Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım
Evet canım teşekkür ederiz
Allahım analı babalı büyüsün minik insan hoş gelmiş dünyaya Rabbim onu önce kendine hayırlı bir kul ana babasına hayırlı evlat vatana millete de hayırlı bir fert olmasını nasip etsin sağlıklı ömrü olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun kizlar

Su an icin 14 kisi katilirim dedi canim
Güzel kaptanim insallah guzel sonuclar aliriz
Yok canim ne ayibi...2 ay sonra 40 olucam...
Harikasin canım maşallah ben 27 yasimdayim 57 kilo olcam diye kendimi parcaliyorum
Sahalara geri döndümm
Tamam kaptanım en gec 4te mi bildirim yapmamız gerekiyor. Molami ona göre ayarlamaya calisiyorim bazen yogunluk olunca istedigim zaman cikamiyorim molaya da

Uzun süreli diyet biraz sıkıyor anliyorum senide bazen yemek benimde hakkim diyoruz ama bazen yediklerimiz tartiya yansiyo oyuzden bunlari yazmak zorundayiz takim kurali ilk sayfada yaziyo ama çogu uyuyor ćogu uymuyor bile insallag yarin eksiyle gelirsin bunu hepimiz isteriz encokta ben

Arkadasta sana yazmadi bunuda bil istedim bikac kisi corap pijama gibi seylerle tartiliyo onlar bile 100 200 gram hatta 400grama kadar degisiyo bunu bende söyluyorum oyuzden hic alinma

Su an icin 14 kisi katilirim dedi canim
Güzel kaptanim insallah guzel sonuclar aliriz
Yok canim ne ayibi...2 ay sonra 40 olucam...
Harikasin canım maşallah ben 27 yasimdayim 57 kilo olcam diye kendimi parcaliyorum
Sahalara geri döndümm
Tamam kaptanım en gec 4te mi bildirim yapmamız gerekiyor. Molami ona göre ayarlamaya calisiyorim bazen yogunluk olunca istedigim zaman cikamiyorim molaya da

Az az yedigini sandigin seyler seni yolda oyaliyor, korumada değilsin yolun uzun bu sekilde yolunu uzatiyorsun samimi arkadasina kendim icin uğraşıyorum diyetteyim mazur gör diyebilirsin. Kendin icin hayir demeyi öğrenmelisin Ayrica enfesti diye belirtmende cabasiydi
Komsunda kiyafetli olmandan bahsetmiyorum tek kıyafetle tartilan sen degilsin genel bir durum ,ki tartilmadan önce birseyler yemen dogru değildi sende biliyorsun zaten artiydin birde tarti oncesi beslenmek artina arti ekledi eglenmiyorum tam tersi

Son düzenleme:
Hizlica yiyorum canım her gece ya büyüğü kalkıp kucugunu uyandırıyor yada tam tersi , eşimde yemiyor 1 muz 1 yumurta yiyor belki o yese hevesim gelir ama yok

Kuzum dalga geçilmiyor. Çok bunaldı herkes. Ondan dolayı öyle dilimize dolandı. Eskiden de kıyafetle tartılan oluyordu.Hala da oluyor. Bu konu zaman zaman espiri konusu yapılıyor ve hatırlatılıyor. Belki uzatıldı seni kıracağını düşünemedim. Çok özür dilerim.

bengisu022 ozur dilerim söyledigim herseyi yok sayabiliriz zira daha önceden kendime söz vermistim yoluma bakacaktim yoluma bakıyorum...
buda kendini kendin degerlendirmen için

Bugunle birlikte haftanin 3 gunu menun kotu 3 gunu iyi nötrluyorsun

Yani gerçekten rahat ötesi mi davranıyorum? tartıldığım saat 4 tü ayrıca yediğim 1 yumurta dom sal. Önceki gün de çok erken yemiştim zaten. Hiç bir şey yemeden 6 ders çocuklara nasıl ders anlatacaktım acaba. Bilmen gerekir ki belli nir kg nun üstündeki herkeste ünsilin direnci denen bişey vardır. Her hafta yaptığım bir hareket değil ki bu. Buna dikkat ettiğimi biliyorsunuz zaten. Her hafta kural ihlali yapsam bunu uzatmakta haklısın derdim.,neyse daha fazla uzamasını istemiyorum. Amacımız Şurayı açıp motive olmaktı.

Canım senin özür dilemene hiç gerek yok. Burada samimiyetine inandığım kişilerden birisin. Bugüne kadar hiç bir yorumun benim incitmedi. Çok güzel bir kalbin olduğunu düşünüyorum.

Haklisin kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…