Doğrudur canım çocuklar uyanınca olmuyorHizlica yiyorum canım her gece ya büyüğü kalkıp kucugunu uyandırıyor yada tam tersi , eşimde yemiyor 1 muz 1 yumurta yiyor belki o yese hevesim gelir ama yok
Sağol canım tam zamanında kapanma oldu yoksaAfiyet olsun canım erik diyorsun canım çekiyor ya ekşidir diye almıyorum
Ah canım ya keşke pilavı makarnayı turşuyu yemeseydin cuna öncesi kötü olmuş
Çok kolay gelsin canım zor tabi bu zamanda sizin yükünüz ağırlaştıafiyet olsun
Afiyet olsun canım salatalık ve domatesin bu kadar kalorili olacağı hiç aklıma gelmezdi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sahur da bu kadar yesem gün için de açlıktan bayılırdım galiba canım afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım insaAllah şifanı tez bulursun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsuncanım kızm hasta aksam kustu su anda atesli duaninbekliyorum canim
Cok geçmiş olsun canım usuttu mu acaba , nane limon , patates haşlaması gibi yatıştırıcı şeyler ver insallah hemenceckk geçercanım kızm hasta aksam kustu su anda atesli duaninbekliyorum canim
tik tak tik takKimin elinde patlayacak görücek
Kızlar kendi aranizdadami yarışma yapıyorsunuz benide alın bu haftaya bomba gibi girmek istiyorum bende..Cok geçmiş olsun canım usuttu mu acaba , nane limon , patates haşlaması gibi yatıştırıcı şeyler ver insallah hemenceckk geçer
tik tak tik takKemal Sunal'ın korkusuz korkaktaki gibiyim suan :)
Çok geçmiş olsun canım insaAllah biran önce iyileşir kuzun Allahım şifa versincanım kızm hasta aksam kustu su anda atesli duaninbekliyorum canim
Sagol canimAfiyet olsun kizlar
Super canımKızlar kendi aranizdadami yarışma yapıyorsunuz benide alın bu haftaya bomba gibi girmek istiyorum bende..
Geçmiş olsun canımcanım kızm hasta aksam kustu su anda atesli duaninbekliyorum canim
Gecmis olsun canim kızina yaaa nasil oldu simdi pekicanım kızm hasta aksam kustu su anda atesli duaninbekliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?