Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben sana menülerimin muhteşemliğinden bahsetmiyorum. İncitici konuşmandan dalga geçmenden rahatsız olduğumu söylüyorum. Bak bir aydan fazladır buradayım kaptanım Zipzip- yaptığı bit yorumdan bile incinmedim. Kırılmadım. Ama aynısını senin için diyemiyorum.

Uzatmak istemiyorum ama zorluyorsun . Seni düşündügum icin özür dilerim bildigin gibi devam edebilirsin zira yorum yapmayacağım keske daha once bana yorum yapma deseydin tek tek yanlışın nedir menude diye vakit kaybetmezdim

Sporumi unutmayan yazayim diyr menumu yazmayi unutmusum onu da yazayim
Sahur 2.30
3 kaşık yogurt icine yulaf chia 1 muz 3 çilek
1 haşlanmış yumurta
1 şekersiz cay
3 kuru kayısı
Iftar 19.57
2 kaşık yoğurt çorbası
Bol salata
1 orta boy ton balık 3 çatal da tam bugday makarna sadece tadina bakmalik yedim makarnayi
Su 1.5 lt
22.00 1 sütlü türk kahvesi icine 1 cay kaşığı hindistan cevizi yağı.
Bu arada dün tuvalet sorunum çözülmüştü kayısıdan sanırım ama bugun gene tik yok umarim yarina sakliyorumdur dua ediyorum ☹ Zipzip- E Elif_Eylul

Aslinda bu kabizlik olayini su icememe bagliyorum biraz çünkü normalde suyu cok fazla icen biriyim onceki kilo verme sürecimde de kendimi zorlamadan gunde 3 lt kadat su içerdim ve farkinda olmadan bacaklarimdaki selulitlerin bile yok olduğunu görmüştüm bunu sirf suya bağlıyorum. Ama su an ramazan dolayisi ile su icmemek icin kendimi tutuyorum biraz çünkü gece ictigim su yuzunden uyuyamiyorum 4 kere tuvalet icin uyandım gecen gece sabahi mahvoldum yorgunluktan. Uyuduğum 4 5 saat bisey oluyo onda bari deliksiz uyuyayim diyorum sırfbu yuzden kendimi zorluyorum icmemek icin. Bir de benim oglum da ayni ben ictigi suyun haddi yok ona da kalkiyoruz gece tuvalete bu seferben zombi gibi geziyorum ramazandan sonra normal su icme duzeyime cikmayi düşünüyorum anca

Sene seneye daha zorlaşıyor kılo vermek .ilk profesyonel olarak ortanca kızım 5,6 aylıkken baslamıstım dıyet yapmaya yani 10 sene önce ikiser ikişer kılo verırdım
Bu sefer verıp bırdaha almamak lazım yoksa yapışıp kalıcak artık bu yağlar

Menümu yazıyım bızımkıler sahur yaparken

Saat 11 le 7 arası 1 lt sütlü yesilcay

20.00
4 kasık naneli pul biber li yogurt

2lt su 1 lt Dukan bırası 30 dk eliptik
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…