- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Anlıyorum zilancığım, ben bu konularda dikbaşlıyım çok, kendime doğru geliyorsa feriştahını karıştırtmıyorum, zaten ayrılırken dediki bana, ''çok seviyorum seni, sevgi bitmedi ama ilişki bitti, bundan sonra evleneceğin insanın ve ya görüştüğün insanın sözünü dinle olurmu, benimkini asla dinlemiyorsun''anlıyorum neyse yapacak birşey yok
olabilir canım . Akşam salak görümceme sinir oldum . çorap istedi benden ben giyiyorum 36 numara ayakkabı o giyiyor 40 numara benim çoraplar sana olmaz yılmazınkileri vereyim dedim . Seninlede ne bedenimiz uyuyor ne çoraplarımız ne ayakkabılarımız neyse ilerde kilo alırsan beraber giyiniriz dedi . Bende o günleri hiçbir zaman göremeyeceksin dedim . Hamile kalınca artık diyor . Gerizekalı ya tamammül sınırlarımı aşıyor artık .
sen mi doğrusunu yapıyosun biz mi karar veremiyorum bazen gözdoşum :97:
çatlıyo kıskançlıktan
ayyy hayret birşey ya sen başkalarının kıyafetini istiyormusun sanki, bu kadın neden böyle daha öncede senin kıyafetlerden istemişti nişanlıyken dimi, hatırladım bak şimdi, kıskançlığından yapıyor nazlım, sen sakın ona hiddetlenip terslenme, gülerek gülerek söyleki o zaman daha çok kudursun, bak sabah sabah ne sinir oldum şimdi hasbinallah
yok canım tatil dönüşü odadaki sepette duran kıyafetlerimi karıştırmıştı giymek için . Evlenmeden öncede artık beraber giyiniriz diyordu ... Ya ben sırf ona inat 48 kiloda olurum hamileliğimde monti bile yaparım . Dün eşim ve kuzeni çok üstüne gitti çok kilo almışsın diye hasetinden çatladı zaten . Bu akşamda bizde malesef
ahahahaha oyyy kıyamam yaa sabah sabah güldürdün beni nazlışım, rabbimde senin yüzünü güldürsün,kaynana-görümce ikilisini senden uzak tutsun, hey allahım demek 48 kilo olup hamileliğinde monti yapacaksınçatlayıp sana sataşıyor işte, bu akşam hiç sinirlenme nazlım hatta eğlen söylediklerine, meyve veren ağaç taşlanır hep
bende kendi kendimi yaktım az önce :78:.eşime dedimki biz topic olarak çekiliş yapacagız topic ne yaa dedi işte kk dedim sen bilirsin dedi tam giderken bazı aqrkadaşların eşi izin vermiyormuş ne olabilirki dedim ne sakıncası var anlayamadım dedim döndü bana internet herşey olabilir arkadaşlarından zarar değil de ama site yönetimi özel mesajları görüyordur ne malum sahibinin erkek olmadıgı yok hediyemi istiyorsun istiyorsan ben alırım ayyy bayılttı benisonrada gittiiii
Çooooooooook güzeeeeeeeeeeeel, deniz bugünün madalyasını sana takmak istiyorum, gel yaklaş bana hayatım :82::94:
nazcım benim görümcem hep 96 kiloydu bense 75 sonra o eşiyle problemleri falan derken 72 ye düştü bende ilaçlar sigarayı bırakttım saldım derken 86 oldum.şimdi o 75 ben 68 ama hiç aramızda böyle kıskançlık olmadı yani bu denli rahatsız edici.hatta bayramda bana bakıp bakıp gıcık git gözüm görmesin manken oldun falan diye takılıyordu çok şükür 2 görümcemlede çok iyi anlaşırız.ama maalesef ben görümce olarak aynı ilişkiyi gelinimizle kuramıyorumdenedim olmuyor ilişkilerde güven çok önemli benim için
kızlar ya benim canım hiçbirşey yemek istemiyor nedense bişeylerden 2-3 çatal bişey alıyorum ama sonrasında canım yemek istemiyor . sabah 3 adet kuru inciri zar zor yedim . ne oluyor bana böyle
günaydun cnm eee ne yapiyim safiiiişşşş benim bir günahım yokhep bu mirayın suçu o hep araba hep araba diyince bende ev dedum cancazım çokmu demişim kızzz Allah gözümüzü doyursun dimi kızzz :)))valla kocişler konusuna gelince dedimya cins işte ne diycen çok tuhaf huyları var boşunamı bu hallere düştüm kızzz açtırma şimdi ağzımı neyse boş ver amaaann ne hali varsa görsün yoktu zaten evde daha demedim bugün gelcek eşref saatini bulunca söylerim yoksa diyemem eşşek saatinde söyleyince hepten eşşekleşiyo benide dellendiriyo yine bozdu ağzımı yavv ben ne mulayim bir karıydım hiç ağzını bozmayan biriydim çok kibardım :26: insan ne hallere düşüyo :44:
günaydın çıtır
günaydın fıstıklar
safişçik eşimin kk'dan falan haberi yok ,ben sizi tanıyorum ama tanımıyor tabi haliyle internetten tanıştığım birine adresimi vermemi hoş karşılamaz
sağlık olsun
evli olunca gözdem adamlar herşeye izin vermiyorlar güzelim mesela ben buraya bilgilerimi yazarken
bana sakın nerde oturduğumu yazma demişti sanal ortamda herşey olabilir demişti nelerle karşılaşıyoruz dedi neden diye sorduğumda herşeyi bilmen gerekmiyor bir bildiğim varki söylüyorum dedi
olabilir canım . Akşam salak görümceme sinir oldum . çorap istedi benden ben giyiyorum 36 numara ayakkabı o giyiyor 40 numara benim çoraplar sana olmaz yılmazınkileri vereyim dedim . Seninlede ne bedenimiz uyuyor ne çoraplarımız ne ayakkabılarımız neyse ilerde kilo alırsan beraber giyiniriz dedi . Bende o günleri hiçbir zaman göremeyeceksin dedim . Hamile kalınca artık diyor . Gerizekalı ya tamammül sınırlarımı aşıyor artık .
şuanda çekilişe katılan 5 kişi var
gözdoş
safiş
miray
narin
ben
1 kişi daha olsa onaylayan tam 6 kişi oluyoruz ozaman eşitlenecek durum
sen mi doğrusunu yapıyosun biz mi karar veremiyorum bazen gözdoşum :97:
herkese günaydın yarın cumaaa ben acayip heyecanlıyıminşallah hepimizin yüzü güler baskülde 67.900 de olsa artık 67 rakamını görmek istiyorummm
hemen dünkü menümü veriyorum
evden çıkmadan 1 kuru incir
kahvaltı:1 dilim t.bugday ekmeği-1kk peynir-4zeytin-1 küçük süt
öğle :fırında alabalık-salata
ara :şekersiz kahve-3 diyet bisküvi
ara :1 mandalina
akşam : 2çiğköfte-5 yemek kaşıgı etyemeği-ayran-salata-2 ısırık lavaş(dışarda yedik böyle anca kurtuldum)
1.5 lt su 2 fincan yeşilçay-1 fincan bögürtlen 1 fincanda rezene çayı
kızlar bana müsade ben mutfak temizliycem bugün bide günlük rutin işler var tabi ama pc açık olcak arada uğrarım okumaya ve yazmaya çalışırım dua edinde bir an önce bitirem şu işleri yoksam ben bitcem yakındabekar olmak kadar güzel bişey yoktur herhalde gözdem bide gamsız insan gibisi yokturr ooohhh dünya umrunda olmazz darısı bizlere
Okan holding var ya kızlar, hem okan üniversitesininde sahipleri, türkiyede kazakistanda milyardolarlık yatırımları var, işte bu holdingin veliahtı patronun oğlu ömer okan yeni evli olduğu halde yazın kemerdeki kendi sahibi oldukları tatil köyünde bir aile dostlarının kızına tecavüz ediyor, hakkında dava açılmış bugün okudum, beni düşündüren bu insanlar daha ne isterler acaba, karısını da araştırdım gayet hoş alımlı bir hatun... Para,mevkii,kariyer,dünyalık süper yaşam daha ne istiyorsun kuduruk dimi
yok canım tatil dönüşü odadaki sepette duran kıyafetlerimi karıştırmıştı giymek için . Evlenmeden öncede artık beraber giyiniriz diyordu ... Ya ben sırf ona inat 48 kiloda olurum hamileliğimde monti bile yaparım . Dün eşim ve kuzeni çok üstüne gitti çok kilo almışsın diye hasetinden çatladı zaten . Bu akşamda bizde malesef
bende kendi kendimi yaktım az önce :78:.eşime dedimki biz topic olarak çekiliş yapacagız topic ne yaa dedi işte kk dedim sen bilirsin dedi tam giderken bazı aqrkadaşların eşi izin vermiyormuş ne olabilirki dedim ne sakıncası var anlayamadım dedim döndü bana internet herşey olabilir arkadaşlarından zarar değil de ama site yönetimi özel mesajları görüyordur ne malum sahibinin erkek olmadıgı yok hediyemi istiyorsun istiyorsan ben alırım ayyy bayılttı benisonrada gittiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?