Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen yaparsın canım

Teşekkür ederim canım bakayım bende

afiyet olsun canım

o da olur canım bence. suya ıslatıp suyu içiyorlar kayısıyı da yiyorlar hatta bide öyle deneyebilirsin.
Inßaallah canım elimden geleni yaicam

Bence de bir görüş terapist ile umarım iyi gelir bir daha atlama zıplama gibi sporlar yapma canım diz diz kapağı çok önemli.

Yarisma cok iyi oluyor...insani tesvik ediyo...hata bende durumu hep gecici olarak kas tutulması diye gördüğüm icin her delikten çıktım yarisma diye.. bundan sonra daha dikkatli olacagim

Pazrtesi kontrol tartı bildirimim 64.00 cuma 63.60di.
Cumaya kadar telafi edecegim insallah
Sporumu cok yapamadim ve tuvalet sorunu sanırım etkiledi bu arada niyetli degilim ama bu saatr kaldi bildirimim kusura bakmayin sabah kahvalti yapamadigimdan öğle yemeginden önce tartıldım eksi cikar mi ki diye de olmadi
Zipzip- E Elif_Eylul

Pazrtesi kontrol tartı bildirimim 64.00 cuma 63.65di.
Cumaya kadar telafi edecegim insallah
Sporumu cok yapamadim ve tuvalet sorunu sanırım etkiledi bu arada niyetli degilim ama bu saatr kaldi bildirimim kusura bakmayin sabah kahvalti yapamadigimdan öğle yemeginden önce tartıldım eksi cikar mi ki diye de olmadi
Zipzip- E Elif_Eylul

Artiyi eksiye çevirceksin cumaya eminim canim stres yapma

Eki Görüntüle 2834832

Chedarice 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (710. Etap) : 94,00
Bitiş Kilosu (723. Etap) : 77,10
Verilen Toplam Kilo : 16,90
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,98%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,28%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.207

Sevgili Cedarice 16 Ocak 2021 (710. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 713. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 23 Nisan 2021 (723. etap) tarihinde toplamda 16,9 kilo vermiş olarak ve 75 kilo olan hedefini 89% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

Chedarice karnen hazir tekrar tebrik ediyorum

canım tuvalet çok etkiliyor. kayısı ile destekle kendini. yada şalgam suyu iç beni tuvalete çıkarıyor seni de çıkarır belki

Chedarice tebrik ederim canım.. ama daha fazlasını vermek için bizimle kal lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…