Hahahahha dimi erik. Ve şalgam hassas noktam evde varsa mutfağa gider gelir dururum ama şimdilerde çok zorlqnıyorumMezun olda kiloyla yeee gene gel listeye gir
Kız aldım pazardan yiyom hatta 3 kilo aldım stokladım marketlerde zor bulunuyor diyeKız bizim bahçede var erik ağacı daha çıkmadı çıkarsa sana gönderirimcanım benım ya nasıl canı çekmiş senin
Bende bi koca kase dolusu yerdimKız ekşi ne demek hele tuzlayıp yersennnn Offfff ama diyette olunca işte tuzsuz yiyoz
Bayılırım vallahi küçük kızımda benle beraber oturup yiyorBende bi koca kase dolusu yerdim
Kaynanamgil pek yemiyorlar komşulara dağıtıyor
Şu an çıkmadı erik ağacı geçen sene vardır bu ağaç bi yıl çıkar bi yıl çıkmaz öle
Günaydın canımGünaydın
Çok geçmiş olsuncanım kızm hasta aksam kustu su anda atesli duaninbekliyorum canim
Geçmiş olsun canım.canım kızm hasta aksam kustu su anda atesli duaninbekliyorum canim
Gunaydin canım
Yeşil erik bozulmadan birkaç ay nasıl saklanır bilirsin belki canımKız aldım pazardan yiyom hatta 3 kilo aldım stokladım marketlerde zor bulunuyor diye
Teşekkür ederim canım benim
Kaptan ya yokmu köyde çiçek böcek ağaç orman resim atsana ben çok severim içim açılsın benim köyüm yokGunaydin canım
Bir ay belki dolapta kalır canım ama saha fazlasını bilmiyorum bende ertesi güne kalmıyor daYeşil erik bozulmadan birkaç ay nasıl saklanır bilirsin belki canım
Daha kirazlar yeni aciyor canim bugun cekip atarimKaptan ya yokmu köyde çiçek böcek ağaç orman resim atsana ben çok severim içim açılsın benim köyüm yok
Günaydın kuzum
Bir ay belki dolapta kalır canım ama saha fazlasını bilmiyorum bende ertesi güne kalmıyor da
Babaevimin bahçesinde açmıştır çiçekler ama gidemiyom işte,en güzel ilkbaharda zaten sonra kavruluyor sıcaktan.Daha kirazlar yeni aciyor canim bugun cekip atarim
Bizim burasi biraz soguk hersey gec yetişiyor :)
Ekin tarlalari var su an yemyesil onlari atarim :)
Ama sayfadan atmak istemiyorum ozelden atarim :)
Günaydın canımGünaydın, hayırlı cumalar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?