Afiyet olsun yarın bol eksiler gelsinİyi akşamlar.
İftar- 1 kase sebze çorbası, fırında tavuk 2 parça 1 kase salata 3 yk yoğurt
Su 2 litre
Yeşil çay 1
Spor bugün yapmadım.Şimdi kalkarsam yapıcam
Zipzip-
Selam kızlar şuan aşırı yorgunum iftarda kayınvalidem gorumcemleri davet ettim (aile binası bu arada ) menümü yazıp hemen kacicam sırtımda ağrımadik kemiğim yok şuan
Sahur 3.30
2 hurma
2 çilek
1 bardak su
İftar 20.05
1 kase mercimek çorbası
3 kasık patlıcanlı etli saç yemeği
1 parça pide
6 adet çin biber
Ara Nescafe
Çilek 4 adet 1 erik
Bugün bu kadar iş arasi yürüyüşede gittim şükür
Su 1 litre suanlik
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
İyi akşamlar dünkü iftar menüsünü yazayım reglim ama bişey yemiyorum çocuklar Fark etmesin diye sabah Türk kahvesi içiyorum sadece akşm kase Tarhana çorbası 1 tabak salata 1 tane kuru patlıcan dolması
Bugün sabah filtre kahve içtim
İftar 1 kase şehriye çorbası 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı 1 kase cacık
Zipzip-
Afiyet olsun kizlarİyi akşamlar.
Su 2 litre
Yeşil çay 1
Zipzip-
Afiyet olsun canım ama dengeli beslen çok aç burakma kendiniİyi akşamlar dünkü iftar menüsünü yazayım reglim ama bişey yemiyorum çocuklar Fark etmesin diye sabah Türk kahvesi içiyorum sadece akşm kase Tarhana çorbası 1 tabak salata 1 tane kuru patlıcan dolması
Zipzip-
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sahur 3.30 da
1 salatalık 1 biber 1 kırmızı pancar
1 haş. Yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim kaşar peynir
Iftar 20.05
1 kase salata
3 kaşık yoğurt
1 servis kaşığı tavuk yemeği
Ara öğün 11 de
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 çay kaşığı maraş dondurması
2 çilek
2 lt su
2 kupa bitki çayı içtim
Sporlarım
95 dk eva= 665 puan
Eva adım= 12,823
Evasız adım= 14,447 433 puan
Toplam adımım= 27,270
Eki Görüntüle 2837589
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Evet canım teşekkür ederiz@Ytmz Büşra görümcenin mi bebeği oldu. Güle güle büyütsün inşallah salihlerden olsun
Çok sağol canımGözünüz aydın.
Amin teşekkür ederiz canımm
Amin canım sağolAllah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Şimdi ben yediğim her şeyi yazıyorm ama gerçekten yediklerimin miktarı az az. Çorba bir kase yazdım ama küçük kase ve tam doldurmadım nerdeyse yarımdı Elimden geldikçe porsiyonlarıma dikkat ediyorum. Yani fırında makarnaydı. 2 çatal ancak yedim turşu da bir taneydi tadına baktım. Samimi arkadaşm eminim soracak nasıldı diye. Yemedim de diyemem tadımlıktı.listede olduğumdan beri gerçekten elimden geleni yapıyorum.evde her şeyi pişirmiyorum bile. Benim yolum uzun 60 kg değilim ki 2.3 kg verince diyetim bitecek diyeyim.geçen hafta artıyım diye bu hafta sporu da artırdım. önüme gelen her şeyi de yemedim yani. Bir haftada ne tatlılar pastalar börekler geldi tadına bakmadım Bile.sizlerden böyle eleştireler görünce Demek ki kendimi kandırıyorum kızlar. ben diyet yapmayı bilmiyorum. Gerçekten yarın eksi bildirim gelmezse takımdan çıkıyorum. Üzgünüm ben bu işi yapamıyorum demek ki.ayrıca senin mesajını alıntıladım Ama genel konuşuyorum.Hayirdir canim birseymi oldu
Afiyet olsun canim cumaya yakisir menu olmamis
Pilav,tursu,makarna hic olmamis
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Allah aşkına böyle dalga geçerek eğleniyor musunuz gerçekten. Geçen hafta komşumda tartıldım gidip orada kıyafet mi çıkarsaydım. gerçekten çok incitici konuşuyorsunuz.Tartı kuralları ;
Cibildak ac olunacak diye de yaz kaptanım sen nolur nolmaz
Afiyet olsun canım erik diyorsun canım çekiyor ya ekşidir diye almıyorumİyi akşamlar kızlar
Sahur
3 yk tavuk sote,,, 3 erik
İftar
2 tavuk köfte,,, bol salata,,, 1 bardak ayran,,, 5 erik
Ara Türk kahvesi 2 hurma
Suyu 2.5 a tamamlarım
Ah canım ya keşke pilavı makarnayı turşuyu yemeseydin cuna öncesi kötü olmuşİyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Sahur 1 incir
5 zeytin
2 yumurta
1 d ekmek
Dom sal
İftar
1 hurma 1 kase m. çorbası
1 kaşık pilav
1 parça tavuk
Kıymalı sebze yemeği
Cacık turşu
Yarım d fırın makarna (hesapta yoktu enfesti komşum getirdi )
Ben çorba içip pilav yedikten sonra makarna geldi yoksa onları yemezdim.
Neyse biraz kuran okuyup yürüyeyim mutfakla çocuk odası arasında
Çok kolay gelsin canım zor tabi bu zamanda sizin yükünüz ağırlaştıHayırlı akşamlar kızlar
Çok yorgunum sanki
bayram Arefe’si gibi çalıştık bittim
Menümü yazayım
Sahur
1 h.yumurta
2 y.k lor peynir tuzsuz yağsız
Yeşil salata
İftar
2 kepçe m.çorbası
4-5 y.k semizotu salatası
1 tabak kabak kızartması (fırında) yoğurtlu
1 dilim t.b ekmeği
Yiyebilirsem
1 Elma 7 çiğ badem
Kirazsapı çayı
Su: 2.5
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım salatalık ve domatesin bu kadar kalorili olacağı hiç aklıma gelmezdiSahur
3 kaşık yoğurt 1 kaşık yulaf 2 gün kurusu 200 kalori
6 zeytin 40 kalori
1 dilim peynir 150 kalori
Domates salatalık 50
kalori
Sahur 440 kalori.
İftar
6 kaşık taze fasulye 150 kalori
100 gram et kavurma 300 kalori
Çoban salata 100 kalori
Yarım dilim çavdar ekmeği 50 kalori
İftar 600 kalori
Ara 22.00
1 avuç leblebi 100 kalori
2 hurma. 60 kalori
Toplam kalori 1200 kalori
3 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımsahur 4:00
Yarım azıcık pide
Çay
zeytin
İftar 19:59
1 hurma
1 Yeşilçay maden sulu detoks
Tarhana çorbası
1 kase yağsız kabak sote (yoğurtla )
Ve su
Ara: Türk kahvesi
Eki Görüntüle 2837540
8482-3000=5482
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Menü
Sahur
Tost ekmeğinden 1 tane Tost
Iftar
1 tane fırında tavuk but
Bol salata
Su içiyorum, bitki çayı içeceğim
Zipzip- E Elif_Eylul Ni454
Sahur da bu kadar yesem gün için de açlıktan bayılırdım galiba canım afiyet olsunMenu
Sahur
4 nescafe kasigi granula
1 bardak süt.
Iftar
1.5 kepçe domates çorbası
5 parmak kofte
Salata
Zipzip- E Elif_Eylul
Çok geçmiş olsun canım insaAllah şifanı tez bulursunZipzip- kaptanım kaç hafta dır kabızlık sıkıntısı çekiyorum ara ögün zeytin yağı bile içiyorum boş oruç tuttum bu hafta çokta dikkat ettim ama bağırsaklar adeta durmuş iki gündür kefir içiyorum kayısı çayı içiyorum yine boş randevu aldım doktora gdcm bu yüzden ara vermek istiyorum
Cordelia
E Elif_Eylul
@kackaloribu
North River
Kmsl Hnd
Kızlar bende durum böyle yani karnıma agrı giriyor artık bu hafta doktora görüneyim inşallah tam destek iyi olcm
Afiyet olsun canımSelam kızlar şuan aşırı yorgunum iftarda kayınvalidem gorumcemleri davet ettim (aile binası bu arada ) menümü yazıp hemen kacicam sırtımda ağrımadik kemiğim yok şuan
Sahur 3.30
2 hurma
2 çilek
1 bardak su
İftar 20.05
1 kase mercimek çorbası
3 kasık patlıcanlı etli saç yemeği
1 parça pide
6 adet çin biber
Ara Nescafe
Çilek 4 adet 1 erik
Bugün bu kadar iş arasi yürüyüşede gittim şükür
Su 1 litre suanlik
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımİyi akşamlar dünkü iftar menüsünü yazayım reglim ama bişey yemiyorum çocuklar Fark etmesin diye sabah Türk kahvesi içiyorum sadece akşm kase Tarhana çorbası 1 tabak salata 1 tane kuru patlıcan dolması
Zipzip-
Afiyet olsun canımİyi akşamlar.
Su 2 litre
Yeşil çay 1
Zipzip-
Arkadaş genel için yazmış canımŞimdi ben yediğim her şeyi yazıyorm ama gerçekten yediklerimin miktarı az az. Çorba bir kase yazdım ama küçük kase ve tam doldurmadım nerdeyse yarımdı Elimden geldikçe porsiyonlarıma dikkat ediyorum. Yani fırında makarnaydı. 2 çatal ancak yedim turşu da bir taneydi tadına baktım. Samimi arkadaşm eminim soracak nasıldı diye. Yemedim de diyemem tadımlıktı.listede olduğumdan beri gerçekten elimden geleni yapıyorum.evde her şeyi pişirmiyorum bile. Benim yolum uzun 60 kg değilim ki 2.3 kg verince diyetim bitecek diyeyim.geçen hafta artıyım diye bu hafta sporu da artırdım. önüme gelen her şeyi de yemedim yani. Bir haftada ne tatlılar pastalar börekler geldi tadına bakmadım Bile.sizlerden böyle eleştireler görünce Demek ki kendimi kandırıyorum kızlar. ben diyet yapmayı bilmiyorum. Gerçekten yarın eksi bildirim gelmezse takımdan çıkıyorum. Üzgünüm ben bu işi yapamıyorum demek ki.ayrıca senin mesajını alıntıladım Ama genel konuşuyorum.
Allah aşkına böyle dalga geçerek eğleniyor musunuz gerçekten. Geçen hafta komşumda tartıldım gidip orada kıyafet mi çıkarsaydım. gerçekten çok incitici konuşuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?