- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Iyi gene onu yapmisHa yok canım asla yapmaz geçen bı halıyı süpürdü o bide yıllar önce bezelye ayıklamisti
Sağol canımAa canım çok üzüldüm gerçekten
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim
Çok sadık aslında sevmek için üstüne zıplıyo şımarık birazKötü olmuş yazık ya.ben severim ama çok korkuyorum
Inßaallah canım elimden geleni yaicamSen yaparsın canım
Teşekkür ederim canım bakayım bende
afiyet olsun canım
o da olur canım bence. suya ıslatıp suyu içiyorlar kayısıyı da yiyorlar hatta bide öyle deneyebilirsin.
Bence de bir görüş terapist ile umarım iyi gelirbir daha atlama zıplama gibi sporlar yapma canım diz diz kapağı çok önemli.
Yarisma cok iyi oluyor...insani tesvik ediyo...hata bende durumu hep gecici olarak kas tutulması diye gördüğüm icin her delikten çıktım yarisma diye.. bundan sonra daha dikkatli olacagimO yüzden adım yarışması yapalım dedik. (Kimse zorlanmasın. ) Diğer yarışmalarda hep sıkıntı oluyor.Yarışmalar spora teşvik için yapılıyor ama maalesef istenmeyen sonuçlar da çıkıyor.
Ne yapacağız bilmiyorum.
Artiyi eksiye çevirceksin cumaya eminim canim stres yapmaPazrtesi kontrol tartı bildirimim 64.00cuma 63.60di.
Cumaya kadar telafi edecegim insallah
Sporumu cok yapamadim ve tuvalet sorunu sanırım etkiledibu arada niyetli degilim ama bu saatr kaldi bildirimim kusura bakmayin sabah kahvalti yapamadigimdan öğle yemeginden önce tartıldım eksi cikar mi ki diye de olmadi
Zipzip- E Elif_Eylul
canım tuvalet çok etkiliyor. kayısı ile destekle kendini. yada şalgam suyu iç beni tuvalete çıkarıyor seni de çıkarır belkiPazrtesi kontrol tartı bildirimim 64.00cuma 63.60di.
Cumaya kadar telafi edecegim insallah
Sporumu cok yapamadim ve tuvalet sorunu sanırım etkiledibu arada niyetli degilim ama bu saatr kaldi bildirimim kusura bakmayin sabah kahvalti yapamadigimdan öğle yemeginden önce tartıldım eksi cikar mi ki diye de olmadi
Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2834832
Chedarice 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (710. Etap) : 94,00
Bitiş Kilosu (723. Etap) : 77,10
Verilen Toplam Kilo : 16,90
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,98%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,28%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.207
Sevgili Cedarice 16 Ocak 2021 (710. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 713. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 23 Nisan 2021 (723. etap) tarihinde toplamda 16,9 kilo vermiş olarak ve 75 kilo olan hedefini 89% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Chedarice karnen hazir tekrar tebrik ediyorum
Geldim canım
Sizinleyim cnm, biraz maratonu yavaşlatmaj istedim, bayram sonu hızlanırım, diğet bayrama kadar
TövbeeeeGeldim canım
Pazara gidip geldik sonra geri uyudum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?