb ekmeği
2 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık
İftar
1 kepçe şehriyeli yoğurt çorbası
1 tabak kremalı mantar soslu tavuk (1 pirzola 1 kanat)
1,5 lt su
61 dk eva 427
6500 adım 195
622 pEki Görüntüle 2834607
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Ha yok canım asla yapmaz geçen bı halıyı süpürdü o bide yıllar önce bezelye ayıklamistiHeee simdi anladim sen ben yaptim deyince evdeki yemekleri esinmi yapiyo dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?