Kafayi yerim kesinNick tarihte desek gene yazmayi unuturlarbakalim yarin bizi nasil bildirimler bekliyo
Cumalari cok heyecanli oluyor ya sinir küpü oluyor insan :)Nick tarihte desek gene yazmayi unuturlarbakalim yarin bizi nasil bildirimler bekliyo
Yaaaa deme öyle yarini atlatsaydinKafayi yerim kesin
Zaten net problemi cekiyorum bugun
Aman aman cok şükürALLah Allah korusun + yok ama eksim az bu hafta adet donemi beni çok etkiledi bu ay
Evin neti gitti yaa neyseki kendi netim var yarını cikartiriz sanirimYaaaa deme öyle yarini atlatsaydin
Amanin kaptan ne diyorsunKafayi yerim kesin
Zaten net problemi cekiyorum bugun
Sen git yat kaptan bosa net harcama olan oldu zaten:)Evin neti gitti yaa neyseki kendi netim var yarını cikartiriz sanirim
Evet kaptanım her yerde her zaman varım ben yaz sen beni
İnşaAllah öyle olur benimde canım yaAman aman cok şükürbelki yarına iner benimde ptesi arti oluyor carsmabaya kadar kimildamayip Perşembe cuma birden iniyor heyecan yaptiriyor bana bosu bosuna
Müsil verelimZaten bu saatten sonra kusun desemde kusamazlar
Güzel oluyordu aslında ama herkes katılmadığı için arada kaynayamıyccam
Çok geçmiş olsun canım.Zipzip- kaptanım kaç hafta dır kabızlık sıkıntısı çekiyorum ara ögün zeytin yağı bile içiyorum boş oruç tuttum bu hafta çokta dikkat ettim ama bağırsaklar adeta durmuş iki gündür kefir içiyorum kayısı çayı içiyorum yine boş randevu aldım doktora gdcm bu yüzden ara vermek istiyorum
Cordelia
E Elif_Eylul
kackaloribu
T tutaste
Kmsl Hnd
Kızlar bende durum böyle yani karnıma agrı giriyor artık bu hafta doktora görüneyim inşallah tam destek iyi olcm
Prebiyotik kullan cnm, benimki 2 gün kullanınca çıkartıyorZipzip- kaptanım kaç hafta dır kabızlık sıkıntısı çekiyorum ara ögün zeytin yağı bile içiyorum boş oruç tuttum bu hafta çokta dikkat ettim ama bağırsaklar adeta durmuş iki gündür kefir içiyorum kayısı çayı içiyorum yine boş randevu aldım doktora gdcm bu yüzden ara vermek istiyorum
Cordelia
E Elif_Eylul
kackaloribu
T tutaste
Kmsl Hnd
Kızlar bende durum böyle yani karnıma agrı giriyor artık bu hafta doktora görüneyim inşallah tam destek iyi olcm
Gecmis olsun canımZipzip- kaptanım kaç hafta dır kabızlık sıkıntısı çekiyorum ara ögün zeytin yağı bile içiyorum boş oruç tuttum bu hafta çokta dikkat ettim ama bağırsaklar adeta durmuş iki gündür kefir içiyorum kayısı çayı içiyorum yine boş randevu aldım doktora gdcm bu yüzden ara vermek istiyorum
Cordelia
E Elif_Eylul
kackaloribu
T tutaste
Kmsl Hnd
Bir doktora görüneyim devam edcm inşallah bugün inanılmaz karnım agrıyor öyle böyle değilÇok geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canımZipzip- kaptanım kaç hafta dır kabızlık sıkıntısı çekiyorum ara ögün zeytin yağı bile içiyorum boş oruç tuttum bu hafta çokta dikkat ettim ama bağırsaklar adeta durmuş iki gündür kefir içiyorum kayısı çayı içiyorum yine boş randevu aldım doktora gdcm bu yüzden ara vermek istiyorum
Cordelia
E Elif_Eylul
kackaloribu
North River
Kmsl Hnd
Probiyotik kullan canım inşallah düzene girerZipzip- kaptanım kaç hafta dır kabızlık sıkıntısı çekiyorum ara ögün zeytin yağı bile içiyorum boş oruç tuttum bu hafta çokta dikkat ettim ama bağırsaklar adeta durmuş iki gündür kefir içiyorum kayısı çayı içiyorum yine boş randevu aldım doktora gdcm bu yüzden ara vermek istiyorum
Cordelia
E Elif_Eylul
kackaloribu
North River
Kmsl Hnd
Sen kendini toparla canım dikkat et kendine haber verirsin gidince doktoraZipzip- kaptanım kaç hafta dır kabızlık sıkıntısı çekiyorum ara ögün zeytin yağı bile içiyorum boş oruç tuttum bu hafta çokta dikkat ettim ama bağırsaklar adeta durmuş iki gündür kefir içiyorum kayısı çayı içiyorum yine boş randevu aldım doktora gdcm bu yüzden ara vermek istiyorum
Cordelia
E Elif_Eylul
kackaloribu
North River
Kmsl Hnd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?