GünaydınGünaydın.....uyuya kalmisim...simdi.oğlum uyandirdi..10.30 da canlı dersim var...
Geçmiş olsun kızınacanım kızm hasta aksam kustu su anda atesli duaninbekliyorum canim
Günaydın canım hayırlı cumalar ❤❤❤Günaydın Hayırlı Cumalar kızlar
Bol eksili bir gün olsun inşAllah
Daha herkes yeni kalkiyo sanirim yani benHiç bildirim yapılmamış
En gec 6 da bildirim yapabilirsin canim sonrasi zor oluyor yetistirmek icin listeyiTamam kaptanım en gec 4te mi bildirim yapmamız gerekiyor. Molami ona göre ayarlamaya calisiyorim bazen yogunluk olunca istedigim zaman cikamiyorim molaya da
Gecmis olsun canımcanım kızm hasta aksam kustu su anda atesli duaninbekliyorum canim
Günaydın canımGünaydın kızlar hayırlı cumalarbugün hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.
Günaydın canımGünaydın kızlarhadi bakalım güzel bir cuma olsun
Günaydın canımGünaydıinnnn 6
Günaydın canımGünaydın kızlarrrr
Günaydın canımGünaydın.....uyuya kalmisim...simdi.oğlum uyandirdi..10.30 da canlı dersim var...
Günaydın canımGünaydın kızlar...
Bol eksili hayırlı cumalar...
Günaydın canımGünaydın kıslar günümüz bol eksili ve mutlu geçsinhayırlı cumalar🏵🏵
Günaydın canımGünaydın herkese
Günaydın canımGünaydın Hayırlı Cumalar kızlar
Günaydıinnnn 6
Günaydın kızlarrrr
Günaydın kizlar
Günaydın.....uyuya kalmisim...simdi.oğlum uyandirdi..10.30 da canlı dersim var...
Günaydın kızlar...
Bol eksili hayırlı cumalar...
Günaydın kıslar günümüz bol eksili ve mutlu geçsinhayırlı cumalar🏵🏵
Günaydın herkese
Günaydın kizlarGünaydın Hayırlı Cumalar kızlar
Ekşi erik candır hele tuzla yeninceAfiyet olsun canım erik diyorsun canım çekiyor ya ekşidir diye almıyorum
Ah canım ya keşke pilavı makarnayı turşuyu yemeseydin cuna öncesi kötü olmuş
Çok kolay gelsin canım zor tabi bu zamanda sizin yükünüz ağırlaştıafiyet olsun
Afiyet olsun canım salatalık ve domatesin bu kadar kalorili olacağı hiç aklıma gelmezdi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sahur da bu kadar yesem gün için de açlıktan bayılırdım galiba canım afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım insaAllah şifanı tez bulursun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Offfff var ya erik benim hassas noktam bayılıyorum hele tuzla yemesine ama tuzlayamıyorumEkşi erik candır hele tuzla yenince
Günaydın canımGünaydın
Mezun olda kiloyla yeee gene gel listeye girOfffff var ya erik benim hassas noktam bayılıyorum hele tuzla yemesine ama tuzlayamıyorum
Ben normalde akşamları 1 oturuşta 1 kilo erik yiyiyorım ama şimdi 3 5 tane ile idare ediyorum
Kız ekşi ne demek hele tuzlayıp yersennnn Offfff ama diyette olunca işte tuzsuz yiyozAfiyet olsun canım erik diyorsun canım çekiyor ya ekşidir diye almıyorum
Ah canım ya keşke pilavı makarnayı turşuyu yemeseydin cuna öncesi kötü olmuş
Çok kolay gelsin canım zor tabi bu zamanda sizin yükünüz ağırlaştıafiyet olsun
Afiyet olsun canım salatalık ve domatesin bu kadar kalorili olacağı hiç aklıma gelmezdi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sahur da bu kadar yesem gün için de açlıktan bayılırdım galiba canım afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım insaAllah şifanı tez bulursun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kız bizim bahçede var erik ağacı daha çıkmadı çıkarsa sana gönderirimOfffff var ya erik benim hassas noktam bayılıyorum hele tuzla yemesine ama tuzlayamıyorum
Ben normalde akşamları 1 oturuşta 1 kilo erik yiyiyorım ama şimdi 3 5 tane ile idare ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?